Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Marieke
03-10-2022
Wat een heerlijk huis! Wij hebben een heerlijk weekend gehad met een groep vriendinnen in Villa Enzo. Het huis is heel sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Gastvrouw Geert heeft aan alle details gedacht. De kaarsjes waren aan, er stond een heerlijke Limburgse vlaai klaar. Het hele huis ademt gezelligheid uit met haar mooie woonkeuken en knusse zitkamer. De bedden sliepen heerlijk! De ligging is prima t.o.v. Maastricht en omgeving en er is zeker genoeg te doen. Het is een aanrader voor een groep vrienden/vriendinnen om dit huis te huren, maar ook voor families is dit zee geschikt. Wij gaan zeker nog een keertje terug!
Monique
16-05-2022
VillaEnzo is een heerlijk huis. Alles ademt een warm welkom! Dit begint al met de communicatie met gastvrouw Geert vooraf aan het verblijf en gaat alleen maar door in dit prachtig ingerichte royale huis. Alles is aanwezig. Heerlijke keuken, ruime slaapkamers, goed sanitair, airco en ook buiten meer dan genoeg plek om goed te vertoeven. Wij hebben enorm genoten! Afstand tot Maastricht met de auto ongeveer 20 minuten.
Iris
10-05-2022
Wat een zaligheid was het om te verblijven in de villa in Zussen.! Niet alleen was alles tot in de puntjes verzorgd in dit ruime warme huis. In elk detail kon je de fijne smaak van de inrichters herkennen. Toch was het niet alsof je in een woonblad rondliep, in dit huis mocht geleefd en genoten worden. Er was voor elke leeftijd wat wils. Verrassende speelhoekjes voor ons jongste familielid 4 j), een filmkamer voor onze tieners en twintigers. Ik genoot enorm van de ruime leefkeuken en de sauna’s. De bedden waren heerlijk! We komen graag terug! Groetjes, De familie Rits-Goossens Haacht

Schrijf een beoordeling

Nick
21-02-2024
Hele mooie drie dagen gehad met het hockeyteam. De accommodatie leent zich voor grote groepen. Alles is aanwezig in het huis, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Hele mooie tijd gehad!!
Michelle
29-12-2023
Geert’s place is perfect for large families. It has everything children and adults might need. It is super close to Maastricht, which is really nice. Geert is a great host. She left the house very well supplied with toiletries, coffee, wood for the sauna and fire pit, and even marshmallows and pop corn for the kids. We would definitely stay there again.
Hester
27-11-2023
Zeer mooi huis en super rustig gelegen. Alles is prachtig onderhouden en dat zie je zowel binnen als buiten. De gastvrouw is een ECHTE gastvrouw. Toen ik toekwam stond er een lekkere taart klaar en had ze veel tips voorbereid. Het was een zeer warm welkom. Een prachtige streek om in te vertoeven en je voelt wel degelijk het gastvrije en warme Limburgse. EEN ECHTE AANRADER!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.