Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Björn, Ilse en de kids
12-11-2020
Tijdens een speurtocht op het internet naar alles over hygge kwamen we toevallig vakantiehuis StroEnzo tegen. Verleid door de foto's en omschrijving van Geert boekten we enkele ogenblikken later ons verblijf. En ja... onze verwachtingen zijn volledig ingelost! We kregen een warme welkom door Geert die bij aankomst de kaarsjes al had aangestoken. De start van een zeer geslaagd weekend. Het huis ademt gezelligheid en heeft vanuit de zithoek een mooi uitzicht. Alles was tot in de puntjes verzorgd, schoon en coronaproof. Er waren voldoende speelmogelijkheden in het huis voor de kids en veel wandelmogelijkheden in de regio. We hebben met onze gezinsbubbel heel hard genoten. Tip : wanneer de kids in dromenland zijn, probeer dan eens de kletspot uit... zaaaaaalig!
Dian
14-07-2020
The pictures speak for itself. Very clean and cozy. A very nice place for a family with young kids. Enough toys and loads to read. The internet connection is very good. You have a supermarket about 1,5km away and it’s open on Sunday. We stayed for two nights but definitely worth to spend longer there. / Juli 2020
Suzy
14-07-2020
Het huis is een gezellige en ontspannende plek. Veel privacy door locatie op eerste verdieping en mét dakterras. Heel goed uitgeruste keuken en platencollectie is een nostalgische extra. / Juni 2020

Schrijf een beoordeling

Anne
18-02-2019
Superbe maison, magnifique jardin. Agréable séjour dans ces infrastructures agréables, bien agencées, bien équipées. Accueil très chaleureux et disponibilité de Greet. A recommander sans hésitation. Merci! Oktober 2018
Ann
18-02-2019
Top locatie en top huis met heerlijke tuin om de streek te verkennen. September 2018
Marc
18-02-2019
Een fantastisch huis met uitstekende voorzieningen. We (9 golfers) hebben genoten.. September 2018

Schrijf een beoordeling

Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...
Familie Medaer
18-11-2020
Wij zijn met onze familie een weekendje te gast geweest bij Zussenzo. Wat een belevenis voor groot en klein! De kleinsten onder ons hebben talrijke make-overs gehouden door de goed gevulde verkleed kist. Daar wordt nu nog over gepraat! De tieners hadden dan weer veel plezier aan die beamer, IPad en kickertafel. en de krijtmuur waar eindeloos werd op getekend! De tuin was zeker de moeite waard om nog maar te zwijgen van de sauna. Zalig!!! Het huis was echt gezellig ingericht. We voelden ons dan ook direct thuis! Ook de service van de lieve gastvrouw stelden we zeer op prijs! Kortom, een echte aanrader....
Eline
14-07-2020
Bij ZussEnzo kom je terecht in een echt verborgen pareltje op een toplocatie. Een prachtig en ruim huis waar echt alles aanwezig is dat je nodig hebt voor de perfect vakantie. Geert is een zeer correcte en verwelkomende gastvrouw. We hebben enorm genoten van ons verblijf en keren graag nog eens terug! / Juli 2020

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.