Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Torsten
08-11-2022
Sehr schöne Wohnung mit sehr guter Ausstattung und toller Dachterrasse. Idealer Ausgangspunkt für ausgiebige Radtouren. Sichere Abstellmöglichkeiten für mehrere Fahrräder. Schönes Zimmer für drei Kinder mit Spiel- und Malsachen und Verkleidungskiste. Sehr aufmerksame Gastgeberin. Vielen Dank für Brot, Marmelade und die frischen Erdbeeren. ;-) / juli 2022 - review via Booking
Peter
08-11-2022
Sinds we zelf kookten vonden we alles wat nodig was. Koffie, thee, kruiden, azijnolie, enz. alles was in het huis. Alles werd geregeld door de gastheren. Het appartement is ingericht met veel smaak en liefde en zeer schoon en airconditioning vriendelijk. Winkelen Een paar minuten. De gastheren zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De verbinding met Maastricht top. "We vonden het erg leuk" / juli 2022
Alexandre
08-11-2022
Magnifique maison, avec une superbe décoration. Très lumineux, belle terrasse et très belle vue. La cuisine est bien équipée et le parking est grand. / juli 2022

Schrijf een beoordeling

Diny
29-05-2019
Een mooi, stijlvol en warm ingericht vakantiehuis. Prima bedden die zijn opgemaakt bij aankomst. Goede en mooie sanitaire voorzieningen. Voldoende serviesgoed aanwezig en ook meer dan voldoende handdoeken. Praktische en goede ruimtes. Wij kunnen dit huis aanraden voor families en groepen. Familie Van Mierlo / Mei 2019
Morgane
29-05-2019
Endroit exceptionnel ! Tout était parfait au-delà  de nos espérances. On se croirait à  l'hôtel tellement la literie est bonne, la vaisselle est belle,... weekend incroyable / Mei 2019
Lisa
29-05-2019
Heel fijn huis, dat erg leuk is ingericht. Alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een leuk weekend/week! / februari 2019

Schrijf een beoordeling

Lode
03-10-2022
Zeer leuk weekend achter de rug. Ontvangst door Geert was hartelijk en het verblijf tip top. De inrichting van het huis is huiselijk en gezellig. Ook onze kleine kinderen hadden alles wat ze moesten hebben.
Geert
05-07-2022
Heerlijk familieweekend gehad met 14 personen in ZussenZo. Fijne ontvangst, en leuke details zoals een mand om boven de vuurschaal popcorn te maken. Mooi ingerichte tuin. Doorheen het weekend kwamen nog andere mensen van de familie langs en dat was geen probleem want voldoende zitplaats binnen en buiten. De kinderen waren helemaal gek van de voetbaltafel, het grote scherm en de tablet met spotify op. Heel rustig gelegen, makkelijk parkeren voor de deur, en op een dikke 15 minuten sta je in centrum Maastricht. We komen hier zeker nog terug! / juni 2022
Stijn
08-06-2022
Mijn moeder trakteerde haar kinderen en kleinkinderen voor haar 70ste verjaardag op een mid-week in ZussEnzo. Het weer viel wat tegen, maar het verblijf biedt voldoende mogelijkheden om jong en oud bezig te houden tijdens de regenpauzes: ingebouwde IPad met Spotify, TV en DVD op groot scherm via beamer, sauna, gezelschapsspelen,... Ook de aangeboden paaseieren en rijsttaart vielen erg in de smaak. Rond en op het buitenvuur in de prachtige tuin maakten we popcorn en Marshmallows. De woning zelf biedt heel veel ruimte en kraaknette, opgemaakte bedden en de uitbaatster voorziet voldoende handdoeken en badjassen. Een aanrader! / april 2022

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.