Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Daniel
20-11-2023
Fantastische Unterkunft und toller, sehr netter Kontakt. Vielen Dank!
Audrey
01-08-2023
Très beau logement, bien équipé, très lumineux. Geert nous a tres bien acceuilli, très sympathique. Je recommande.
Martin
26-06-2023
Wir hatten ein sehr schönes Wochenende mit Freunden und Kind in dieser sehr gemütlichen und schönen, geschmackvoll eingerichteten Wohnung. Gemütlich kann man schon auf der Terrasse frühstücken oder auch den Abend dort ausklingen lassen. Am besten waren aber noch die Ausflugstipps zum Wandern u. Zum Essen gehen! Alles prima bei Geert. Absolut zu empfehlen

Schrijf een beoordeling

Janny Verhoeven
18-01-2022
Met ons gezin, 11 volwassenen en 2 baby’s, zijn wij het weekend van 10 dec 2021 naar dit huis in Riemst geweest. Een hele aardige gastvrouw, leuke extraatjes bij aankomst en een mooie accommodatie. Voldoende douches en wc’s. Het zag er allemaal erg netjes uit. / 2 januari 2022
Myriam
27-10-2021
Dit is een enorm fijn, aangenaam huis met leuke extra's en een fantastisch ontvangst door Geert. Een aanrader! / 27 sept 2021
Martine
26-10-2021
We hebben net een heerlijk verblijf gehad in het prachtig huis VillaEnzo van Geert. We hebben genoten van de gezellige inrichting, de mooie voorzieningen, de gastvrijheid en zo veel meer... Een echte aanrader!

Schrijf een beoordeling

Hester
27-11-2023
Zeer mooi huis en super rustig gelegen. Alles is prachtig onderhouden en dat zie je zowel binnen als buiten. De gastvrouw is een ECHTE gastvrouw. Toen ik toekwam stond er een lekkere taart klaar en had ze veel tips voorbereid. Het was een zeer warm welkom. Een prachtige streek om in te vertoeven en je voelt wel degelijk het gastvrije en warme Limburgse. EEN ECHTE AANRADER!
Stijn
20-11-2023
Dag Geert, wat een fijne tijd hebben we gehad. het startte met leuke krantje, die naar jouw authentieke huis leidde, daar hebben we een fijn weekend gehad. de kleine attenties maakten het helemaal af. bedankt!
Tony en Gerd
09-09-2023
ZussEnzo is een heel tof vakantieadres voor een grote familie. Gastvrouw Geert verwelkomt je met een heerlijke Limburgse rijstvlaai en lekkere jam. Het vakantiehuis heeft alle comfort: een grote aangename living met een leuke verkleedkoffer - ideaal voor de kleintjes; een prachtige tuin met alle faciliteiten, zoals buitensalon, ligzetels, sauna en petanquebaan; ruime slaapkamers met goede douches. Kortom: super voor een grote groep en dit zeker dankzij een heel fijne gastvrouw, die ons nog eens extra verwend heeft met aardbeien van bij de lokale aardbeiboer. Heel tof!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.