Kies jouw gast-vrije vakantiewoning

Drie warme vakantiehuizen vol sfeer, gezelligheid en hygge

In welk gast-vrij vakantiehuis voel jij je binnenkort helemaal thuis?

Voel je thuis op vakantie! Het is niet zomaar de slogan van gast-vrij. Het is mijn missie als gastvrouw. Ik wil je boven alles het gevoel geven dat je welkom bent en dat je een vakantie verdient waarvan je voluit geniet. Hygge staat in elk van de drie vakantiehuizen centraal.

Kies het logeeradresje dat het beste bij jou past. Hoe groot is je groep? Hebben jullie iets te vieren, willen jullie ontspannen of komen jullie de streek ontdekken? StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo hebben elk hun unieke troeven. 

Je leest en ziet op deze pagina´s wat de faciliteiten van elk logeeradresje zijn. Goed om te weten: na elk verblijf zorg ik ervoor dat de vakantiewoningen goed verlucht zijn, we poetsen en ontsmetten volgens de opgelegde Corona-richtlijnen. In elk logeeradresje staan dispensers met ontsmettingsalcohol en handgel voor jullie klaar. Ik geef je graag een proper, veilig en gast-vrij gevoel.

Alvast hartelijk dank voor je interesse en (misschien?) tot binnenkort!

Ik zou het natuurlijk super vinden als je rechtstreeks bij mij boekt. Hoe gast-vrij van jou!

gastvrouw Geert x

Heb je een vraag?

+32 477 03 82 55 Maandag - Zondag: 14u - 21u

StroEnzo

Vakantiewoning in Riemst

Voel je thuis met 2 tot 5 personen in de natuurlijke materialen hout, stro en leem. Maar ook tussen boeiende boeken, interessante tijdschriften, leuk speelgoed en nostalgische elpees.

Prijs

vanaf 140 euro per nacht

gast-vrije service

Aantal personen
voor 2 - 5 personen

VillaEnzo

Vakantiewoning in Zussen

Voel je thuis in een stijlvol herenhuis met 6 ruime kamers voor 8 tot 14 personen. Met hoge plafonds, een grote leefkeuken, een wellnessruimte met sauna en infraroodcabine en een zalig groot terras.

 

Prijs

vanaf 1400 euro/weekend

gast-vrije service

Aantal personen
voor 8 tot 14 personen

ZussEnzo

Vakantiewoning in Zussen

Voel je thuis in een stoer familiehuis voor 12 tot 18 personen. Modern en Scandinavisch ingericht, met een professionele keuken en grote houten tafel in de veranda die uitkijkt op een prachtige tuin met houten saunabarrel. 

 

Prijs

vanaf 1700 euro/weekend

gast-vrije service

Aantal personen
voor 12 tot 18 personen

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.