Kies jouw gast-vrije vakantiewoning

Vier warme vakantiehuizen vol sfeer, gezelligheid en hygge

In welk gast-vrij vakantiehuis voel jij je binnenkort helemaal thuis?

Voel je thuis op vakantie! Het is niet zomaar de slogan van gast-vrij. Het is mijn missie als gastvrouw. Ik wil je boven alles het gevoel geven dat je welkom bent en dat je een vakantie verdient waarvan je voluit geniet. Hygge staat in elk van mijn vier vakantiehuizen centraal.

Kies het logeeradresje dat het beste bij jou past. Hoe groot is je groep? Hebben jullie iets te vieren, willen jullie ontspannen of komen jullie de streek ontdekken? StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo in Haspengouw en Villa Moustiers in de Provence hebben elk hun unieke troeven, maar in alle vier mijn logeeradresjes ervaren mijn gasten een thuisgevoel en beleven ze gezellige momenten onder elkaar - het zijn echte Hygge-huizen xx 

Je leest en ziet op deze pagina´s wat de faciliteiten van elk logeeradresje zijn. 

Alvast hartelijk dank voor je interesse en (misschien?) tot binnenkort!

Ik zou het natuurlijk super vinden als je rechtstreeks bij mij boekt. Hoe gast-vrij van jou!

gastvrouw Geert x

Heb je een vraag?

+32 477 03 82 55 Maandag - Zondag: 14u - 21u

StroEnzo

Vakantiewoning in Riemst

Voel je thuis met 2 tot 6 personen in de natuurlijke materialen hout, stro en leem. Maar ook tussen boeiende boeken, interessante tijdschriften, leuk speelgoed en nostalgische elpees.

Prijs

vanaf 400 euro/weekend

gast-vrije service

Aantal personen
voor 2 - 6 personen

VillaEnzo

Vakantiewoning in Zussen

Voel je thuis in een stijlvol herenhuis met 6 ruime kamers voor 8 tot 14 personen. Met hoge plafonds, een grote leefkeuken, een wellnessruimte met sauna en infraroodcabine en een zalig groot terras.

 

Prijs

vanaf 1400 euro/weekend

gast-vrije service

Aantal personen
voor 8 tot 14 personen

ZussEnzo

Vakantiewoning in Zussen

Voel je thuis in een stoer familiehuis voor 12 tot 18 personen. Modern en Scandinavisch ingericht, met een professionele keuken en grote houten tafel in de veranda die uitkijkt op een prachtige tuin met houten saunabarrel. 

 

Prijs

vanaf 1700 euro/weekend

gast-vrije service

Aantal personen
voor 12 tot 18 personen

Villa Moustiers

Vakantiewoning in Moustiers-Sainte-Marie

Voel je thuis in een statig Provencaals landhuis voor 8 tot 12 personen. Stijlvolle inrichting in een eeuwenoud pand, met een kleine stadstuin vol knisperende kiezeltjes en een zomers dakterras met een panoramisch uitzicht op de vallei en de rotsen van het bergdorpje Moustiers.  

Prijs

vanaf 2.500 euro per week

gast-vrije service

Aantal personen
voor 8 tot 12 personen

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.