Kies jouw gast-vrije vakantiewoning

Drie warme woningen vol sfeer, gezelligheid en hygge

In welk gast-vrij vakantiehuis voel jij je binnenkort helemaal thuis?

Voel je thuis op vakantie! Het is niet zomaar de slogan van gast-vrij. Het is mijn missie als gastvrouw. Ik wil je boven alles het gevoel geven dat je welkom bent en dat je een vakantie verdient waarvan je voluit geniet. Hygge staat in elk van de drie vakantiehuizen centraal.

Kies het logeeradresje dat het beste bij jou past. Hoe groot is je groep? Hebben jullie iets te vieren, willen jullie ontspannen of komen jullie werken? StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo hebben elk hun unieke troeven.

Je leest en ziet op deze pagina´s wat de faciliteiten van elk logeeradresje zijn. Ik zou het natuurlijk super vinden als je rechtstreeks via deze website boekt.

Door de strenge Coronamaatregelen mogen er momenteel maar 10 personen in een vakantiewoning logeren. Ik hoop, zoals vele logiesuitbaters van grote vakantiewoningen, dat jullie snel weer kunnen komen logeren met een groep groter dan 10 personen bij mijn logeeradresjes VillaEnzo (14 pers) en ZussEnzo (18 pers)! Ik hou de site up to date, dus je leest het hier dadelijk als er goed nieuws is. 

Alvast hartelijk dank voor je interesse en (misschien?) tot binnenkort!

Blijf veilig en gezond 

gastvrouw Geert x

Heb je een vraag?

+32 477 03 82 55 Maandag - Zondag: 14u - 21u

StroEnzo

Vakantiewoning in Riemst

Voel je thuis met 2 tot 5 personen in de natuurlijke materialen hout, stro en leem. Maar ook tussen boeiende boeken, interessante tijdschriften, leuk speelgoed en nostalgische elpees.

Prijs

vanaf 225 euro/weekend

gast-vrije service

Aantal personen
voor 2 - 5 personen

VillaEnzo

Vakantiewoning in Zussen

Voel je thuis in een stijlvol herenhuis met 6 ruime kamers voor 8 tot 14 personen. Met hoge plafonds, een grote leefkeuken, een wellnessruimte met sauna en infraroodcabine en een zalig groot terras.

Prijs

vanaf 960 euro/weekend

gast-vrije service

Aantal personen
voor 8 tot 14 personen

ZussEnzo

Vakantiewoning in Zussen

Voel je thuis in een stoer familiehuis voor 12 tot 18 personen. Modern en Scandinavisch ingericht, met een professionele keuken en grote houten tafel in de veranda die uitkijkt op een prachtige tuin met houten saunabarrel. 

Prijs

vanaf 1.250 euro/weekend

gast-vrije service

Aantal personen
voor 12 tot 18 personen