Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Familie Rosez
17-07-2021
Een heel leuke woning en ideale uitvalsbasis om de de streek te verkennen. De loft is heel gezellig ingericht. Samen hebben we spaghetti gemaakt aan het grote keukeneiland, meezingend met een LP van ABBA :-). Ondanks het Belgisch weertje toch buiten op het terras kunnen ontbijten. Alhoewel het 'maar' een weekendje was, hebben we toch veel in de streek gezien/bezocht. Met drie tieners (14 - 17 jaar) niet altijd evident om voor elk wat wils te vinden, maar dit is toch goed gelukt. Voor de wandelaars is het er echt wel de moeite. De heel vriendelijke gastvrouw geeft je tal van tips die in je de streek kan doen. Wijzelf hebben in het Nationaal Park Hoge Kempen gewandeld: in Maasmechelen, Terhills. Echt een mooi stukje natuur. En wie Maasmechelen zegt..... Na de wandeling nog wat shoppen in Maasmechelen Village. Dit kan van op dezelfde parking. Ook de bronnenwandeling in Voeren is een aanrader en ook Tongeren is heel gezellig. De tieners vonden het Gallo Romeins museum heel interessant. Een goed gevuld weekend die heel snel voorbij was. s' Avonds terug in de loft, samen eten en kletsen, eens de kids hun eigen ding doen, zitten we toch nog allemaal samen in de loft.
Azer
14-07-2021
Ontvangst bij aankomst door de gastvrouw en de locatie zelf die onmiddellijk een waar WAUW gevoel opwekte. Ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die de omgeving willen verkennen en ontdekken. Een echte aanrader. Trouwens een gastvrouw om U tegen te zeggen alleen al omwille van de duidelijke en overzichtelijke uitgebreide informatie die men vooraf ontvangt (Ook tips van wat er in de buurt te ontdekken valt horen daar bij). En zelfs in warme dagen is het zeer aangenaam slapen in deze strobalenwoning met AIRCO op de slaapkamers. / juni 2021
Mira, Daan en kinderen
10-07-2021
StroEnzo is een huis dat gelijk bij binnenkomst goed voelt. Ruim voldoende leefruimte voor ons en onze 3 kinderen (18-22 jaar). Heerlijke grote tafel (en nog één op het balkon) voor lekker lang tafelen maar ook ruimte om allemaal je eigen ding te doen. Maastricht is goed te bereiken. Na een avond stappen kostte de taxi terug onze kinderen ongeveer 30 euro. Wij voelden ons bijzonder gastvrij ontvangen en komen graag nog eens terug!

Schrijf een beoordeling

famile De Backer
29-04-2021
Met een "staycation door corona" zomer achter de rug had ons gezin het echt nodig om er eens uit te zijn. We twijfelden tussen de Ardennen en Limburg, maar na dit huis gevonden te hebben op internet, was de keuze snel gemaakt. Naast de prachtige wandelingen in de ruime omgeving was het vooral het huis zelf die de nodige rust en ruimte bood om te herbronnen. De gezellige keuken, de zithoek, de sauna, de TV kamer, alles had zijn plaats en zorgde voor het perfecte plaatje. Een absolute aanrader!!! / november 2020
familie Vernaillen
29-04-2021
Wij hadden een zalig verblijf in deze prachtige villa! Leuke, relaxte gastvrouw ook. Je vindt er alles wat je nodig hebt, en zelfs meer. De kinderen konden hun fantasie meteen gebruiken met de verkleedkoffer in de speelhoek, terwijl wij genoten van een saunabeurt. Heel leuk en gezellig huis! Ideaal ook om verstoppertje te spelen :) Geert gaf ons ook goede tips om lekker eten af te halen in coronatijden. De Visfactorij is een aanrader, maar ook in de jambrouwerij konden we terecht voor heerlijke ambachtelijke confituur. En op woensdag stond de frituur voor de deur :) Goede uitvalsbasis om te fietsen in het mooie Limburg. We komen terug! Dank je Geert. / april 2021
Verdegem Elena
03-11-2020
Wij verbleven met 12 in Villa enzo! Huisje is heel netjes, bedden worden opgemaakt. Er is zeker wat te doen in de buurt, huisje ligt in een rustig dorpje waar je gezellig kan wandelen. Gastvrouw Geert komt langs om uitleg te geven en je kan haar bereiken indien nodig! Alles tip top in orde!

Schrijf een beoordeling

Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...
Familie Medaer
18-11-2020
Wij zijn met onze familie een weekendje te gast geweest bij Zussenzo. Wat een belevenis voor groot en klein! De kleinsten onder ons hebben talrijke make-overs gehouden door de goed gevulde verkleed kist. Daar wordt nu nog over gepraat! De tieners hadden dan weer veel plezier aan die beamer, IPad en kickertafel. en de krijtmuur waar eindeloos werd op getekend! De tuin was zeker de moeite waard om nog maar te zwijgen van de sauna. Zalig!!! Het huis was echt gezellig ingericht. We voelden ons dan ook direct thuis! Ook de service van de lieve gastvrouw stelden we zeer op prijs! Kortom, een echte aanrader....
Eline
14-07-2020
Bij ZussEnzo kom je terecht in een echt verborgen pareltje op een toplocatie. Een prachtig en ruim huis waar echt alles aanwezig is dat je nodig hebt voor de perfect vakantie. Geert is een zeer correcte en verwelkomende gastvrouw. We hebben enorm genoten van ons verblijf en keren graag nog eens terug! / Juli 2020

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.