Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Jan
03-06-2023
Ruime woning met goede faciliteiten in een mooie omgeving en een hele fijne goede gastvrouw
Lonneke
08-05-2023
Wat hebben we genoten van het mooie huis en de mooie omgeving! We hebben al heel wat particuliere woningen gehuurd maar nog niet eerder hebben we zo'n compleet huis getroffen. De bedden fijn opgemaakt, heerlijke handdoeken, veel keukenspullen en boeken/tijdschriften en bovenal een gezellige sfeer met een mooi uitzicht. Voor herhaling vatbaar!
Vanessa
27-04-2023
Voor de 2de keer ben ik enkele dagen komen overnachten in Stro Enzo, deze keer met het gezin. En we hebben er van genoten, zelfs de kinderen waren heel enthousiast. Het huisje ligt in een prachtige omgeving, is ruim, er is veel lichtinval, huiselijk ingericht en voorzien van alle comfort. Gastvrouw Geert heeft ons vanaf de boeking heel goed geïnformeerd en ontvangen. Een absolute aanrader!

Schrijf een beoordeling

Jasna
08-07-2024
Zeer mooi verblijf op een geweldige locatie!
Christel
24-06-2024
Mooi en gezellig vakantiehuis, zeer kindvriendelijk ingericht. Goede opvang gekregen van de gastvrouw met leuke verrassingen . We hebben ervan genoten !!! Christel en co
Andrea
24-06-2024
Wij verbleven met een groep van 13 in het gezellige VillaEnzo-huis in Zussen. Het huis had alles wat we nodig hadden en meer. We werden gastvrij ontvangen en konden genieten van alle lokale specialiteiten. Top weekend!

Schrijf een beoordeling

Malte
25-06-2024
Wir hatten ein perfektes Wochenende mit 18 Freunden. Das Haus ist so wie beschrieben und bietet sehr viele, tolle Extras. Die Lage in der Nähe von Maastricht ist perfekt für Ausflüge. Gerne wieder:)
Nadja
24-06-2024
Sehr liebevoll und schön eingerichtet, perfekt ausgestattet für große Gruppen. Wir haben uns sehr wohlgefühlt, der Garten ist ein besonderes Highlight!
Verena
20-05-2024
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben Vorallem den großen, hellen essbereich, den außenbereich sowie die Sauna sehr genossen. Die Küche ist verhältnismäßig etwas eng und könnte noch etwas besser mit schüsseln usw ausgestattet sein, aber sonst hat es und an nichts gefehlt. Geert war sehr nett in der Kommunikation und auch Gewürze, Öle, Handtücher usw waren bereits und in genüge vorhanden, deutlich großzügiger als ich das aus anderen Unterkünften kenne. Wir hatten eine tolle Zeit mit der Familie, lediglich die zimmeraufteilung war für uns nicht optimal, aber das wussten wir ja vorher bereits. Generell kann ich die Unterkunft auf jeden Fall empfehlen! Ohne Auto ist die Anbindung allerdings schwierig, wir sind zu Unternehmungen meist 20-30 Minuten gefahren.

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.