Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Martijn
01-11-2022
Wij hebben 3 heerlijke dagen mogen verblijven in het stro huis van Greet. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Greet is een geweldige gastvrouw en heeft echt overal aan gedacht. We komen graag nog een keer terug
Sabina
05-06-2022
Wat is dit toch een fijn huis! We komen er inmiddels al vele jaren met heel veel plezier terug. Het huis is heerlijk ruim opgezet, schoon, gezellig en alles is aanwezig, van handdoeken tot heerlijke thee van Blanche Dael. Ook voor kleine kinderen is het huis geschikt. Er is een traphekje, babybedje, veel speelgoed, verschoonkussen etc. aanwezig. Verder is de ligging t.o.v. Maastricht ideaal en ook zijn leuke Belgische stadjes, bakkertjes en wandelgebieden dichtbij te vinden. Gastvrouw Geert doet er alles aan om de gasten een fijn verblijf te geven. Zo staat er onder meer een zelfgebakken broodje en heerlijke jam klaar! Ook stuurt zij een hoop tips om de omgeving te verkennen. Kortom: een heerlijke plek voor een weekend of week ertussenuit! / 6 januari 2022
Leonardo from Brasil
10-05-2022
Mijn familie en ik hielden van de dagen die we bij Geert thuis doorbrachten! De plaats is heel charmant, ingericht met mooie details, fijne bedden en uitstekend bad! Het beste deel van het huis is de keuken, waar we samen onvergetelijke momenten doorbrachten. Obrigada, Geert!

Schrijf een beoordeling

Leen
11-01-2023
VillaEnzo is een sfeervol en gezellig huis met warm onthaal, we hebben er een mooie en deugddoende kerst gehad met de hele familie. In de gezellige zithoek hadden de kinderen het altijd naar hun zin. De goed uitgeruste keuken nodigt uit om samen te koken, te keuvelen of gezelschapsspellen te spelen. De mooie ruimte met infrarood en sauna geven rust, mooie ruime slaapkamers en zeker voldoende sanitair. Villa Enzo is ook goed uitgerust om in de garage de fietsen te stallen ... Zeker een aanrader om met de hele familie te genieten van het samenzijn!
Matti & familie
08-12-2022
Jaarlijks gaan we met onze familie op weekend, zelden hadden we zo'n perfect vakantiehuis. De voorzieningen voor kleinkindjes, ontspanning voor de kinderen, comfort voor de (groot)ouders, alles was top! Daarnaast is er gezelligheid troef overal in het huis en een uiterst geschikte keuken om voor een grote groep eten klaar te maken. Na bedtijd van de kinderen konden we ook zalig tot rust komen in de sauna. Gastvrouw Geert zorgt voor een warm onthaal, en is zeer correct in de praktische regelingen. Eerder kwamen we ook al met een groep vrienden, dus dit was onze tweede keer in bij gastvrouw Geert... en zeker niet de laatste keer!
Joan
31-10-2022
We hebben een heerlijk lang weekend doorgebracht in VillaEnzo met onze kinderen ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk. Twee van de kinderen arriveerden per OV-fiets vanaf station Maastricht. Dat bleek goed te doen. In de omgeving is veel te doen. Met dank aan de tips op de website van onze gastvrouw. De keuken is gezellig, met een lange tafel en voldoende ruimte voor spelletjes. We hebben ook genoten van de sauna en het vuur maken in de vuurschaal in de tuin. Een aanrader dit huis! 30 oktober 2022

Schrijf een beoordeling

Hanne en CO
16-01-2023
Weer een genot om hier oudjaar te vieren! Gezellig huis, warm onthaal, de beste rijsttaart van Limburg, fijne loopplekjes. Borgloon, Maastricht, de lichtjes in Bokrijk,... Tot volgend jaar! We hebben er weer prachtige herinneringen bij :-) Liefs en dank je Geert! / jan 2023
Robin
09-01-2023
Onze kleinzoon heeft genoten van alle attenties en de volwassenen van de super keuken. Sauna is ook geweldig
Lode
03-10-2022
Zeer leuk weekend achter de rug. Ontvangst door Geert was hartelijk en het verblijf tip top. De inrichting van het huis is huiselijk en gezellig. Ook onze kleine kinderen hadden alles wat ze moesten hebben.

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends