Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Annelies Muylle
03-02-2021
Super leuk vakantiehuis om met het gezin te verblijven! We hebben een dochter van bijna 3 jaar en die heeft het geweldig naar haar zin gehad. Er is heel veel speelgoed aanwezig, als ook een kinderbedje en kinderstoel, perfect dus voor een weekend met kids. Enige minput is misschien het geluid van de steenweg, maar dat wisten we op voorhand en er zijn ook oordopjes voorzien. Door de avondklok hebben we in ieder geval s'nachts sowieso amper last gehad van het voorbij rijdend verkeer. Ook de ligging is ideaal, je kan richting Genk, Tongeren, Lanaken, enzo... waar enorm veel te beleven valt. Geert is een super gastvrouw, die ons verschillende tips qua eten en uitstappen heeft gegeven als ook verschillende attenties bij aankomt. Zij had ons de kabouterwandeling in Lanaken aangeraden, zowel onze dochter als wij vonden deze wandeling geweldig! We hopen zeker snel nog eens terug te komen!
Familie Dhooghe
01-02-2021
Samen met onze twee kinderen vierden we het einde van 2020 in StroEnzo. Wat leuk dat er speelgoed aanwezig was in het huisje. Ook de kinderstoel was handig! We hebben veel plezier gehad met de verkleedkoffer. Ook de handdoeken en de opgemaakte bedden zorgen voor extra luxe. Een winkel vind je heel dichtbij. Handig! We bestelden ook een vispannetje bij de Visfactorij. Aanrader! Met onze kinderen (2 kleuters) deden we een kabouterwandeling (domein Pietersheim) en deden we een toffe wandeling bij het Kasteel van Alden Biesen. We komen later graag nog eens langs met vrienden in één van de grote vakantiehuizen!
Sam De Kegel
27-12-2020
StroEnzo staat synoniem voor gezelligheid en gastvrijheid . Gastvrouw Geert zorgt voor een extra touch met een persoonlijk onthaal, vers gebakken broodje en potje confituur. De vakantiewoning heeft veel verborgen plekjes, met o.a. veel magazines, een retro platenspeler en een imposant keukeneiland. De kletspot is een aanrader om 's avonds met het gezin een leuk gesprek te beginnen. Enkel de ligging aan een grotere steenweg is het enige minpuntje. StroEnzo is ook de ideale uitvalsbasis om Tongeren (doe zeker het Gallo-Romeins museum), Luik, Maastricht of de Voerstreek (Bronnenwandeling is een aanrader) te ontdekken. Vooral de Voerstreek is een paradijs voor wandelaars en fietsers.

Schrijf een beoordeling

Sarah
04-08-2020
Doordat onze oorspronkelijke plannen wegens de corona-crisis niet konden doorgaan, zochten wij een waardig alternatief. Dit hebben we zeker gevonden in VillaEnzo. Geert zorgde van bij het begin voor een warm en hartelijk gevoel en dit is gedurende de hele reis gebleven. Het huis is supergezellig ingericht en de laken- en handdoekenservice geeft je een hotel-gevoel. De bedden liggen zeer comfortabel en het sanitair is tip top. Met 7 kinderen in onze groep vreesden we even voor het gemis van een tuin, maar het ruime terras en het pleintje naast de deur zorgden voor meer dan genoeg buitenruimte. De chill-kamer binnen was eveneens een groot succes bij de jeugd en we hebben mooie babbel-uurtjes beleefd in de nieuwe loungehoek onder het afdak buiten. Zowel buiten als binnen hadden we 14 volwaardige zitplaatsen aan tafel (we maakten het ook al anders mee)! De wasbak in de keuken was iets minder praktisch maar qua keukenmateriaal is echt alles voorzien. Het enige wat we echt gemist hebben, was een extra parasol voor wat meer schaduw tijdens de maaltijden, maar toen we dit met Geert bespraken ging ze meteen met de tip aan de slag dus dat komt in de toekomst zeker in orde. :-) Al bij al een prachtige en sfeervolle woning waar je als groep of familie zeker een mooie tijd kan beleven met heel wat mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt. Tip 1 : 1x in de week staat er op het dorpspleintje een frituur ;-) Tip 2: wij bestelden op de laatste avond pizza's bij Mamma Mia in Kanne en die waren top!
Balda
29-05-2019
Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019
Eline
29-05-2019
Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019

Schrijf een beoordeling

Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...
Familie Medaer
18-11-2020
Wij zijn met onze familie een weekendje te gast geweest bij Zussenzo. Wat een belevenis voor groot en klein! De kleinsten onder ons hebben talrijke make-overs gehouden door de goed gevulde verkleed kist. Daar wordt nu nog over gepraat! De tieners hadden dan weer veel plezier aan die beamer, IPad en kickertafel. en de krijtmuur waar eindeloos werd op getekend! De tuin was zeker de moeite waard om nog maar te zwijgen van de sauna. Zalig!!! Het huis was echt gezellig ingericht. We voelden ons dan ook direct thuis! Ook de service van de lieve gastvrouw stelden we zeer op prijs! Kortom, een echte aanrader....
Eline
14-07-2020
Bij ZussEnzo kom je terecht in een echt verborgen pareltje op een toplocatie. Een prachtig en ruim huis waar echt alles aanwezig is dat je nodig hebt voor de perfect vakantie. Geert is een zeer correcte en verwelkomende gastvrouw. We hebben enorm genoten van ons verblijf en keren graag nog eens terug! / Juli 2020

Schrijf een beoordeling

Alison uit Londen
26-02-2020
Geert is just wonderful, and keen to share love her live of hygge and of Maastricht. She showed places we would never have found ourself which were so lovely we sought them out the next day. She gave us small gifts and treated us to an ice cream. This is not the usual walking tour and it’s a fabulous way to spend an afternoon. // Juni 2019
Ron uit Nederland
26-02-2020
De wandeling met Geert is verrassend, warm, betrokken en erg Hygge. We kenden het niet maar zijn nu op plekjes gekomen waar, denk ik, andere wandelingen niet komen. Een aanrader! // Juni 2019
Hilary uit Texas, USA
26-02-2020
Our tour of Maastricht with Geert was the perfect way to see the city and learn more about the "hygge" lifestyle. Our host was very knowledgeable and a great storyteller, sharing details we wouldn't have otherwise known about the city and some of its most unique artisans. We enjoyed a lovely walking tour, complete with descriptions of the neighborhoods we passed through and some of the history of the city. We stopped in to a few shops where the products are handmade, special, and very unique. We enjoyed the fabulous aromas of the coffee roasters who provide coffee and tea to the royal family of Holland, a sweet little shop offering handmade jams, mustards, and sauces, a fabulous ice cream shop where we were treated to a yummy cone by our host, a very cool area of town where an old ceramics factory was transformed into student housing, cool shops, and a gorgeous arthouse movie theater, and many other secret spots around the city. Geert is charming and friendly, and our tour of Maastricht made us feel like old friends welcomed to a beautiful city. She even presented us with a gorgeous map of the city and a lovely gift at the end of the tour! We strongly recommend this special experience! // April 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends