Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Familie Rosez
17-07-2021
Een heel leuke woning en ideale uitvalsbasis om de de streek te verkennen. De loft is heel gezellig ingericht. Samen hebben we spaghetti gemaakt aan het grote keukeneiland, meezingend met een LP van ABBA :-). Ondanks het Belgisch weertje toch buiten op het terras kunnen ontbijten. Alhoewel het 'maar' een weekendje was, hebben we toch veel in de streek gezien/bezocht. Met drie tieners (14 - 17 jaar) niet altijd evident om voor elk wat wils te vinden, maar dit is toch goed gelukt. Voor de wandelaars is het er echt wel de moeite. De heel vriendelijke gastvrouw geeft je tal van tips die in je de streek kan doen. Wijzelf hebben in het Nationaal Park Hoge Kempen gewandeld: in Maasmechelen, Terhills. Echt een mooi stukje natuur. En wie Maasmechelen zegt..... Na de wandeling nog wat shoppen in Maasmechelen Village. Dit kan van op dezelfde parking. Ook de bronnenwandeling in Voeren is een aanrader en ook Tongeren is heel gezellig. De tieners vonden het Gallo Romeins museum heel interessant. Een goed gevuld weekend die heel snel voorbij was. s' Avonds terug in de loft, samen eten en kletsen, eens de kids hun eigen ding doen, zitten we toch nog allemaal samen in de loft.
Azer
14-07-2021
Ontvangst bij aankomst door de gastvrouw en de locatie zelf die onmiddellijk een waar WAUW gevoel opwekte. Ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die de omgeving willen verkennen en ontdekken. Een echte aanrader. Trouwens een gastvrouw om U tegen te zeggen alleen al omwille van de duidelijke en overzichtelijke uitgebreide informatie die men vooraf ontvangt (Ook tips van wat er in de buurt te ontdekken valt horen daar bij). En zelfs in warme dagen is het zeer aangenaam slapen in deze strobalenwoning met AIRCO op de slaapkamers. / juni 2021
Mira, Daan en kinderen
10-07-2021
StroEnzo is een huis dat gelijk bij binnenkomst goed voelt. Ruim voldoende leefruimte voor ons en onze 3 kinderen (18-22 jaar). Heerlijke grote tafel (en nog één op het balkon) voor lekker lang tafelen maar ook ruimte om allemaal je eigen ding te doen. Maastricht is goed te bereiken. Na een avond stappen kostte de taxi terug onze kinderen ongeveer 30 euro. Wij voelden ons bijzonder gastvrij ontvangen en komen graag nog eens terug!

Schrijf een beoordeling

famile De Backer
29-04-2021
Met een "staycation door corona" zomer achter de rug had ons gezin het echt nodig om er eens uit te zijn. We twijfelden tussen de Ardennen en Limburg, maar na dit huis gevonden te hebben op internet, was de keuze snel gemaakt. Naast de prachtige wandelingen in de ruime omgeving was het vooral het huis zelf die de nodige rust en ruimte bood om te herbronnen. De gezellige keuken, de zithoek, de sauna, de TV kamer, alles had zijn plaats en zorgde voor het perfecte plaatje. Een absolute aanrader!!! / november 2020
familie Vernaillen
29-04-2021
Wij hadden een zalig verblijf in deze prachtige villa! Leuke, relaxte gastvrouw ook. Je vindt er alles wat je nodig hebt, en zelfs meer. De kinderen konden hun fantasie meteen gebruiken met de verkleedkoffer in de speelhoek, terwijl wij genoten van een saunabeurt. Heel leuk en gezellig huis! Ideaal ook om verstoppertje te spelen :) Geert gaf ons ook goede tips om lekker eten af te halen in coronatijden. De Visfactorij is een aanrader, maar ook in de jambrouwerij konden we terecht voor heerlijke ambachtelijke confituur. En op woensdag stond de frituur voor de deur :) Goede uitvalsbasis om te fietsen in het mooie Limburg. We komen terug! Dank je Geert. / april 2021
Verdegem Elena
03-11-2020
Wij verbleven met 12 in Villa enzo! Huisje is heel netjes, bedden worden opgemaakt. Er is zeker wat te doen in de buurt, huisje ligt in een rustig dorpje waar je gezellig kan wandelen. Gastvrouw Geert komt langs om uitleg te geven en je kan haar bereiken indien nodig! Alles tip top in orde!

Schrijf een beoordeling

Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...
Familie Medaer
18-11-2020
Wij zijn met onze familie een weekendje te gast geweest bij Zussenzo. Wat een belevenis voor groot en klein! De kleinsten onder ons hebben talrijke make-overs gehouden door de goed gevulde verkleed kist. Daar wordt nu nog over gepraat! De tieners hadden dan weer veel plezier aan die beamer, IPad en kickertafel. en de krijtmuur waar eindeloos werd op getekend! De tuin was zeker de moeite waard om nog maar te zwijgen van de sauna. Zalig!!! Het huis was echt gezellig ingericht. We voelden ons dan ook direct thuis! Ook de service van de lieve gastvrouw stelden we zeer op prijs! Kortom, een echte aanrader....
Eline
14-07-2020
Bij ZussEnzo kom je terecht in een echt verborgen pareltje op een toplocatie. Een prachtig en ruim huis waar echt alles aanwezig is dat je nodig hebt voor de perfect vakantie. Geert is een zeer correcte en verwelkomende gastvrouw. We hebben enorm genoten van ons verblijf en keren graag nog eens terug! / Juli 2020

Schrijf een beoordeling

Alison uit Londen
26-02-2020
Geert is just wonderful, and keen to share love her live of hygge and of Maastricht. She showed places we would never have found ourself which were so lovely we sought them out the next day. She gave us small gifts and treated us to an ice cream. This is not the usual walking tour and it’s a fabulous way to spend an afternoon. // Juni 2019
Ron uit Nederland
26-02-2020
De wandeling met Geert is verrassend, warm, betrokken en erg Hygge. We kenden het niet maar zijn nu op plekjes gekomen waar, denk ik, andere wandelingen niet komen. Een aanrader! // Juni 2019
Hilary uit Texas, USA
26-02-2020
Our tour of Maastricht with Geert was the perfect way to see the city and learn more about the "hygge" lifestyle. Our host was very knowledgeable and a great storyteller, sharing details we wouldn't have otherwise known about the city and some of its most unique artisans. We enjoyed a lovely walking tour, complete with descriptions of the neighborhoods we passed through and some of the history of the city. We stopped in to a few shops where the products are handmade, special, and very unique. We enjoyed the fabulous aromas of the coffee roasters who provide coffee and tea to the royal family of Holland, a sweet little shop offering handmade jams, mustards, and sauces, a fabulous ice cream shop where we were treated to a yummy cone by our host, a very cool area of town where an old ceramics factory was transformed into student housing, cool shops, and a gorgeous arthouse movie theater, and many other secret spots around the city. Geert is charming and friendly, and our tour of Maastricht made us feel like old friends welcomed to a beautiful city. She even presented us with a gorgeous map of the city and a lovely gift at the end of the tour! We strongly recommend this special experience! // April 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends