Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Alina
29-05-2019
Bellissima casa arredata con amore e cura dei dettagli. Ci siamo trovati benissimo. / Mei 2019
Judith
19-03-2019
In juli hebben wij 2 nachten overnacht in deze geweldig mooie vakantiewoning. De reden was een bezoek aan Andre Rieu in Maastricht. De afstand tot deze stad was kort, maar maximaal 15 minuten met de auto dus zeer goed te doen! Op zondag zijn we naar Tongeren gereden (ook niet ver) en hebben daar de wekelijkse antiek- en brocantemarkt bezocht, een bezoek meer dan waard! De woning was keurig en schoon en gezellig ingericht met veel leuke details en accessoires. Dat gaf een echt thuisgevoel! Wij waren met ons vieren en hadden meer dan genoeg ruimte en vonden het ook fijn dat je lekker buiten kon zitten. Al met al een fantastisch adres, een echte aanrader! oktober 2017
Linda
18-02-2019
We hebben genoten van ons verblijf! Voor de kinderen is het ook erg leuk, er staat een keukentje en verkleedspullen. Een heerlijke woning als uitvalsbasis naar Maastricht, Hasselt etc. Het versgebakken brood met jam was ook een heerlijk welkom. Verder vonden wij het geluid van de drukke weg heel erg meevallen!! We hebben de oordopjes niet hoeven te gebruiken ;-). We komen graag nog eens terug! / Januari 2019

Schrijf een beoordeling

Balda
29-05-2019
Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019
Eline
29-05-2019
Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019
Valerie
29-05-2019
Top huis, prachtig en volledig voorzien en ingericht. Een echt thuisgevoel. Leuke tuin met vuurschaal en bankjes alsook een petanqueveld met ballen die voorzien werden! Er was zelfs een welkomstpakketje voorzien! Aanrader! / Maart 2019

Schrijf een beoordeling

Andi
18-09-2019
Everything was simply perfect. We would defenitely stay here again because two days is too short for that wonderful place. We got to know Geert as a outstanding friendly host. We felt like home and in love with the garden and all the lovely interior. Fully recommended! / September 2019
Alain
18-06-2019
Maison charmante, calme et agréable, adaptée à un petit groupe et disposant d'un équipement complet pour passer un agréable séjour. Geert est vraiment accueillante et disponible et surtout de bon conseil. / Juni 2019
Lisa & Quinty
11-06-2019
Wauw, wat een prachtig huis! De bedden waren netjes opgemaakt bij aankomst en de sanitaire voorzieningen waren top. Met een kwartiertje van Maastricht af, is dit een super locatie. We raden het huis zeker aan!!