Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Leonardo from Brasil
10-05-2022
Mijn familie en ik hielden van de dagen die we bij Geert thuis doorbrachten! De plaats is heel charmant, ingericht met mooie details, fijne bedden en uitstekend bad! Het beste deel van het huis is de keuken, waar we samen onvergetelijke momenten doorbrachten. Obrigada, Geert!
Laura
21-03-2022
We hebben een super tijd gehad. Grote en lichtrijke loft zowel kids-( speelkeukentje, veel boekjes en een verkleedkoffer) als adultsproof (groot keukeneiland, platenspeler en gezellige zithoek). Gelegen op een goede locatie. ligt aan een iets drukkere baan, maar dat stoorde ons helemaal niet. Bovendien is het naar de avond toe een pak rustiger. Super warm ontvangst gehad van Geert met heel veel tips voor uitstapjes. Communicatie liep super vlot en ze verwende ons met een lekkere verrassing. Zou dit verblijf zeker aanraden!! / 12 maart 2022
Sabina Hendricks
18-01-2022
Wat is dit toch een fijn huis! We komen er inmiddels al vele jaren met heel veel plezier terug. Het huis is heerlijk ruim opgezet, schoon, gezellig en alles is aanwezig, van handdoeken tot heerlijke thee van Blanche Dael. Ook voor kleine kinderen is het huis geschikt. Er is een traphekje, babybedje, veel speelgoed, verschoonkussen etc. aanwezig. Verder is de ligging t.o.v. Maastricht ideaal en ook zijn leuke Belgische stadjes, bakkertjes en wandelgebieden dichtbij te vinden. Gastvrouw Geert doet er alles aan om de gasten een fijn verblijf te geven. Zo staat er onder meer een zelfgebakken broodje en heerlijke jam klaar! Ook stuurt zij een hoop tips om de omgeving te verkennen. Kortom: een heerlijke plek voor een weekend of week ertussenuit! / 6 januari 2022

Schrijf een beoordeling

Sarah
04-08-2020
Doordat onze oorspronkelijke plannen wegens de corona-crisis niet konden doorgaan, zochten wij een waardig alternatief. Dit hebben we zeker gevonden in VillaEnzo. Geert zorgde van bij het begin voor een warm en hartelijk gevoel en dit is gedurende de hele reis gebleven. Het huis is supergezellig ingericht en de laken- en handdoekenservice geeft je een hotel-gevoel. De bedden liggen zeer comfortabel en het sanitair is tip top. Met 7 kinderen in onze groep vreesden we even voor het gemis van een tuin, maar het ruime terras en het pleintje naast de deur zorgden voor meer dan genoeg buitenruimte. De chill-kamer binnen was eveneens een groot succes bij de jeugd en we hebben mooie babbel-uurtjes beleefd in de nieuwe loungehoek onder het afdak buiten. Zowel buiten als binnen hadden we 14 volwaardige zitplaatsen aan tafel (we maakten het ook al anders mee)! De wasbak in de keuken was iets minder praktisch maar qua keukenmateriaal is echt alles voorzien. Het enige wat we echt gemist hebben, was een extra parasol voor wat meer schaduw tijdens de maaltijden, maar toen we dit met Geert bespraken ging ze meteen met de tip aan de slag dus dat komt in de toekomst zeker in orde. :-) Al bij al een prachtige en sfeervolle woning waar je als groep of familie zeker een mooie tijd kan beleven met heel wat mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt. Tip 1 : 1x in de week staat er op het dorpspleintje een frituur ;-) Tip 2: wij bestelden op de laatste avond pizza's bij Mamma Mia in Kanne en die waren top!
Diny
29-05-2019
Een mooi, stijlvol en warm ingericht vakantiehuis. Prima bedden die zijn opgemaakt bij aankomst. Goede en mooie sanitaire voorzieningen. Voldoende serviesgoed aanwezig en ook meer dan voldoende handdoeken. Praktische en goede ruimtes. Wij kunnen dit huis aanraden voor families en groepen. Familie Van Mierlo / Mei 2019
Morgane
29-05-2019
Endroit exceptionnel ! Tout était parfait au-delà  de nos espérances. On se croirait à  l'hôtel tellement la literie est bonne, la vaisselle est belle,... weekend incroyable / Mei 2019

Schrijf een beoordeling

Veronique Goossens
03-04-2022
We verbleven in ZussEnzo ter ere van een vriendin die vorige zomer trouwde. Een bende vrouwen die met z'n allen man en kindjes een weekendje achterlieten om even te kunnen relaxen. En of dat gelukt is! Wat een heerlijk verblijf. Al op voorhand zorgde Geert voor verschillende tips ivm uitstapjes (fietsen tussen de bloesems en wijnkasteel Genoels Elderen = aanrader!) / catering / restaurants. Ze zorgde ook voor een fantastische verwelkoming: de kaarsjes brandden, de sfeerverlichting stond aan én alles was aanwezig om op onze eerste avond gezellig rond het kampvuur te zitten en de sauna te laten branden. Zeer nette kamers, meer dan voldoende badkamers, goed uitgeruste keuken (hoe handig die industriële vaatwasser!), heerlijk ochtendzonnetje op de veranda, leuke boeken en magazines aanwezig, sfeervolle muziek door de boxen .... We ontsnapten even uit de drukte en kwam allemaal tot rust. Ik kan het aan iedereen aanraden!
Heidi Van Driessche
23-03-2022
Wat een heerlijk verblijf hadden we hier! Geert zorgde met haar warme, hartelijke ontvangst ervoor dat we ons meteen thuis voelden. De veranda was onmiddellijk de lievelingsplaats van onze groep! Zalig om hier te ontbijten met uitzicht op de prachtige tuin! We probeerden uiteraard ook de sauna uit...heerlijk was dat! Het weekend was meer dan geslaagd! Bedankt Geert! de (loop)vrienden uit Ename!
Elise
18-01-2022
Heel fijn en mooi verzorgd huis. Schitterende tuin! We hebben er met onze familie twee weken gelogeerd en verschillende gasten ontvangen voor meerdere dagen. Genoten van alle faciliteiten in het huis/de tuin en de mooie omgeving waar vanalles te doen is met genoeg uitstapjes voor jong en oud. Gastvrouw Geert zorgt dat het aan niks ontbreekt, zelfs voor ophaal van vuilnis wordt gezorgd. / juli 2021

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends