Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Sabina
05-06-2022
Wat is dit toch een fijn huis! We komen er inmiddels al vele jaren met heel veel plezier terug. Het huis is heerlijk ruim opgezet, schoon, gezellig en alles is aanwezig, van handdoeken tot heerlijke thee van Blanche Dael. Ook voor kleine kinderen is het huis geschikt. Er is een traphekje, babybedje, veel speelgoed, verschoonkussen etc. aanwezig. Verder is de ligging t.o.v. Maastricht ideaal en ook zijn leuke Belgische stadjes, bakkertjes en wandelgebieden dichtbij te vinden. Gastvrouw Geert doet er alles aan om de gasten een fijn verblijf te geven. Zo staat er onder meer een zelfgebakken broodje en heerlijke jam klaar! Ook stuurt zij een hoop tips om de omgeving te verkennen. Kortom: een heerlijke plek voor een weekend of week ertussenuit! / 6 januari 2022
Leonardo from Brasil
10-05-2022
Mijn familie en ik hielden van de dagen die we bij Geert thuis doorbrachten! De plaats is heel charmant, ingericht met mooie details, fijne bedden en uitstekend bad! Het beste deel van het huis is de keuken, waar we samen onvergetelijke momenten doorbrachten. Obrigada, Geert!
Laura
21-03-2022
We hebben een super tijd gehad. Grote en lichtrijke loft zowel kids-( speelkeukentje, veel boekjes en een verkleedkoffer) als adultsproof (groot keukeneiland, platenspeler en gezellige zithoek). Gelegen op een goede locatie. ligt aan een iets drukkere baan, maar dat stoorde ons helemaal niet. Bovendien is het naar de avond toe een pak rustiger. Super warm ontvangst gehad van Geert met heel veel tips voor uitstapjes. Communicatie liep super vlot en ze verwende ons met een lekkere verrassing. Zou dit verblijf zeker aanraden!! / 12 maart 2022

Schrijf een beoordeling

Sarah
04-08-2020
Doordat onze oorspronkelijke plannen wegens de corona-crisis niet konden doorgaan, zochten wij een waardig alternatief. Dit hebben we zeker gevonden in VillaEnzo. Geert zorgde van bij het begin voor een warm en hartelijk gevoel en dit is gedurende de hele reis gebleven. Het huis is supergezellig ingericht en de laken- en handdoekenservice geeft je een hotel-gevoel. De bedden liggen zeer comfortabel en het sanitair is tip top. Met 7 kinderen in onze groep vreesden we even voor het gemis van een tuin, maar het ruime terras en het pleintje naast de deur zorgden voor meer dan genoeg buitenruimte. De chill-kamer binnen was eveneens een groot succes bij de jeugd en we hebben mooie babbel-uurtjes beleefd in de nieuwe loungehoek onder het afdak buiten. Zowel buiten als binnen hadden we 14 volwaardige zitplaatsen aan tafel (we maakten het ook al anders mee)! De wasbak in de keuken was iets minder praktisch maar qua keukenmateriaal is echt alles voorzien. Het enige wat we echt gemist hebben, was een extra parasol voor wat meer schaduw tijdens de maaltijden, maar toen we dit met Geert bespraken ging ze meteen met de tip aan de slag dus dat komt in de toekomst zeker in orde. :-) Al bij al een prachtige en sfeervolle woning waar je als groep of familie zeker een mooie tijd kan beleven met heel wat mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt. Tip 1 : 1x in de week staat er op het dorpspleintje een frituur ;-) Tip 2: wij bestelden op de laatste avond pizza's bij Mamma Mia in Kanne en die waren top!
Diny
29-05-2019
Een mooi, stijlvol en warm ingericht vakantiehuis. Prima bedden die zijn opgemaakt bij aankomst. Goede en mooie sanitaire voorzieningen. Voldoende serviesgoed aanwezig en ook meer dan voldoende handdoeken. Praktische en goede ruimtes. Wij kunnen dit huis aanraden voor families en groepen. Familie Van Mierlo / Mei 2019
Morgane
29-05-2019
Endroit exceptionnel ! Tout était parfait au-delà  de nos espérances. On se croirait à  l'hôtel tellement la literie est bonne, la vaisselle est belle,... weekend incroyable / Mei 2019

Schrijf een beoordeling

Geert
05-07-2022
Heerlijk familieweekend gehad met 14 personen in ZussenZo. Fijne ontvangst, en leuke details zoals een mand om boven de vuurschaal popcorn te maken. Mooi ingerichte tuin. Doorheen het weekend kwamen nog andere mensen van de familie langs en dat was geen probleem want voldoende zitplaats binnen en buiten. De kinderen waren helemaal gek van de voetbaltafel, het grote scherm en de tablet met spotify op. Heel rustig gelegen, makkelijk parkeren voor de deur, en op een dikke 15 minuten sta je in centrum Maastricht. We komen hier zeker nog terug! / juni 2022
Stijn
08-06-2022
Mijn moeder trakteerde haar kinderen en kleinkinderen voor haar 70ste verjaardag op een mid-week in ZussEnzo. Het weer viel wat tegen, maar het verblijf biedt voldoende mogelijkheden om jong en oud bezig te houden tijdens de regenpauzes: ingebouwde IPad met Spotify, TV en DVD op groot scherm via beamer, sauna, gezelschapsspelen,... Ook de aangeboden paaseieren en rijsttaart vielen erg in de smaak. Rond en op het buitenvuur in de prachtige tuin maakten we popcorn en Marshmallows. De woning zelf biedt heel veel ruimte en kraaknette, opgemaakte bedden en de uitbaatster voorziet voldoende handdoeken en badjassen. Een aanrader! / april 2022
Elena
07-06-2022
Wir hatten eine wunderschöne Zeit in Riemst! Das Haus lässt keine Wünsche offen, es ist alles da und noch viel mehr :) super schöne Zimmer, sehr gemütliche Atmosphäre und ein perfekter Garten. Ich würde die Unterkunft jederzeit wieder buchen und auch jedem mit bestem Gewissen empfehlen! Ich hoffe auf einen weiteren, baldigen Besuch bei Geert :) Danke für alles! / mei 2022

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends