Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Lieven
18-02-2019
Bedankt voor de leuke tijd. Prachtige omgeving en het was een hele ervaring om eens in een stro-leem-houten woning te verblijven! Oktober 2018
Salman
18-02-2019
A picturesque loft in an idyllic village close to Maastricht. As a group of 3, we had a great time and the place felt like a second home to us. Little things such as a fully equipped kitchen, a working vinyl player with some outstanding records and a generally airy feel made it extra special. September 2018
Andrea
19-08-2018
Geert ist sehr nett und hilfsbereit. Der Kontakt ist locker und Fragen werden schnell beantwortet. Wir wussten die vielen kleinen Extras wie Brot und Marmelade sehr zu schätzen. 😊 Das Haus ist wie beschrieben, sehr großzügig und bequem und sehr liebevoll dekoriert. Wir waren als Familie mit Großeltern dort und haben uns alle sehr wohl gefühlt. Für Kinder ist Spiel- und Bastelzeug vorhanden, so dass auch die Kleinen schnell „ankommen“. Wir können diese Unterkunft sehr empfehlen. Juli 2018

Schrijf een beoordeling

Sarah
04-08-2020
Doordat onze oorspronkelijke plannen wegens de corona-crisis niet konden doorgaan, zochten wij een waardig alternatief. Dit hebben we zeker gevonden in VillaEnzo. Geert zorgde van bij het begin voor een warm en hartelijk gevoel en dit is gedurende de hele reis gebleven. Het huis is supergezellig ingericht en de laken- en handdoekenservice geeft je een hotel-gevoel. De bedden liggen zeer comfortabel en het sanitair is tip top. Met 7 kinderen in onze groep vreesden we even voor het gemis van een tuin, maar het ruime terras en het pleintje naast de deur zorgden voor meer dan genoeg buitenruimte. De chill-kamer binnen was eveneens een groot succes bij de jeugd en we hebben mooie babbel-uurtjes beleefd in de nieuwe loungehoek onder het afdak buiten. Zowel buiten als binnen hadden we 14 volwaardige zitplaatsen aan tafel (we maakten het ook al anders mee)! De wasbak in de keuken was iets minder praktisch maar qua keukenmateriaal is echt alles voorzien. Het enige wat we echt gemist hebben, was een extra parasol voor wat meer schaduw tijdens de maaltijden, maar toen we dit met Geert bespraken ging ze meteen met de tip aan de slag dus dat komt in de toekomst zeker in orde. :-) Al bij al een prachtige en sfeervolle woning waar je als groep of familie zeker een mooie tijd kan beleven met heel wat mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt. Tip 1 : 1x in de week staat er op het dorpspleintje een frituur ;-) Tip 2: wij bestelden op de laatste avond pizza's bij Mamma Mia in Kanne en die waren top!
Balda
29-05-2019
Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019
Eline
29-05-2019
Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019

Schrijf een beoordeling

Eline
14-07-2020
Bij ZussEnzo kom je terecht in een echt verborgen pareltje op een toplocatie. Een prachtig en ruim huis waar echt alles aanwezig is dat je nodig hebt voor de perfect vakantie. Geert is een zeer correcte en verwelkomende gastvrouw. We hebben enorm genoten van ons verblijf en keren graag nog eens terug! / Juli 2020
Andi
18-09-2019
Everything was simply perfect. We would defenitely stay here again because two days is too short for that wonderful place. We got to know Geert as a outstanding friendly host. We felt like home and in love with the garden and all the lovely interior. Fully recommended! / September 2019
Alain
18-06-2019
Maison charmante, calme et agréable, adaptée à un petit groupe et disposant d'un équipement complet pour passer un agréable séjour. Geert est vraiment accueillante et disponible et surtout de bon conseil. / Juni 2019

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends