Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

familie Devos-Claeys
27-10-2021
Toen ik op zoek ging naar een huisje in Limburg voor een weekendje weg kwam ik toevallig op dit strooien huisje. We waren onmiddellijk gecharmeerd door de foto's en ze maakten de verwachtingen helemaal waar. De loft is gezellig ingericht, maar toch heb je ook met 3 kleine kinderen het gevoel om veel ruimte te hebben. De gastvrouw stuurt op voorhand een heel uitgebreide, duidelijke mail door zodat we al wisten waaraan we ons konden verwachten en met een aantal tips in qua belevenissen om in de buurt te doen, aangepast aan onze noden (gezin met jonge kinderen), heel aangenaam! In de omgeving is er veel te doen. Wij bezochten met hen Bokrijk, waar we een hele dag hebben doorgebracht. Wij komen heel graag terug logeren bij jullie! Bedankt voor het warme 'thuis'gevoel op vakantie! :) / 9 oktober 2021
Familie Wouters
25-10-2021
Het is een hele fijne woning in een prachtig gebied. We werden super goed ontvangen en alles was aanwezig wat je maar nodig kan hebben tijdens een vakantie. Er is heel veel te doen in de omgeving en na een dag eropuit is het heerlijk "thuis komen".
Familie Stragier
12-08-2021
Het was de tweede keer dat we hier kwamen en weer was het even fijn in deze gezellige woning. Mooi ingericht, een aangenaam terras, een mooie platencollectie en leuk speelgoed voor de kinderen. De jam met framboos en chocolade die voor ons klaar stond was overheerlijk. In Limburg was ook weer heel wat tofs te beleven. De Stokkenmanroute was nieuw voor ons. Heel mooi gedaan! Zo blijft wandelen leuk voor het hele gezin.

Schrijf een beoordeling

Katrijn
20-11-2023
Wij (een driegeneratie-familie) hebben heel hard genoten van onze midweek in Villa Enzo. Het was echt 'thuis'komen in dit gezellige, karakteristieke herenhuis in het centrum van Zussen. De woning was voorzien van alle comfort. De hartelijke ontvangst en vlotte communicatie door gastvrouw Geert verdienen ook een pluim, als ook de smakelijke, lokale attenties. Het vakantiehuis is een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de streek: wandelen, fietsen, stadsbezoek Maastricht, het fort van Eben-Emael... Eén klein detail ivm de TV-hoek: voor de jongste generatie was het daar heerlijk vertoeven op de zitzakken, voor de oudere generatie was dit wat minder praktisch/comfortabel.
Matthias
20-11-2023
Het is een prachtige en goed uitgeruste woning, waar al de nodige voorzieningen aanwezig zijn (handdoeken, badjassen, koffie,...). De communicatie met de gastvrouw Geert verliep heel aangenaam en vlot. In de omgeving zijn er vele activiteiten mogelijk en ook Maastricht en Hasselt zijn eenvoudig bereikbaar. Echt een aanrader dus!
Christel
14-11-2023
Zeer vriendelijk en warm onthaal. Foto´s stemmen overeen met faciliteiten. Alles netjes voorzien. Voldoende huisraad voor aantal gasten.

Schrijf een beoordeling

Hester
27-11-2023
Zeer mooi huis en super rustig gelegen. Alles is prachtig onderhouden en dat zie je zowel binnen als buiten. De gastvrouw is een ECHTE gastvrouw. Toen ik toekwam stond er een lekkere taart klaar en had ze veel tips voorbereid. Het was een zeer warm welkom. Een prachtige streek om in te vertoeven en je voelt wel degelijk het gastvrije en warme Limburgse. EEN ECHTE AANRADER!
Stijn
20-11-2023
Dag Geert, wat een fijne tijd hebben we gehad. het startte met leuke krantje, die naar jouw authentieke huis leidde, daar hebben we een fijn weekend gehad. de kleine attenties maakten het helemaal af. bedankt!
Tony en Gerd
09-09-2023
ZussEnzo is een heel tof vakantieadres voor een grote familie. Gastvrouw Geert verwelkomt je met een heerlijke Limburgse rijstvlaai en lekkere jam. Het vakantiehuis heeft alle comfort: een grote aangename living met een leuke verkleedkoffer - ideaal voor de kleintjes; een prachtige tuin met alle faciliteiten, zoals buitensalon, ligzetels, sauna en petanquebaan; ruime slaapkamers met goede douches. Kortom: super voor een grote groep en dit zeker dankzij een heel fijne gastvrouw, die ons nog eens extra verwend heeft met aardbeien van bij de lokale aardbeiboer. Heel tof!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends