Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Annelies Muylle
03-02-2021
Super leuk vakantiehuis om met het gezin te verblijven! We hebben een dochter van bijna 3 jaar en die heeft het geweldig naar haar zin gehad. Er is heel veel speelgoed aanwezig, als ook een kinderbedje en kinderstoel, perfect dus voor een weekend met kids. Enige minput is misschien het geluid van de steenweg, maar dat wisten we op voorhand en er zijn ook oordopjes voorzien. Door de avondklok hebben we in ieder geval s'nachts sowieso amper last gehad van het voorbij rijdend verkeer. Ook de ligging is ideaal, je kan richting Genk, Tongeren, Lanaken, enzo... waar enorm veel te beleven valt. Geert is een super gastvrouw, die ons verschillende tips qua eten en uitstappen heeft gegeven als ook verschillende attenties bij aankomt. Zij had ons de kabouterwandeling in Lanaken aangeraden, zowel onze dochter als wij vonden deze wandeling geweldig! We hopen zeker snel nog eens terug te komen!
Familie Dhooghe
01-02-2021
Samen met onze twee kinderen vierden we het einde van 2020 in StroEnzo. Wat leuk dat er speelgoed aanwezig was in het huisje. Ook de kinderstoel was handig! We hebben veel plezier gehad met de verkleedkoffer. Ook de handdoeken en de opgemaakte bedden zorgen voor extra luxe. Een winkel vind je heel dichtbij. Handig! We bestelden ook een vispannetje bij de Visfactorij. Aanrader! Met onze kinderen (2 kleuters) deden we een kabouterwandeling (domein Pietersheim) en deden we een toffe wandeling bij het Kasteel van Alden Biesen. We komen later graag nog eens langs met vrienden in één van de grote vakantiehuizen!
Sam De Kegel
27-12-2020
StroEnzo staat synoniem voor gezelligheid en gastvrijheid . Gastvrouw Geert zorgt voor een extra touch met een persoonlijk onthaal, vers gebakken broodje en potje confituur. De vakantiewoning heeft veel verborgen plekjes, met o.a. veel magazines, een retro platenspeler en een imposant keukeneiland. De kletspot is een aanrader om 's avonds met het gezin een leuk gesprek te beginnen. Enkel de ligging aan een grotere steenweg is het enige minpuntje. StroEnzo is ook de ideale uitvalsbasis om Tongeren (doe zeker het Gallo-Romeins museum), Luik, Maastricht of de Voerstreek (Bronnenwandeling is een aanrader) te ontdekken. Vooral de Voerstreek is een paradijs voor wandelaars en fietsers.

Schrijf een beoordeling

Sarah
04-08-2020
Doordat onze oorspronkelijke plannen wegens de corona-crisis niet konden doorgaan, zochten wij een waardig alternatief. Dit hebben we zeker gevonden in VillaEnzo. Geert zorgde van bij het begin voor een warm en hartelijk gevoel en dit is gedurende de hele reis gebleven. Het huis is supergezellig ingericht en de laken- en handdoekenservice geeft je een hotel-gevoel. De bedden liggen zeer comfortabel en het sanitair is tip top. Met 7 kinderen in onze groep vreesden we even voor het gemis van een tuin, maar het ruime terras en het pleintje naast de deur zorgden voor meer dan genoeg buitenruimte. De chill-kamer binnen was eveneens een groot succes bij de jeugd en we hebben mooie babbel-uurtjes beleefd in de nieuwe loungehoek onder het afdak buiten. Zowel buiten als binnen hadden we 14 volwaardige zitplaatsen aan tafel (we maakten het ook al anders mee)! De wasbak in de keuken was iets minder praktisch maar qua keukenmateriaal is echt alles voorzien. Het enige wat we echt gemist hebben, was een extra parasol voor wat meer schaduw tijdens de maaltijden, maar toen we dit met Geert bespraken ging ze meteen met de tip aan de slag dus dat komt in de toekomst zeker in orde. :-) Al bij al een prachtige en sfeervolle woning waar je als groep of familie zeker een mooie tijd kan beleven met heel wat mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt. Tip 1 : 1x in de week staat er op het dorpspleintje een frituur ;-) Tip 2: wij bestelden op de laatste avond pizza's bij Mamma Mia in Kanne en die waren top!
Balda
29-05-2019
Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019
Eline
29-05-2019
Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019

Schrijf een beoordeling

Lisa & Quinty
11-06-2019
Wauw, wat een prachtig huis! De bedden waren netjes opgemaakt bij aankomst en de sanitaire voorzieningen waren top. Met een kwartiertje van Maastricht af, is dit een super locatie. We raden het huis zeker aan!!
Yannice
29-05-2019
Geert is een fantastische gastvrouw. Supergemakkelijk te bereiken om af te spreken en heel flexibel en correct. Ook het huis heeft veel meer voorzieningen vergeleken met andere vakantiehuizen (oven, scherpe messen, koffie, kruiden, olie, geschenkje bij aankomst, ...). Wij hebben een geweldig weekend gehad, bedankt! / Maart 2019
Peggy
29-05-2019
Great place, warm welcome from host, very clean just wonderfull! Thank you Geert! / Maart 2019

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends