Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Tina
23-09-2019
Geerts Ferienwohnung ist total gemütlich und toll eingerichtet. Vor allem für Kinder gibt es schöne Spielecken und -sachen. Bei Ankunft gab es lecker selbst gebackenes Brot und Marmelade. Wir hatten ein tolles Wochenende. Danke, Geert! / September 2019
Jeroen
18-09-2019
Geert is een zeer vriendelijke gastvrouw met een geweldige locatie om te verblijven. Ik raad haar verblijf en gastvrijheid zeker aan. Het was een geweldig en inspirerend huis. / September 2019
Steve
19-08-2019
We had a wonderful stay at Geert's property in Riemst. The home had everything we needed was very clean and comfortable and was located close to the village and yet in a country setting. We went for walks every evening. We were a few minutes from Maastricht for our IM race and for shopping, sightseeing and restaurants. Geert was very hospitable, checked to see we had everything we needed and set up a nice outdoor space for us to enjoy the breeze. We had an excellent stay in the area and at the hay bale eco house, and would go back to Geert's if we are in the area again. August 2018

Schrijf een beoordeling

Balda
29-05-2019
Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019
Eline
29-05-2019
Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019
Valerie
29-05-2019
Top huis, prachtig en volledig voorzien en ingericht. Een echt thuisgevoel. Leuke tuin met vuurschaal en bankjes alsook een petanqueveld met ballen die voorzien werden! Er was zelfs een welkomstpakketje voorzien! Aanrader! / Maart 2019

Schrijf een beoordeling

Morgane
29-05-2019
Endroit exceptionnel ! Tout était parfait au delà de nos espérances. On se croirait à l'hôtel tellement la literie est bonne, la vaisselle est belle,... weekend incroyable / Mei 2019
Andrea
29-05-2019
Wir haben uns bei unserem Aufenthalt rundherum wohl gefühlt! Das Haus ist sehr schön und gemütlich eingerichtet! Auch für große Gruppen ist es sowohl durch die vielen Zimmer, als auch durch die Bäder und Toiletten sehr gut geeignet. Die Küche ist mit einem tollem Sitzplatz ausgestattet und bietet alles, was man zum Kochen für viele Menschen braucht. Auch an Regentagen kann man die Zeit dort gut verbringen, weil es mit dem Wohnzimmer und Fernsehraum Ausweichmöglichkeiten gibt. / Januari 2019
Lisa
29-05-2019
Heel fijn huis, dat erg leuk is ingericht. Alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een leuk weekend/week! / februari 2019