Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Marije
29-05-2019
Prachtige locatie, ruim en licht, van alle gemakken voorzien. Mooi dakterras, platenspeler met veel muziekkeuze, heerlijke bedden. Mooie wandelroutes in de Kevie (Tongeren) en Bilzen vlakbij en binnen 15 min in Maastricht. Wel wat gehorig in slaapkamers, maar de bedden sliepen heerlijk! Geert is een erg attente gastvrouw. Wij hebben genoten met ons gezin van 4 (2 pubers van 14 en 16). / April 2019
Marie
29-05-2019
We hadden een heerlijk weekendje in dit huisje. Het is er gezellig, schoon (zowel het huis als de locatie), er is veel in de buurt om te bezoeken en de gastvrouw en heer zijn vriendelijk en heel behulpzaam. We gebruikten het als uitvalsbasis om Maastricht te bezoeken en dat ging perfect. Gezien het weer gebruikten we wel de auto. Wij hadden geen last van de voorbij rijdende auto’s. / Mei 2019
Eva
29-05-2019
Heel gezellig en COSY loft waar wij als meidengroep van hebben mogen genieten! Een echte aanrader! En niet te vergeten de goede gastvrouw Geert! / Mei 2019

Schrijf een beoordeling

Balda
29-05-2019
Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019
Eline
29-05-2019
Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019
Valerie
29-05-2019
Top huis, prachtig en volledig voorzien en ingericht. Een echt thuisgevoel. Leuke tuin met vuurschaal en bankjes alsook een petanqueveld met ballen die voorzien werden! Er was zelfs een welkomstpakketje voorzien! Aanrader! / Maart 2019

Schrijf een beoordeling

Andi
18-09-2019
Everything was simply perfect. We would defenitely stay here again because two days is too short for that wonderful place. We got to know Geert as a outstanding friendly host. We felt like home and in love with the garden and all the lovely interior. Fully recommended! / September 2019
Alain
18-06-2019
Maison charmante, calme et agréable, adaptée à un petit groupe et disposant d'un équipement complet pour passer un agréable séjour. Geert est vraiment accueillante et disponible et surtout de bon conseil. / Juni 2019
Lisa & Quinty
11-06-2019
Wauw, wat een prachtig huis! De bedden waren netjes opgemaakt bij aankomst en de sanitaire voorzieningen waren top. Met een kwartiertje van Maastricht af, is dit een super locatie. We raden het huis zeker aan!!