Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Torsten
08-11-2022
Sehr schöne Wohnung mit sehr guter Ausstattung und toller Dachterrasse. Idealer Ausgangspunkt für ausgiebige Radtouren. Sichere Abstellmöglichkeiten für mehrere Fahrräder. Schönes Zimmer für drei Kinder mit Spiel- und Malsachen und Verkleidungskiste. Sehr aufmerksame Gastgeberin. Vielen Dank für Brot, Marmelade und die frischen Erdbeeren. ;-) / juli 2022 - review via Booking
Peter
08-11-2022
Sinds we zelf kookten vonden we alles wat nodig was. Koffie, thee, kruiden, azijnolie, enz. alles was in het huis. Alles werd geregeld door de gastheren. Het appartement is ingericht met veel smaak en liefde en zeer schoon en airconditioning vriendelijk. Winkelen Een paar minuten. De gastheren zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De verbinding met Maastricht top. "We vonden het erg leuk" / juli 2022
Alexandre
08-11-2022
Magnifique maison, avec une superbe décoration. Très lumineux, belle terrasse et très belle vue. La cuisine est bien équipée et le parking est grand. / juli 2022

Schrijf een beoordeling

Marijke
18-02-2019
Top verblijfplaats! Het huis is mooi/leuk ingericht. Je hebt er alles wat nodig is, bv. voldoende handdoeken, badjassen, grote frigo, diepvrieser, keukenmateriaal, vuurkorf met hout, BBQ,... Kortom alles voor een zalig weekend heb je in het herenhuis. De locatie is ook top! Maastricht is in de buurt, je hebt het Wijnkasteel enz. Een echte aanrader! Oktober 2018
Andrea
19-08-2018
Geert ist sehr nett und hilfsbereit. Der Kontakt ist locker und Fragen werden schnell beantwortet. Wir wussten die vielen kleinen Extras wie Brot und Marmelade sehr zu schÃtzen. Das Haus ist wie beschrieben, sehr geräumig und bequem und sehr liebevoll dekoriert. Wir waren als Familie mit Großeltern dort und haben uns alle sehr wohl gefühlt. Für Kinder ist Spiel- und Bastelzeug vorhanden. Wir können diese Unterkunft sehr empfehlen. Juli 2018

Schrijf een beoordeling

Lode
03-10-2022
Zeer leuk weekend achter de rug. Ontvangst door Geert was hartelijk en het verblijf tip top. De inrichting van het huis is huiselijk en gezellig. Ook onze kleine kinderen hadden alles wat ze moesten hebben.
Geert
05-07-2022
Heerlijk familieweekend gehad met 14 personen in ZussenZo. Fijne ontvangst, en leuke details zoals een mand om boven de vuurschaal popcorn te maken. Mooi ingerichte tuin. Doorheen het weekend kwamen nog andere mensen van de familie langs en dat was geen probleem want voldoende zitplaats binnen en buiten. De kinderen waren helemaal gek van de voetbaltafel, het grote scherm en de tablet met spotify op. Heel rustig gelegen, makkelijk parkeren voor de deur, en op een dikke 15 minuten sta je in centrum Maastricht. We komen hier zeker nog terug! / juni 2022
Stijn
08-06-2022
Mijn moeder trakteerde haar kinderen en kleinkinderen voor haar 70ste verjaardag op een mid-week in ZussEnzo. Het weer viel wat tegen, maar het verblijf biedt voldoende mogelijkheden om jong en oud bezig te houden tijdens de regenpauzes: ingebouwde IPad met Spotify, TV en DVD op groot scherm via beamer, sauna, gezelschapsspelen,... Ook de aangeboden paaseieren en rijsttaart vielen erg in de smaak. Rond en op het buitenvuur in de prachtige tuin maakten we popcorn en Marshmallows. De woning zelf biedt heel veel ruimte en kraaknette, opgemaakte bedden en de uitbaatster voorziet voldoende handdoeken en badjassen. Een aanrader! / april 2022

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends