Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Leonardo from Brasil
10-05-2022
Mijn familie en ik hielden van de dagen die we bij Geert thuis doorbrachten! De plaats is heel charmant, ingericht met mooie details, fijne bedden en uitstekend bad! Het beste deel van het huis is de keuken, waar we samen onvergetelijke momenten doorbrachten. Obrigada, Geert!
Laura
21-03-2022
We hebben een super tijd gehad. Grote en lichtrijke loft zowel kids-( speelkeukentje, veel boekjes en een verkleedkoffer) als adultsproof (groot keukeneiland, platenspeler en gezellige zithoek). Gelegen op een goede locatie. ligt aan een iets drukkere baan, maar dat stoorde ons helemaal niet. Bovendien is het naar de avond toe een pak rustiger. Super warm ontvangst gehad van Geert met heel veel tips voor uitstapjes. Communicatie liep super vlot en ze verwende ons met een lekkere verrassing. Zou dit verblijf zeker aanraden!! / 12 maart 2022
Sabina Hendricks
18-01-2022
Wat is dit toch een fijn huis! We komen er inmiddels al vele jaren met heel veel plezier terug. Het huis is heerlijk ruim opgezet, schoon, gezellig en alles is aanwezig, van handdoeken tot heerlijke thee van Blanche Dael. Ook voor kleine kinderen is het huis geschikt. Er is een traphekje, babybedje, veel speelgoed, verschoonkussen etc. aanwezig. Verder is de ligging t.o.v. Maastricht ideaal en ook zijn leuke Belgische stadjes, bakkertjes en wandelgebieden dichtbij te vinden. Gastvrouw Geert doet er alles aan om de gasten een fijn verblijf te geven. Zo staat er onder meer een zelfgebakken broodje en heerlijke jam klaar! Ook stuurt zij een hoop tips om de omgeving te verkennen. Kortom: een heerlijke plek voor een weekend of week ertussenuit! / 6 januari 2022

Schrijf een beoordeling

Lut de baere
20-04-2022
In 2021 logeerden we met 2 koppels in StroEnZo. Deze fijne ervaring liet ons beslissen om dit jaar met de hele familie een "EnZO" ervaring te gaan opsnuiven. Vorige week mochten we met zijn allen (6 volwassenen en 4 kinderen) een fantastische week in VillaEnZo doorbrengen. Zoals vorige keer, werden we hartelijk ontvangen door Geert. Het contact met haar was uitermate aangenaam. Een super gastvrouw ! Het huis was aangenaam en sfeervol verlicht. Het weer was niet super, maar zeker en vast goed genoeg om wandelingen en uitstapjes te ondernemen. Ook het voorplein van het huis was aangenaam om op te vertoeven. 's Avonds was de cinema/TV zaal een favoriete plaats voor de kinderen. Overdag hadden ze voldoende speelmogelijkheden; de verkleedkoffer en keukentje waren toppers, maar ook het tekengerief viel in de smaak. De volwassenen konden zich af en toe verdiepen in een goed boek. Koken was in de keuken een plezier, alles was voorhanden en zeer handig. De grote tafel was een ontmoetingsplaats om gezellig na te keuvelen en spelletjes te spelen. De nabije omgeving was zeer rustig. Uitstapjes naar Maastricht en Tongeren waren zeer leuk, maar ook een wandeling in de omgeving was opperbest. De mergelgrotten bezoeken was voor groot en klein een topper. Het feit dat we champignons konden meenemen en dan thuis, onverwachts, een lekker soep mee konden klaar maken, was plezant. Kortom, we hadden een toffe tijd. Zeker een aanrader !
Familie Vranckaert
07-04-2022
Afgelopen weekend zijn we met de familie, pepe, kinderen en kleinkinderen, te gast geweest in Villa Enzo. Het is een prachtig huis met fantastische kamers waaronder eentje op het gelijkvloers inclusief douche, heel handig voor onze pepe. In de grote keuken is alles voorhanden om samen gezellig te koken. En als ontvangst stond er zelfs een lekkere rabarbertaart op ons te wachten! Alles was dus perfect in orde! Een echte aanrader!
Christel
03-04-2022
Afgelopen weekend hebben we met een vriendengroep verbleven in Villaenzo. Niets dan lof over deze gezellige plek! We hebben uren gekokkerelt én gekletst in de knusse keuken . Goede nachtrust gehad in de zeer mooi gedecoreerde slaapkamers, aangename badkamer. Veel geluk met t weer gehad zodat we 2 leuke fietstochten konden maken. Dankjewel aan de gastvrouw voor het zeer warme onthaal! Zeker een plek om terug te keren! / 24 maart

Schrijf een beoordeling

Veronique Goossens
03-04-2022
We verbleven in ZussEnzo ter ere van een vriendin die vorige zomer trouwde. Een bende vrouwen die met z'n allen man en kindjes een weekendje achterlieten om even te kunnen relaxen. En of dat gelukt is! Wat een heerlijk verblijf. Al op voorhand zorgde Geert voor verschillende tips ivm uitstapjes (fietsen tussen de bloesems en wijnkasteel Genoels Elderen = aanrader!) / catering / restaurants. Ze zorgde ook voor een fantastische verwelkoming: de kaarsjes brandden, de sfeerverlichting stond aan én alles was aanwezig om op onze eerste avond gezellig rond het kampvuur te zitten en de sauna te laten branden. Zeer nette kamers, meer dan voldoende badkamers, goed uitgeruste keuken (hoe handig die industriële vaatwasser!), heerlijk ochtendzonnetje op de veranda, leuke boeken en magazines aanwezig, sfeervolle muziek door de boxen .... We ontsnapten even uit de drukte en kwam allemaal tot rust. Ik kan het aan iedereen aanraden!
Heidi Van Driessche
23-03-2022
Wat een heerlijk verblijf hadden we hier! Geert zorgde met haar warme, hartelijke ontvangst ervoor dat we ons meteen thuis voelden. De veranda was onmiddellijk de lievelingsplaats van onze groep! Zalig om hier te ontbijten met uitzicht op de prachtige tuin! We probeerden uiteraard ook de sauna uit...heerlijk was dat! Het weekend was meer dan geslaagd! Bedankt Geert! de (loop)vrienden uit Ename!
Elise
18-01-2022
Heel fijn en mooi verzorgd huis. Schitterende tuin! We hebben er met onze familie twee weken gelogeerd en verschillende gasten ontvangen voor meerdere dagen. Genoten van alle faciliteiten in het huis/de tuin en de mooie omgeving waar vanalles te doen is met genoeg uitstapjes voor jong en oud. Gastvrouw Geert zorgt dat het aan niks ontbreekt, zelfs voor ophaal van vuilnis wordt gezorgd. / juli 2021

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends