Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Sabina
05-06-2022
Wat is dit toch een fijn huis! We komen er inmiddels al vele jaren met heel veel plezier terug. Het huis is heerlijk ruim opgezet, schoon, gezellig en alles is aanwezig, van handdoeken tot heerlijke thee van Blanche Dael. Ook voor kleine kinderen is het huis geschikt. Er is een traphekje, babybedje, veel speelgoed, verschoonkussen etc. aanwezig. Verder is de ligging t.o.v. Maastricht ideaal en ook zijn leuke Belgische stadjes, bakkertjes en wandelgebieden dichtbij te vinden. Gastvrouw Geert doet er alles aan om de gasten een fijn verblijf te geven. Zo staat er onder meer een zelfgebakken broodje en heerlijke jam klaar! Ook stuurt zij een hoop tips om de omgeving te verkennen. Kortom: een heerlijke plek voor een weekend of week ertussenuit! / 6 januari 2022
Leonardo from Brasil
10-05-2022
Mijn familie en ik hielden van de dagen die we bij Geert thuis doorbrachten! De plaats is heel charmant, ingericht met mooie details, fijne bedden en uitstekend bad! Het beste deel van het huis is de keuken, waar we samen onvergetelijke momenten doorbrachten. Obrigada, Geert!
Laura
21-03-2022
We hebben een super tijd gehad. Grote en lichtrijke loft zowel kids-( speelkeukentje, veel boekjes en een verkleedkoffer) als adultsproof (groot keukeneiland, platenspeler en gezellige zithoek). Gelegen op een goede locatie. ligt aan een iets drukkere baan, maar dat stoorde ons helemaal niet. Bovendien is het naar de avond toe een pak rustiger. Super warm ontvangst gehad van Geert met heel veel tips voor uitstapjes. Communicatie liep super vlot en ze verwende ons met een lekkere verrassing. Zou dit verblijf zeker aanraden!! / 12 maart 2022

Schrijf een beoordeling

Lut de baere
20-04-2022
In 2021 logeerden we met 2 koppels in StroEnZo. Deze fijne ervaring liet ons beslissen om dit jaar met de hele familie een "EnZO" ervaring te gaan opsnuiven. Vorige week mochten we met zijn allen (6 volwassenen en 4 kinderen) een fantastische week in VillaEnZo doorbrengen. Zoals vorige keer, werden we hartelijk ontvangen door Geert. Het contact met haar was uitermate aangenaam. Een super gastvrouw ! Het huis was aangenaam en sfeervol verlicht. Het weer was niet super, maar zeker en vast goed genoeg om wandelingen en uitstapjes te ondernemen. Ook het voorplein van het huis was aangenaam om op te vertoeven. 's Avonds was de cinema/TV zaal een favoriete plaats voor de kinderen. Overdag hadden ze voldoende speelmogelijkheden; de verkleedkoffer en keukentje waren toppers, maar ook het tekengerief viel in de smaak. De volwassenen konden zich af en toe verdiepen in een goed boek. Koken was in de keuken een plezier, alles was voorhanden en zeer handig. De grote tafel was een ontmoetingsplaats om gezellig na te keuvelen en spelletjes te spelen. De nabije omgeving was zeer rustig. Uitstapjes naar Maastricht en Tongeren waren zeer leuk, maar ook een wandeling in de omgeving was opperbest. De mergelgrotten bezoeken was voor groot en klein een topper. Het feit dat we champignons konden meenemen en dan thuis, onverwachts, een lekker soep mee konden klaar maken, was plezant. Kortom, we hadden een toffe tijd. Zeker een aanrader !
Familie Vranckaert
07-04-2022
Afgelopen weekend zijn we met de familie, pepe, kinderen en kleinkinderen, te gast geweest in Villa Enzo. Het is een prachtig huis met fantastische kamers waaronder eentje op het gelijkvloers inclusief douche, heel handig voor onze pepe. In de grote keuken is alles voorhanden om samen gezellig te koken. En als ontvangst stond er zelfs een lekkere rabarbertaart op ons te wachten! Alles was dus perfect in orde! Een echte aanrader!
Christel
03-04-2022
Afgelopen weekend hebben we met een vriendengroep verbleven in Villaenzo. Niets dan lof over deze gezellige plek! We hebben uren gekokkerelt én gekletst in de knusse keuken . Goede nachtrust gehad in de zeer mooi gedecoreerde slaapkamers, aangename badkamer. Veel geluk met t weer gehad zodat we 2 leuke fietstochten konden maken. Dankjewel aan de gastvrouw voor het zeer warme onthaal! Zeker een plek om terug te keren! / 24 maart

Schrijf een beoordeling

Geert
05-07-2022
Heerlijk familieweekend gehad met 14 personen in ZussenZo. Fijne ontvangst, en leuke details zoals een mand om boven de vuurschaal popcorn te maken. Mooi ingerichte tuin. Doorheen het weekend kwamen nog andere mensen van de familie langs en dat was geen probleem want voldoende zitplaats binnen en buiten. De kinderen waren helemaal gek van de voetbaltafel, het grote scherm en de tablet met spotify op. Heel rustig gelegen, makkelijk parkeren voor de deur, en op een dikke 15 minuten sta je in centrum Maastricht. We komen hier zeker nog terug! / juni 2022
Stijn
08-06-2022
Mijn moeder trakteerde haar kinderen en kleinkinderen voor haar 70ste verjaardag op een mid-week in ZussEnzo. Het weer viel wat tegen, maar het verblijf biedt voldoende mogelijkheden om jong en oud bezig te houden tijdens de regenpauzes: ingebouwde IPad met Spotify, TV en DVD op groot scherm via beamer, sauna, gezelschapsspelen,... Ook de aangeboden paaseieren en rijsttaart vielen erg in de smaak. Rond en op het buitenvuur in de prachtige tuin maakten we popcorn en Marshmallows. De woning zelf biedt heel veel ruimte en kraaknette, opgemaakte bedden en de uitbaatster voorziet voldoende handdoeken en badjassen. Een aanrader! / april 2022
Elena
07-06-2022
Wir hatten eine wunderschöne Zeit in Riemst! Das Haus lässt keine Wünsche offen, es ist alles da und noch viel mehr :) super schöne Zimmer, sehr gemütliche Atmosphäre und ein perfekter Garten. Ich würde die Unterkunft jederzeit wieder buchen und auch jedem mit bestem Gewissen empfehlen! Ich hoffe auf einen weiteren, baldigen Besuch bei Geert :) Danke für alles! / mei 2022

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends