Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Familie Rosez
17-07-2021
Een heel leuke woning en ideale uitvalsbasis om de de streek te verkennen. De loft is heel gezellig ingericht. Samen hebben we spaghetti gemaakt aan het grote keukeneiland, meezingend met een LP van ABBA :-). Ondanks het Belgisch weertje toch buiten op het terras kunnen ontbijten. Alhoewel het 'maar' een weekendje was, hebben we toch veel in de streek gezien/bezocht. Met drie tieners (14 - 17 jaar) niet altijd evident om voor elk wat wils te vinden, maar dit is toch goed gelukt. Voor de wandelaars is het er echt wel de moeite. De heel vriendelijke gastvrouw geeft je tal van tips die in je de streek kan doen. Wijzelf hebben in het Nationaal Park Hoge Kempen gewandeld: in Maasmechelen, Terhills. Echt een mooi stukje natuur. En wie Maasmechelen zegt..... Na de wandeling nog wat shoppen in Maasmechelen Village. Dit kan van op dezelfde parking. Ook de bronnenwandeling in Voeren is een aanrader en ook Tongeren is heel gezellig. De tieners vonden het Gallo Romeins museum heel interessant. Een goed gevuld weekend die heel snel voorbij was. s' Avonds terug in de loft, samen eten en kletsen, eens de kids hun eigen ding doen, zitten we toch nog allemaal samen in de loft.
Azer
14-07-2021
Ontvangst bij aankomst door de gastvrouw en de locatie zelf die onmiddellijk een waar WAUW gevoel opwekte. Ideale uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die de omgeving willen verkennen en ontdekken. Een echte aanrader. Trouwens een gastvrouw om U tegen te zeggen alleen al omwille van de duidelijke en overzichtelijke uitgebreide informatie die men vooraf ontvangt (Ook tips van wat er in de buurt te ontdekken valt horen daar bij). En zelfs in warme dagen is het zeer aangenaam slapen in deze strobalenwoning met AIRCO op de slaapkamers. / juni 2021
Mira, Daan en kinderen
10-07-2021
StroEnzo is een huis dat gelijk bij binnenkomst goed voelt. Ruim voldoende leefruimte voor ons en onze 3 kinderen (18-22 jaar). Heerlijke grote tafel (en nog één op het balkon) voor lekker lang tafelen maar ook ruimte om allemaal je eigen ding te doen. Maastricht is goed te bereiken. Na een avond stappen kostte de taxi terug onze kinderen ongeveer 30 euro. Wij voelden ons bijzonder gastvrij ontvangen en komen graag nog eens terug!

Schrijf een beoordeling

Maxime
18-05-2019
Het huis is prachtig ingericht en heel schoon. Ook is het ruimer dan de foto’s doen denken. Geert reageert snel en staat klaar om wensen te accomoderen. We hebben een super tijd gehad. Villa zus&enzo raden we zeker aan voor grote groepen! / Mei 2019
Brigitte
29-04-2019
Een heerlijk huis voor een grote groep mensen. Alles aanwezig in huis incl homecinema! Bij mooi weer heerlijk in de tuin en bij slecht weer fijn in de serre!. Echte aanrader. En gastvrouw Geert is enorm gastvrij en zeer vriendelijk!
Magali
02-04-2019
Wij boekten een weekend onder collega\'s in dit prachtige huis. We waren met 18 volwassenen en toch was er genoeg ruimte. Het huis is heel mooi en gezellig ingericht, met heerlijke bedden, een handige keuken en genoeg zitplaats aan tafel en in de woonkamer. Ook de tuin is leuk: we zaten rond het vuur op een schapenvelletje, we speelden KUBB en petanque. Kortom: een echte aanrader! Bedankt Geert.

Schrijf een beoordeling

Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...
Familie Medaer
18-11-2020
Wij zijn met onze familie een weekendje te gast geweest bij Zussenzo. Wat een belevenis voor groot en klein! De kleinsten onder ons hebben talrijke make-overs gehouden door de goed gevulde verkleed kist. Daar wordt nu nog over gepraat! De tieners hadden dan weer veel plezier aan die beamer, IPad en kickertafel. en de krijtmuur waar eindeloos werd op getekend! De tuin was zeker de moeite waard om nog maar te zwijgen van de sauna. Zalig!!! Het huis was echt gezellig ingericht. We voelden ons dan ook direct thuis! Ook de service van de lieve gastvrouw stelden we zeer op prijs! Kortom, een echte aanrader....
Eline
14-07-2020
Bij ZussEnzo kom je terecht in een echt verborgen pareltje op een toplocatie. Een prachtig en ruim huis waar echt alles aanwezig is dat je nodig hebt voor de perfect vakantie. Geert is een zeer correcte en verwelkomende gastvrouw. We hebben enorm genoten van ons verblijf en keren graag nog eens terug! / Juli 2020

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends