Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Ulf
29-12-2023
We enjoyed the house very much and the area. Great set up for 10 people. And it felt at home right away.
Katrijn
20-11-2023
Wij (een driegeneratie-familie) hebben heel hard genoten van onze midweek in Villa Enzo. Het was echt 'thuis'komen in dit gezellige, karakteristieke herenhuis in het centrum van Zussen. De woning was voorzien van alle comfort. De hartelijke ontvangst en vlotte communicatie door gastvrouw Geert verdienen ook een pluim, als ook de smakelijke, lokale attenties. Het vakantiehuis is een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de streek: wandelen, fietsen, stadsbezoek Maastricht, het fort van Eben-Emael... Eén klein detail ivm de TV-hoek: voor de jongste generatie was het daar heerlijk vertoeven op de zitzakken, voor de oudere generatie was dit wat minder praktisch/comfortabel.
Matthias
20-11-2023
Het is een prachtige en goed uitgeruste woning, waar al de nodige voorzieningen aanwezig zijn (handdoeken, badjassen, koffie,...). De communicatie met de gastvrouw Geert verliep heel aangenaam en vlot. In de omgeving zijn er vele activiteiten mogelijk en ook Maastricht en Hasselt zijn eenvoudig bereikbaar. Echt een aanrader dus!

Schrijf een beoordeling

Nele
15-04-2023
Fantastische woning en tuin met alles erop en eraan. Ideaal om even helemaal te ontspannen. / begin april 2023
Elena
24-03-2023
Ik heb het vakantiehuis Zussenzo mogen gebruiken als overnachtingsplek voor mijn crew bij het draaien van mijn kortfilm. De foto's online waren al veelbelovend, maar in het echt was iedereen omver geblazen! Het was heel aangenaam om thuis te komen in zo'n rustige omgeving na een drukke draaidag. De sauna was ook heel ontspannend, we hebben er zelfs een scène aan gedraaid. Mijn actrice was zo weg van deze sauna, dat ze er zelf ook een gekocht heeft! Mijn persoonlijke favoriet was de douche, veel beter dan die bij mij thuis. Er zijn nog veel meer leuke dingen te ontdekken in de villa, maar daarvoor raad ik zeker aan om zelf eens langs te gaan :)
Anna
12-02-2023
Wir waren nun bereits zum 4. Mal mit der gesamten Familie bei Geert und es war wieder großartig. Das Haus ist fantastisch ausgestattet, sehr sauber, tolle Matratzen und insbesondere die Küchenausstattung ist TOP. Mit viel Liebe zum Detail wurde hier ein Wohlfühlort geschaffen. Es gibt tolle Ausflugsmöglichkieten in der Nähe. Absolut empfehlenswert. Wir kommen wieder!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends