Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

familie Devos-Claeys
27-10-2021
Toen ik op zoek ging naar een huisje in Limburg voor een weekendje weg kwam ik toevallig op dit strooien huisje. We waren onmiddellijk gecharmeerd door de foto's en ze maakten de verwachtingen helemaal waar. De loft is gezellig ingericht, maar toch heb je ook met 3 kleine kinderen het gevoel om veel ruimte te hebben. De gastvrouw stuurt op voorhand een heel uitgebreide, duidelijke mail door zodat we al wisten waaraan we ons konden verwachten en met een aantal tips in qua belevenissen om in de buurt te doen, aangepast aan onze noden (gezin met jonge kinderen), heel aangenaam! In de omgeving is er veel te doen. Wij bezochten met hen Bokrijk, waar we een hele dag hebben doorgebracht. Wij komen heel graag terug logeren bij jullie! Bedankt voor het warme 'thuis'gevoel op vakantie! :) / 9 oktober 2021
Familie Wouters
25-10-2021
Het is een hele fijne woning in een prachtig gebied. We werden super goed ontvangen en alles was aanwezig wat je maar nodig kan hebben tijdens een vakantie. Er is heel veel te doen in de omgeving en na een dag eropuit is het heerlijk "thuis komen".
Familie Stragier
12-08-2021
Het was de tweede keer dat we hier kwamen en weer was het even fijn in deze gezellige woning. Mooi ingericht, een aangenaam terras, een mooie platencollectie en leuk speelgoed voor de kinderen. De jam met framboos en chocolade die voor ons klaar stond was overheerlijk. In Limburg was ook weer heel wat tofs te beleven. De Stokkenmanroute was nieuw voor ons. Heel mooi gedaan! Zo blijft wandelen leuk voor het hele gezin.

Schrijf een beoordeling

Kitty
11-04-2024
We hebben genoten van het paasweekend samen met de hele familie. Het huis was prima geschikt voor zes kids tussen de 3 en 15 jaar en zeven volwassenen. De beneden slaapkamer was perfect voor opa Wim. Het huis is van alle gemakken voorzien. Fijne uitgebreide voorraad in de keuken. Sowieso veel uren doorgebracht aan de keukentafel, kletsen, eten, spelletjes doen. Het huis is gezellig en smaakvol ingericht en ingedeeld. Er is veel speelgoed voor kinderen en de zitzakkenhoek is een ideale chill- en speelplek. Mooie rustige slaapkamers met bedden die heerlijk lagen. De communicatie met Geert was ook prettig en snel. Deze mooie herinnering nemen ze ons niet meer af. We bevelen het huis van harte aan voor familieweekenden.
Patricia
27-03-2024
Met een groep frollega's genoten van ons verblijf in Villa en Zo. We werden hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Geert die ook tijdens weekend nog eens polste of alles naar wens was. Bij aankomst werden we ook verwend met een aantal typische streekproducten. Altijd fijn. Villa en zo is een gezellig herenhuis in het centrum van Zussen waar het leuk vertoeven is. De kamers waren picobello in orde en de woning is voorzien van alles wat je nodig hebt. Het is ook de ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen.
Ulf
29-12-2023
We enjoyed the house very much and the area. Great set up for 10 people. And it felt at home right away.

Schrijf een beoordeling

Nick
21-02-2024
Hele mooie drie dagen gehad met het hockeyteam. De accommodatie leent zich voor grote groepen. Alles is aanwezig in het huis, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Hele mooie tijd gehad!!
Michelle
29-12-2023
Geert’s place is perfect for large families. It has everything children and adults might need. It is super close to Maastricht, which is really nice. Geert is a great host. She left the house very well supplied with toiletries, coffee, wood for the sauna and fire pit, and even marshmallows and pop corn for the kids. We would definitely stay there again.
Hester
27-11-2023
Zeer mooi huis en super rustig gelegen. Alles is prachtig onderhouden en dat zie je zowel binnen als buiten. De gastvrouw is een ECHTE gastvrouw. Toen ik toekwam stond er een lekkere taart klaar en had ze veel tips voorbereid. Het was een zeer warm welkom. Een prachtige streek om in te vertoeven en je voelt wel degelijk het gastvrije en warme Limburgse. EEN ECHTE AANRADER!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends