Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Roger & Michèle
28-11-2020
Door corona een ander verblijf moeten zoeken. StroEnZo kwam naar boven als een goed alternatief. Geert is een warme gastvrouw die je al snel thuis doet voelen in de woning. Het verblijf is heel huiselijk ingericht wat we een geweldige plus vonden. Wel rekening houden met de N-weg waaraan deze plek gelegen is; persoonlijk vonden we dat dat best wat geluidsoverlast geeft. Riemst en omstreken hebben prachtige wandelgebieden.
Björn, Ilse en de kids
12-11-2020
Tijdens een speurtocht op het internet naar alles over hygge kwamen we toevallig vakantiehuis StroEnzo tegen. Verleid door de foto's en omschrijving van Geert boekten we enkele ogenblikken later ons verblijf. En ja... onze verwachtingen zijn volledig ingelost! We kregen een warme welkom door Geert die bij aankomst de kaarsjes al had aangestoken. De start van een zeer geslaagd weekend. Het huis ademt gezelligheid en heeft vanuit de zithoek een mooi uitzicht. Alles was tot in de puntjes verzorgd, schoon en coronaproof. Er waren voldoende speelmogelijkheden in het huis voor de kids en veel wandelmogelijkheden in de regio. We hebben met onze gezinsbubbel heel hard genoten. Tip : wanneer de kids in dromenland zijn, probeer dan eens de kletspot uit... zaaaaaalig!
Dian
14-07-2020
The pictures speak for itself. Very clean and cozy. A very nice place for a family with young kids. Enough toys and loads to read. The internet connection is very good. You have a supermarket about 1,5km away and it’s open on Sunday. We stayed for two nights but definitely worth to spend longer there. / Juli 2020

Schrijf een beoordeling

Joan
31-10-2022
We hebben een heerlijk lang weekend doorgebracht in VillaEnzo met onze kinderen ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk. Twee van de kinderen arriveerden per OV-fiets vanaf station Maastricht. Dat bleek goed te doen. In de omgeving is veel te doen. Met dank aan de tips op de website van onze gastvrouw. De keuken is gezellig, met een lange tafel en voldoende ruimte voor spelletjes. We hebben ook genoten van de sauna en het vuur maken in de vuurschaal in de tuin. Een aanrader dit huis! 30 oktober 2022
Marieke
03-10-2022
Wat een heerlijk huis! Wij hebben een heerlijk weekend gehad met een groep vriendinnen in Villa Enzo. Het huis is heel sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Gastvrouw Geert heeft aan alle details gedacht. De kaarsjes waren aan, er stond een heerlijke Limburgse vlaai klaar. Het hele huis ademt gezelligheid uit met haar mooie woonkeuken en knusse zitkamer. De bedden sliepen heerlijk! De ligging is prima t.o.v. Maastricht en omgeving en er is zeker genoeg te doen. Het is een aanrader voor een groep vrienden/vriendinnen om dit huis te huren, maar ook voor families is dit zee geschikt. Wij gaan zeker nog een keertje terug!
Monique
16-05-2022
VillaEnzo is een heerlijk huis. Alles ademt een warm welkom! Dit begint al met de communicatie met gastvrouw Geert vooraf aan het verblijf en gaat alleen maar door in dit prachtig ingerichte royale huis. Alles is aanwezig. Heerlijke keuken, ruime slaapkamers, goed sanitair, airco en ook buiten meer dan genoeg plek om goed te vertoeven. Wij hebben enorm genoten! Afstand tot Maastricht met de auto ongeveer 20 minuten.

Schrijf een beoordeling

Lode
03-10-2022
Zeer leuk weekend achter de rug. Ontvangst door Geert was hartelijk en het verblijf tip top. De inrichting van het huis is huiselijk en gezellig. Ook onze kleine kinderen hadden alles wat ze moesten hebben.
Geert
05-07-2022
Heerlijk familieweekend gehad met 14 personen in ZussenZo. Fijne ontvangst, en leuke details zoals een mand om boven de vuurschaal popcorn te maken. Mooi ingerichte tuin. Doorheen het weekend kwamen nog andere mensen van de familie langs en dat was geen probleem want voldoende zitplaats binnen en buiten. De kinderen waren helemaal gek van de voetbaltafel, het grote scherm en de tablet met spotify op. Heel rustig gelegen, makkelijk parkeren voor de deur, en op een dikke 15 minuten sta je in centrum Maastricht. We komen hier zeker nog terug! / juni 2022
Stijn
08-06-2022
Mijn moeder trakteerde haar kinderen en kleinkinderen voor haar 70ste verjaardag op een mid-week in ZussEnzo. Het weer viel wat tegen, maar het verblijf biedt voldoende mogelijkheden om jong en oud bezig te houden tijdens de regenpauzes: ingebouwde IPad met Spotify, TV en DVD op groot scherm via beamer, sauna, gezelschapsspelen,... Ook de aangeboden paaseieren en rijsttaart vielen erg in de smaak. Rond en op het buitenvuur in de prachtige tuin maakten we popcorn en Marshmallows. De woning zelf biedt heel veel ruimte en kraaknette, opgemaakte bedden en de uitbaatster voorziet voldoende handdoeken en badjassen. Een aanrader! / april 2022

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends