Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Alina
29-05-2019
Bellissima casa arredata con amore e cura dei dettagli. Ci siamo trovati benissimo. / Mei 2019
Judith
19-03-2019
In juli hebben wij 2 nachten overnacht in deze geweldig mooie vakantiewoning. De reden was een bezoek aan Andre Rieu in Maastricht. De afstand tot deze stad was kort, maar maximaal 15 minuten met de auto dus zeer goed te doen! Op zondag zijn we naar Tongeren gereden (ook niet ver) en hebben daar de wekelijkse antiek- en brocantemarkt bezocht, een bezoek meer dan waard! De woning was keurig en schoon en gezellig ingericht met veel leuke details en accessoires. Dat gaf een echt thuisgevoel! Wij waren met ons vieren en hadden meer dan genoeg ruimte en vonden het ook fijn dat je lekker buiten kon zitten. Al met al een fantastisch adres, een echte aanrader! oktober 2017
Linda
18-02-2019
We hebben genoten van ons verblijf! Voor de kinderen is het ook erg leuk, er staat een keukentje en verkleedspullen. Een heerlijke woning als uitvalsbasis naar Maastricht, Hasselt etc. Het versgebakken brood met jam was ook een heerlijk welkom. Verder vonden wij het geluid van de drukke weg heel erg meevallen!! We hebben de oordopjes niet hoeven te gebruiken ;-). We komen graag nog eens terug! / Januari 2019

Schrijf een beoordeling

famile De Backer
29-04-2021
Met een "staycation door corona" zomer achter de rug had ons gezin het echt nodig om er eens uit te zijn. We twijfelden tussen de Ardennen en Limburg, maar na dit huis gevonden te hebben op internet, was de keuze snel gemaakt. Naast de prachtige wandelingen in de ruime omgeving was het vooral het huis zelf die de nodige rust en ruimte bood om te herbronnen. De gezellige keuken, de zithoek, de sauna, de TV kamer, alles had zijn plaats en zorgde voor het perfecte plaatje. Een absolute aanrader!!! / november 2020
familie Vernaillen
29-04-2021
Wij hadden een zalig verblijf in deze prachtige villa! Leuke, relaxte gastvrouw ook. Je vindt er alles wat je nodig hebt, en zelfs meer. De kinderen konden hun fantasie meteen gebruiken met de verkleedkoffer in de speelhoek, terwijl wij genoten van een saunabeurt. Heel leuk en gezellig huis! Ideaal ook om verstoppertje te spelen :) Geert gaf ons ook goede tips om lekker eten af te halen in coronatijden. De Visfactorij is een aanrader, maar ook in de jambrouwerij konden we terecht voor heerlijke ambachtelijke confituur. En op woensdag stond de frituur voor de deur :) Goede uitvalsbasis om te fietsen in het mooie Limburg. We komen terug! Dank je Geert. / april 2021
Verdegem Elena
03-11-2020
Wij verbleven met 12 in Villa enzo! Huisje is heel netjes, bedden worden opgemaakt. Er is zeker wat te doen in de buurt, huisje ligt in een rustig dorpje waar je gezellig kan wandelen. Gastvrouw Geert komt langs om uitleg te geven en je kan haar bereiken indien nodig! Alles tip top in orde!

Schrijf een beoordeling

Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...
Familie Medaer
18-11-2020
Wij zijn met onze familie een weekendje te gast geweest bij Zussenzo. Wat een belevenis voor groot en klein! De kleinsten onder ons hebben talrijke make-overs gehouden door de goed gevulde verkleed kist. Daar wordt nu nog over gepraat! De tieners hadden dan weer veel plezier aan die beamer, IPad en kickertafel. en de krijtmuur waar eindeloos werd op getekend! De tuin was zeker de moeite waard om nog maar te zwijgen van de sauna. Zalig!!! Het huis was echt gezellig ingericht. We voelden ons dan ook direct thuis! Ook de service van de lieve gastvrouw stelden we zeer op prijs! Kortom, een echte aanrader....
Eline
14-07-2020
Bij ZussEnzo kom je terecht in een echt verborgen pareltje op een toplocatie. Een prachtig en ruim huis waar echt alles aanwezig is dat je nodig hebt voor de perfect vakantie. Geert is een zeer correcte en verwelkomende gastvrouw. We hebben enorm genoten van ons verblijf en keren graag nog eens terug! / Juli 2020

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends