Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Lonneke
08-05-2023
Wat hebben we genoten van het mooie huis en de mooie omgeving! We hebben al heel wat particuliere woningen gehuurd maar nog niet eerder hebben we zo'n compleet huis getroffen. De bedden fijn opgemaakt, heerlijke handdoeken, veel keukenspullen en boeken/tijdschriften en bovenal een gezellige sfeer met een mooi uitzicht. Voor herhaling vatbaar!
Vanessa
27-04-2023
Voor de 2de keer ben ik enkele dagen komen overnachten in Stro Enzo, deze keer met het gezin. En we hebben er van genoten, zelfs de kinderen waren heel enthousiast. Het huisje ligt in een prachtige omgeving, is ruim, er is veel lichtinval, huiselijk ingericht en voorzien van alle comfort. Gastvrouw Geert heeft ons vanaf de boeking heel goed geïnformeerd en ontvangen. Een absolute aanrader!
Roos
24-04-2023
Wij hebben een heerlijk weekend gehad met zijn 5-en. Geert verwelkomde ons erg hartelijk met vers brood, jam en een introductie krantje (die zij zelf ontworpen heeft) De loft is gezellig ingericht, schoon en met alle gemakken voorzien. De keuken is lekker ruim en konden daar gezellig met zijn alles koken en borrelen. De bedden lagen ook erg goed. Geert is ook makkelijk te bereiken voor vragen en ander tips. We hebben een top weekend gehad, en dit is echt een aanbeveling!

Schrijf een beoordeling

familie Vernaillen
29-04-2021
Wij hadden een zalig verblijf in deze prachtige villa! Leuke, relaxte gastvrouw ook. Je vindt er alles wat je nodig hebt, en zelfs meer. De kinderen konden hun fantasie meteen gebruiken met de verkleedkoffer in de speelhoek, terwijl wij genoten van een saunabeurt. Heel leuk en gezellig huis! Ideaal ook om verstoppertje te spelen :) Geert gaf ons ook goede tips om lekker eten af te halen in coronatijden. De Visfactorij is een aanrader, maar ook in de jambrouwerij konden we terecht voor heerlijke ambachtelijke confituur. En op woensdag stond de frituur voor de deur :) Goede uitvalsbasis om te fietsen in het mooie Limburg. We komen terug! Dank je Geert. / april 2021
Verdegem Elena
03-11-2020
Wij verbleven met 12 in Villa enzo! Huisje is heel netjes, bedden worden opgemaakt. Er is zeker wat te doen in de buurt, huisje ligt in een rustig dorpje waar je gezellig kan wandelen. Gastvrouw Geert komt langs om uitleg te geven en je kan haar bereiken indien nodig! Alles tip top in orde!
Sarah
04-08-2020
Doordat onze oorspronkelijke plannen wegens de corona-crisis niet konden doorgaan, zochten wij een waardig alternatief. Dit hebben we zeker gevonden in VillaEnzo. Geert zorgde van bij het begin voor een warm en hartelijk gevoel en dit is gedurende de hele reis gebleven. Het huis is supergezellig ingericht en de laken- en handdoekenservice geeft je een hotel-gevoel. De bedden liggen zeer comfortabel en het sanitair is tip top. Met 7 kinderen in onze groep vreesden we even voor het gemis van een tuin, maar het ruime terras en het pleintje naast de deur zorgden voor meer dan genoeg buitenruimte. De chill-kamer binnen was eveneens een groot succes bij de jeugd en we hebben mooie babbel-uurtjes beleefd in de nieuwe loungehoek onder het afdak buiten. Zowel buiten als binnen hadden we 14 volwaardige zitplaatsen aan tafel (we maakten het ook al anders mee)! De wasbak in de keuken was iets minder praktisch maar qua keukenmateriaal is echt alles voorzien. Het enige wat we echt gemist hebben, was een extra parasol voor wat meer schaduw tijdens de maaltijden, maar toen we dit met Geert bespraken ging ze meteen met de tip aan de slag dus dat komt in de toekomst zeker in orde. :-) Al bij al een prachtige en sfeervolle woning waar je als groep of familie zeker een mooie tijd kan beleven met heel wat mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt. Tip 1 : 1x in de week staat er op het dorpspleintje een frituur ;-) Tip 2: wij bestelden op de laatste avond pizza's bij Mamma Mia in Kanne en die waren top!

Schrijf een beoordeling

Yentl
24-04-2023
We hebben genoten in het huis. Super comfortabel, alles wat je nodig hebt is aanwezig, fijne bedden, heerlijke douches, prachtige tuin, kortom een dikke aanrader! En Geert is een hele lieve, behulpzame host.
Nele
15-04-2023
Fantastische woning en tuin met alles erop en eraan. Ideaal om even helemaal te ontspannen. / begin april 2023
Anna
12-02-2023
Wir waren nun bereits zum 4. Mal mit der gesamten Familie bei Geert und es war wieder großartig. Das Haus ist fantastisch ausgestattet, sehr sauber, tolle Matratzen und insbesondere die Küchenausstattung ist TOP. Mit viel Liebe zum Detail wurde hier ein Wohlfühlort geschaffen. Es gibt tolle Ausflugsmöglichkieten in der Nähe. Absolut empfehlenswert. Wir kommen wieder!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends