Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Stephanie Van Impe
22-12-2021
Dit adresje kunnen wij alleen maar aanraden. De loft is heel aangenaam en huiselijk ingericht en alles is voorzien. Het onthaal is heel warm en de communicatie met de gastvrouw verliep ook perfect. Je krijgt heel wat info op voorhand en tips voor uitstapjes zodat je ter plaatse niet alles moet uitzoeken. Deze omgeving heeft zoveel te bieden, té veel zodat we zeker nog eens willen terug komen. Met onze kinderen van 9 en 11 jaar hadden we een gevuld programma voor 3 dagen : Gallo Romeins museum in Tongeren, Teseum in Tongeren, Belevingscentrum Onder de Brug in Vroenhoven, Railbiken in Bilzen, Bilzen Mysteries in Alden Biesen, Doorkijkkerk en Zwevende kapel in Borgloon. Voor meer info over de uitstapjes zie onze instagram account: get_out_with_kids.be veel groetjes, Stephanie, Kevin, Lucie & Felix
Mieke
09-11-2021
Great stay! lovely home and it's great you don't need to bring anything but clothes and some toiletries. Really close to Maastricht. / okt 2021
Yorick
27-10-2021
Prachtige loft met een heerlijke woon-leef keuken. Bedden liggen heerlijk. Af en toe wat last van het geluid van de weg, maar er liggen oordoppen klaar. Wij waren op de racefiets gekomen vanaf station Maastricht. Dat was goed te doen. 10 km, 30 minuten fietsen. Heenweg heuvel op. Terugweg heuvel af. Al met al een topweekend gehad. / 3 aug 2021

Schrijf een beoordeling

Monique
16-05-2022
VillaEnzo is een heerlijk huis. Alles ademt een warm welkom! Dit begint al met de communicatie met gastvrouw Geert vooraf aan het verblijf en gaat alleen maar door in dit prachtig ingerichte royale huis. Alles is aanwezig. Heerlijke keuken, ruime slaapkamers, goed sanitair, airco en ook buiten meer dan genoeg plek om goed te vertoeven. Wij hebben enorm genoten! Afstand tot Maastricht met de auto ongeveer 20 minuten.
Iris
10-05-2022
Wat een zaligheid was het om te verblijven in de villa in Zussen.! Niet alleen was alles tot in de puntjes verzorgd in dit ruime warme huis. In elk detail kon je de fijne smaak van de inrichters herkennen. Toch was het niet alsof je in een woonblad rondliep, in dit huis mocht geleefd en genoten worden. Er was voor elke leeftijd wat wils. Verrassende speelhoekjes voor ons jongste familielid 4 j), een filmkamer voor onze tieners en twintigers. Ik genoot enorm van de ruime leefkeuken en de sauna’s. De bedden waren heerlijk! We komen graag terug! Groetjes, De familie Rits-Goossens Haacht
Christian en Martine
02-05-2022
Vorig weekend logeerden wij met onze vriendengroep in Villa Enzo. De ontvangst door onze gastvrouw Geert was zeer hartelijk en aangenaam. Wij hebben volop genoten van ons verblijf in de villa en maakten mede dank zij de tips van Geert enkele zeer mooie fietstochten in de streek. Topweekendje!

Schrijf een beoordeling

Veronique Goossens
03-04-2022
We verbleven in ZussEnzo ter ere van een vriendin die vorige zomer trouwde. Een bende vrouwen die met z'n allen man en kindjes een weekendje achterlieten om even te kunnen relaxen. En of dat gelukt is! Wat een heerlijk verblijf. Al op voorhand zorgde Geert voor verschillende tips ivm uitstapjes (fietsen tussen de bloesems en wijnkasteel Genoels Elderen = aanrader!) / catering / restaurants. Ze zorgde ook voor een fantastische verwelkoming: de kaarsjes brandden, de sfeerverlichting stond aan én alles was aanwezig om op onze eerste avond gezellig rond het kampvuur te zitten en de sauna te laten branden. Zeer nette kamers, meer dan voldoende badkamers, goed uitgeruste keuken (hoe handig die industriële vaatwasser!), heerlijk ochtendzonnetje op de veranda, leuke boeken en magazines aanwezig, sfeervolle muziek door de boxen .... We ontsnapten even uit de drukte en kwam allemaal tot rust. Ik kan het aan iedereen aanraden!
Heidi Van Driessche
23-03-2022
Wat een heerlijk verblijf hadden we hier! Geert zorgde met haar warme, hartelijke ontvangst ervoor dat we ons meteen thuis voelden. De veranda was onmiddellijk de lievelingsplaats van onze groep! Zalig om hier te ontbijten met uitzicht op de prachtige tuin! We probeerden uiteraard ook de sauna uit...heerlijk was dat! Het weekend was meer dan geslaagd! Bedankt Geert! de (loop)vrienden uit Ename!
Elise
18-01-2022
Heel fijn en mooi verzorgd huis. Schitterende tuin! We hebben er met onze familie twee weken gelogeerd en verschillende gasten ontvangen voor meerdere dagen. Genoten van alle faciliteiten in het huis/de tuin en de mooie omgeving waar vanalles te doen is met genoeg uitstapjes voor jong en oud. Gastvrouw Geert zorgt dat het aan niks ontbreekt, zelfs voor ophaal van vuilnis wordt gezorgd. / juli 2021

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends