Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Familie Wouters
25-10-2021
Het is een hele fijne woning in een prachtig gebied. We werden super goed ontvangen en alles was aanwezig wat je maar nodig kan hebben tijdens een vakantie. Er is heel veel te doen in de omgeving en na een dag eropuit is het heerlijk "thuis komen".
Familie Stragier
12-08-2021
Het was de tweede keer dat we hier kwamen en weer was het even fijn in deze gezellige woning. Mooi ingericht, een aangenaam terras, een mooie platencollectie en leuk speelgoed voor de kinderen. De jam met framboos en chocolade die voor ons klaar stond was overheerlijk. In Limburg was ook weer heel wat tofs te beleven. De Stokkenmanroute was nieuw voor ons. Heel mooi gedaan! Zo blijft wandelen leuk voor het hele gezin.
Familie Rosez
17-07-2021
Een heel leuke woning en ideale uitvalsbasis om de de streek te verkennen. De loft is heel gezellig ingericht. Samen hebben we spaghetti gemaakt aan het grote keukeneiland, meezingend met een LP van ABBA :-). Ondanks het Belgisch weertje toch buiten op het terras kunnen ontbijten. Alhoewel het 'maar' een weekendje was, hebben we toch veel in de streek gezien/bezocht. Met drie tieners (14 - 17 jaar) niet altijd evident om voor elk wat wils te vinden, maar dit is toch goed gelukt. Voor de wandelaars is het er echt wel de moeite. De heel vriendelijke gastvrouw geeft je tal van tips die in je de streek kan doen. Wijzelf hebben in het Nationaal Park Hoge Kempen gewandeld: in Maasmechelen, Terhills. Echt een mooi stukje natuur. En wie Maasmechelen zegt..... Na de wandeling nog wat shoppen in Maasmechelen Village. Dit kan van op dezelfde parking. Ook de bronnenwandeling in Voeren is een aanrader en ook Tongeren is heel gezellig. De tieners vonden het Gallo Romeins museum heel interessant. Een goed gevuld weekend die heel snel voorbij was. s' Avonds terug in de loft, samen eten en kletsen, eens de kids hun eigen ding doen, zitten we toch nog allemaal samen in de loft.

Schrijf een beoordeling

Myriam
27-10-2021
Dit is een enorm fijn, aangenaam huis met leuke extra's en een fantastisch ontvangst door Geert. Een aanrader! / 27 sept 2021
Martine
26-10-2021
We hebben net een heerlijk verblijf gehad in het prachtig huis VillaEnzo van Geert. We hebben genoten van de gezellige inrichting, de mooie voorzieningen, de gastvrijheid en zo veel meer... Een echte aanrader!
Hilde De Laet
11-10-2021
Het was een top weekend! Met de ganse familie een super gezellige tijd gehad in VillaEnzo. Het begon met het heerlijke gastvrije onthaal van Geert. Zij gaf allerlei leuke tips waar we lekker konden gaan eten en al die plekken waren ook echt top. Daarnaast heeft Geert voor allerlei leuke dingetjes gezorgd om het verblijf nog beter te maken. We verklappen niet wat dat is, dat moeten jullie zelf maar ontdekken. Wij deden uitstappen naar Hasselt en Bokrijk, allebei niet ver af en leuk om te doen. Zaterdag namiddag hadden we een high tea in VillaEnzo, volledig tot in de puntjes verzorgd door Ria van HighTea@home. Dat was zó lekker! Er waren veel slaapkamers zodat iedereen een goed plekje kon vinden om te slapen. Wij hebben echt super genoten van dit weekend met onze ganse familie. Een echte aanrader.

Schrijf een beoordeling

Ida Stockx - Roodkapjes Stevoort
11-10-2021
Het zalig- zonnige weekend van 24-26 september 2021 brachten we met de oud-leiding (gemiddelde leeftijd: 69 jaar!) van Roodkapjes-Stevoort door in vakantiehuis ZussEnzo. We vonden er een mooi verzorgd en ruim vakantiehuis met een prachtige tuin, waar we ten volle van genoten!. Absolute aanrader!
Stefanie
27-09-2021
Meteen een leuk gevoel bij het bezoek van de website. Dat gevoel werd ook meteen bevestigd bij het eerste contact met de hartverwarmende gastvrouw! Vlotte communicatie met enorm veel tips en uitstapjes. We hadden een enorm leuk verblijf bij zussenzo! Erg genoten van het blotevoetenpad in Zutendaal, leuke kinderboerderij in Maastricht, fijne speeltuinen in de buurt, gezellig dorpje met als perfecte uitvalsbasis voor fijne fietstochten! En als kers op de taart een gezellig huis met de nodige ruimte en rust in de grote tuin. Een leuke homecinema, alhoewel het prachtige uitzicht al genoeg indrukken gaf. Alles was top, ik kan het aan iedereen aanraden om een zorgeloze vakantie te hebben! Hier komen we zeker nog eens terug, voor ieder wat wils! Bedankt voor de goede zorg! Stefanie Kevin Uma briek / 27 aug 2021
Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends