Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Reiko uit Maleisië
26-02-2020
Great stay, great host, all you need for a stress free holiday stay. // September 2019
Tina
23-09-2019
Geerts Ferienwohnung ist total gemütlich und toll eingerichtet. Vor allem für Kinder gibt es schöne Spielecken und -sachen. Bei Ankunft gab es lecker selbst gebackenes Brot und Marmelade. Wir hatten ein tolles Wochenende. Danke, Geert! / September 2019
Jeroen
18-09-2019
Geert is een zeer vriendelijke gastvrouw met een geweldige locatie om te verblijven. Ik raad haar verblijf en gastvrijheid zeker aan. Het was een geweldig en inspirerend huis. / September 2019

Schrijf een beoordeling

Balda
29-05-2019
Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019
Eline
29-05-2019
Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019
Valerie
29-05-2019
Top huis, prachtig en volledig voorzien en ingericht. Een echt thuisgevoel. Leuke tuin met vuurschaal en bankjes alsook een petanqueveld met ballen die voorzien werden! Er was zelfs een welkomstpakketje voorzien! Aanrader! / Maart 2019

Schrijf een beoordeling

Andi
18-09-2019
Everything was simply perfect. We would defenitely stay here again because two days is too short for that wonderful place. We got to know Geert as a outstanding friendly host. We felt like home and in love with the garden and all the lovely interior. Fully recommended! / September 2019
Alain
18-06-2019
Maison charmante, calme et agréable, adaptée à un petit groupe et disposant d'un équipement complet pour passer un agréable séjour. Geert est vraiment accueillante et disponible et surtout de bon conseil. / Juni 2019
Lisa & Quinty
11-06-2019
Wauw, wat een prachtig huis! De bedden waren netjes opgemaakt bij aankomst en de sanitaire voorzieningen waren top. Met een kwartiertje van Maastricht af, is dit een super locatie. We raden het huis zeker aan!!

Schrijf een beoordeling

Ute uit Duitsland
26-02-2020
Wir hatten einen tollen langen Spaziergang durch Maastricht und haben viele "hyggelige" Orte gesehen, die wir allein nicht aufgesucht hätten. Außerdem hatten wir das Glück, mit drei Freundinnen als kleine Gruppe mit Geert unterwegs zu sein, so wurde es eine persönliche und individuelle Tour. Hat uns allen viel Spaß gemacht, die Tour lohnt sich auf jeden Fall. Auch der Preis war total ok! Würden wir alle sofort weiterempfehlen. Geert ist auch sprachlich flexibel, unsere Tour hat auf deutsch stattgefunden. Danke an Geert für den schönen Nachmittag mit den leckersten Erdnüssen :-) // September 2019
Ceciel uit Arnhem, NL
26-02-2020
Geert is erg prettig in de omgang Weet het hygge gevoel ook vanuit haar persoonlijke achtergrond goed in te kleuren We zijn op unieke plekjes geweest in Maastricht!!!! Heerlijke middag Back to the basics of life. // Augustus 2019
Liam uit Dublin, Ierland
26-02-2020
What a wonderful experience with Geert, would highly recommend this tour, it is so relaxing and easy going, if you want to explore the city and want to find out the places to go whether if be historical, restaurants, bars etc this is the tour for you. Well done Geert and thank you for beautiful experience. // Juli 2019