Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Fanny
05-06-2024
Knusse woonst met veel plaats, ook buiten. Prachtig onderhouden en een zeer vriendelijke dame die je nog lekkers aanbiedt. Een ding vonden we spijtig, dat er niet meer licht was in de eet-keuken ruimte. De keuken mist niets, alles is aanwezig.
Greetje
15-05-2024
We hadden een super leuk verblijf . Gastvrouw Geert haar verwelkoming is super! Het huis biedt rust en alle comfort. In de buurt is er veel te beleven. Helemaal een aanrader!
Helen
26-04-2024
We stayed at VillaEnzo with a group of 10 friends and had a fantastic time. Geert is a very nice an corteous host and the house has absolutely everything you could need! Unfortunately, we had only two nights-not nearly enough time to exploit all of the house‘s and area‘s benefits. Can only recommend staying at Geert‘s place!!

Schrijf een beoordeling

Verena
20-05-2024
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben Vorallem den großen, hellen essbereich, den außenbereich sowie die Sauna sehr genossen. Die Küche ist verhältnismäßig etwas eng und könnte noch etwas besser mit schüsseln usw ausgestattet sein, aber sonst hat es und an nichts gefehlt. Geert war sehr nett in der Kommunikation und auch Gewürze, Öle, Handtücher usw waren bereits und in genüge vorhanden, deutlich großzügiger als ich das aus anderen Unterkünften kenne. Wir hatten eine tolle Zeit mit der Familie, lediglich die zimmeraufteilung war für uns nicht optimal, aber das wussten wir ja vorher bereits. Generell kann ich die Unterkunft auf jeden Fall empfehlen! Ohne Auto ist die Anbindung allerdings schwierig, wir sind zu Unternehmungen meist 20-30 Minuten gefahren.
Audrey
20-05-2024
Een zeer fijne teambuilding kunnen beleven. Alles was perfect in orde! Gezelligheid troef en alle comfort die we nodig hadden. Aanrader!
Nick
21-02-2024
Hele mooie drie dagen gehad met het hockeyteam. De accommodatie leent zich voor grote groepen. Alles is aanwezig in het huis, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Hele mooie tijd gehad!!

Schrijf een beoordeling

Ute uit Duitsland
26-02-2020
Wir hatten einen tollen langen Spaziergang durch Maastricht und haben viele "hyggelige" Orte gesehen, die wir allein nicht aufgesucht hätten. Außerdem hatten wir das Glück, mit drei Freundinnen als kleine Gruppe mit Geert unterwegs zu sein, so wurde es eine persönliche und individuelle Tour. Hat uns allen viel Spaß gemacht, die Tour lohnt sich auf jeden Fall. Auch der Preis war total ok! Würden wir alle sofort weiterempfehlen. Geert ist auch sprachlich flexibel, unsere Tour hat auf deutsch stattgefunden. Danke an Geert für den schönen Nachmittag mit den leckersten Erdnüssen :-) // September 2019
Ceciel uit Arnhem, NL
26-02-2020
Geert is erg prettig in de omgang Weet het hygge gevoel ook vanuit haar persoonlijke achtergrond goed in te kleuren We zijn op unieke plekjes geweest in Maastricht!!!! Heerlijke middag Back to the basics of life. // Augustus 2019
Liam uit Dublin, Ierland
26-02-2020
What a wonderful experience with Geert, would highly recommend this tour, it is so relaxing and easy going, if you want to explore the city and want to find out the places to go whether if be historical, restaurants, bars etc this is the tour for you. Well done Geert and thank you for beautiful experience. // Juli 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.