Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Sytske
09-01-2023
Geert is een hele vriendelijke gastvrouw, reageert altijd snel, is flexibel, geeft leuke tips voor de omgeving. Het appartement is precies zoals beschreven. Heel huiselijk, de kinderen hebben zich ontzettend vermaakt en voelden zich duidelijk thuis. De ruime keuken is heerlijk om met zijn allen in te koken. Het appartement is dicht bij Maastricht en een goede uitvalsbasis voor de regio. Kortom een aanbeveling!
Torsten
08-11-2022
Sehr schöne Wohnung mit sehr guter Ausstattung und toller Dachterrasse. Idealer Ausgangspunkt für ausgiebige Radtouren. Sichere Abstellmöglichkeiten für mehrere Fahrräder. Schönes Zimmer für drei Kinder mit Spiel- und Malsachen und Verkleidungskiste. Sehr aufmerksame Gastgeberin. Vielen Dank für Brot, Marmelade und die frischen Erdbeeren. ;-) / juli 2022 - review via Booking
Peter
08-11-2022
Sinds we zelf kookten vonden we alles wat nodig was. Koffie, thee, kruiden, azijnolie, enz. alles was in het huis. Alles werd geregeld door de gastheren. Het appartement is ingericht met veel smaak en liefde en zeer schoon en airconditioning vriendelijk. Winkelen Een paar minuten. De gastheren zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De verbinding met Maastricht top. "We vonden het erg leuk" / juli 2022

Schrijf een beoordeling

Leen
11-01-2023
VillaEnzo is een sfeervol en gezellig huis met warm onthaal, we hebben er een mooie en deugddoende kerst gehad met de hele familie. In de gezellige zithoek hadden de kinderen het altijd naar hun zin. De goed uitgeruste keuken nodigt uit om samen te koken, te keuvelen of gezelschapsspellen te spelen. De mooie ruimte met infrarood en sauna geven rust, mooie ruime slaapkamers en zeker voldoende sanitair. Villa Enzo is ook goed uitgerust om in de garage de fietsen te stallen ... Zeker een aanrader om met de hele familie te genieten van het samenzijn!
Matti & familie
08-12-2022
Jaarlijks gaan we met onze familie op weekend, zelden hadden we zo'n perfect vakantiehuis. De voorzieningen voor kleinkindjes, ontspanning voor de kinderen, comfort voor de (groot)ouders, alles was top! Daarnaast is er gezelligheid troef overal in het huis en een uiterst geschikte keuken om voor een grote groep eten klaar te maken. Na bedtijd van de kinderen konden we ook zalig tot rust komen in de sauna. Gastvrouw Geert zorgt voor een warm onthaal, en is zeer correct in de praktische regelingen. Eerder kwamen we ook al met een groep vrienden, dus dit was onze tweede keer in bij gastvrouw Geert... en zeker niet de laatste keer!
Joan
31-10-2022
We hebben een heerlijk lang weekend doorgebracht in VillaEnzo met onze kinderen ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk. Twee van de kinderen arriveerden per OV-fiets vanaf station Maastricht. Dat bleek goed te doen. In de omgeving is veel te doen. Met dank aan de tips op de website van onze gastvrouw. De keuken is gezellig, met een lange tafel en voldoende ruimte voor spelletjes. We hebben ook genoten van de sauna en het vuur maken in de vuurschaal in de tuin. Een aanrader dit huis! 30 oktober 2022

Schrijf een beoordeling

Stefanie
27-09-2021
Meteen een leuk gevoel bij het bezoek van de website. Dat gevoel werd ook meteen bevestigd bij het eerste contact met de hartverwarmende gastvrouw! Vlotte communicatie met enorm veel tips en uitstapjes. We hadden een enorm leuk verblijf bij zussenzo! Erg genoten van het blotevoetenpad in Zutendaal, leuke kinderboerderij in Maastricht, fijne speeltuinen in de buurt, gezellig dorpje met als perfecte uitvalsbasis voor fijne fietstochten! En als kers op de taart een gezellig huis met de nodige ruimte en rust in de grote tuin. Een leuke homecinema, alhoewel het prachtige uitzicht al genoeg indrukken gaf. Alles was top, ik kan het aan iedereen aanraden om een zorgeloze vakantie te hebben! Hier komen we zeker nog eens terug, voor ieder wat wils! Bedankt voor de goede zorg! Stefanie Kevin Uma briek / 27 aug 2021
Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...
Familie Medaer
18-11-2020
Wij zijn met onze familie een weekendje te gast geweest bij Zussenzo. Wat een belevenis voor groot en klein! De kleinsten onder ons hebben talrijke make-overs gehouden door de goed gevulde verkleed kist. Daar wordt nu nog over gepraat! De tieners hadden dan weer veel plezier aan die beamer, IPad en kickertafel. en de krijtmuur waar eindeloos werd op getekend! De tuin was zeker de moeite waard om nog maar te zwijgen van de sauna. Zalig!!! Het huis was echt gezellig ingericht. We voelden ons dan ook direct thuis! Ook de service van de lieve gastvrouw stelden we zeer op prijs! Kortom, een echte aanrader....

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.