Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Greetje
15-05-2024
We hadden een super leuk verblijf . Gastvrouw Geert haar verwelkoming is super! Het huis biedt rust en alle comfort. In de buurt is er veel te beleven. Helemaal een aanrader!
Helen
26-04-2024
We stayed at VillaEnzo with a group of 10 friends and had a fantastic time. Geert is a very nice an corteous host and the house has absolutely everything you could need! Unfortunately, we had only two nights-not nearly enough time to exploit all of the house‘s and area‘s benefits. Can only recommend staying at Geert‘s place!!
Kitty
11-04-2024
We hebben genoten van het paasweekend samen met de hele familie. Het huis was prima geschikt voor zes kids tussen de 3 en 15 jaar en zeven volwassenen. De beneden slaapkamer was perfect voor opa Wim. Het huis is van alle gemakken voorzien. Fijne uitgebreide voorraad in de keuken. Sowieso veel uren doorgebracht aan de keukentafel, kletsen, eten, spelletjes doen. Het huis is gezellig en smaakvol ingericht en ingedeeld. Er is veel speelgoed voor kinderen en de zitzakkenhoek is een ideale chill- en speelplek. Mooie rustige slaapkamers met bedden die heerlijk lagen. De communicatie met Geert was ook prettig en snel. Deze mooie herinnering nemen ze ons niet meer af. We bevelen het huis van harte aan voor familieweekenden.

Schrijf een beoordeling

Elena
24-03-2023
Ik heb het vakantiehuis Zussenzo mogen gebruiken als overnachtingsplek voor mijn crew bij het draaien van mijn kortfilm. De foto's online waren al veelbelovend, maar in het echt was iedereen omver geblazen! Het was heel aangenaam om thuis te komen in zo'n rustige omgeving na een drukke draaidag. De sauna was ook heel ontspannend, we hebben er zelfs een scène aan gedraaid. Mijn actrice was zo weg van deze sauna, dat ze er zelf ook een gekocht heeft! Mijn persoonlijke favoriet was de douche, veel beter dan die bij mij thuis. Er zijn nog veel meer leuke dingen te ontdekken in de villa, maar daarvoor raad ik zeker aan om zelf eens langs te gaan :)
Anna
12-02-2023
Wir waren nun bereits zum 4. Mal mit der gesamten Familie bei Geert und es war wieder großartig. Das Haus ist fantastisch ausgestattet, sehr sauber, tolle Matratzen und insbesondere die Küchenausstattung ist TOP. Mit viel Liebe zum Detail wurde hier ein Wohlfühlort geschaffen. Es gibt tolle Ausflugsmöglichkieten in der Nähe. Absolut empfehlenswert. Wir kommen wieder!
Hanne en CO
16-01-2023
Weer een genot om hier oudjaar te vieren! Gezellig huis, warm onthaal, de beste rijsttaart van Limburg, fijne loopplekjes. Borgloon, Maastricht, de lichtjes in Bokrijk,... Tot volgend jaar! We hebben er weer prachtige herinneringen bij :-) Liefs en dank je Geert! / jan 2023

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.