Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Stephanie Van Impe
22-12-2021
Dit adresje kunnen wij alleen maar aanraden. De loft is heel aangenaam en huiselijk ingericht en alles is voorzien. Het onthaal is heel warm en de communicatie met de gastvrouw verliep ook perfect. Je krijgt heel wat info op voorhand en tips voor uitstapjes zodat je ter plaatse niet alles moet uitzoeken. Deze omgeving heeft zoveel te bieden, té veel zodat we zeker nog eens willen terug komen. Met onze kinderen van 9 en 11 jaar hadden we een gevuld programma voor 3 dagen : Gallo Romeins museum in Tongeren, Teseum in Tongeren, Belevingscentrum Onder de Brug in Vroenhoven, Railbiken in Bilzen, Bilzen Mysteries in Alden Biesen, Doorkijkkerk en Zwevende kapel in Borgloon. Voor meer info over de uitstapjes zie onze instagram account: get_out_with_kids.be veel groetjes, Stephanie, Kevin, Lucie & Felix
Mieke
09-11-2021
Great stay! lovely home and it's great you don't need to bring anything but clothes and some toiletries. Really close to Maastricht. / okt 2021
Yorick
27-10-2021
Prachtige loft met een heerlijke woon-leef keuken. Bedden liggen heerlijk. Af en toe wat last van het geluid van de weg, maar er liggen oordoppen klaar. Wij waren op de racefiets gekomen vanaf station Maastricht. Dat was goed te doen. 10 km, 30 minuten fietsen. Heenweg heuvel op. Terugweg heuvel af. Al met al een topweekend gehad. / 3 aug 2021

Schrijf een beoordeling

Katrijn
20-11-2023
Wij (een driegeneratie-familie) hebben heel hard genoten van onze midweek in Villa Enzo. Het was echt 'thuis'komen in dit gezellige, karakteristieke herenhuis in het centrum van Zussen. De woning was voorzien van alle comfort. De hartelijke ontvangst en vlotte communicatie door gastvrouw Geert verdienen ook een pluim, als ook de smakelijke, lokale attenties. Het vakantiehuis is een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de streek: wandelen, fietsen, stadsbezoek Maastricht, het fort van Eben-Emael... Eén klein detail ivm de TV-hoek: voor de jongste generatie was het daar heerlijk vertoeven op de zitzakken, voor de oudere generatie was dit wat minder praktisch/comfortabel.
Matthias
20-11-2023
Het is een prachtige en goed uitgeruste woning, waar al de nodige voorzieningen aanwezig zijn (handdoeken, badjassen, koffie,...). De communicatie met de gastvrouw Geert verliep heel aangenaam en vlot. In de omgeving zijn er vele activiteiten mogelijk en ook Maastricht en Hasselt zijn eenvoudig bereikbaar. Echt een aanrader dus!
Christel
14-11-2023
Zeer vriendelijk en warm onthaal. Foto´s stemmen overeen met faciliteiten. Alles netjes voorzien. Voldoende huisraad voor aantal gasten.

Schrijf een beoordeling

Hester
27-11-2023
Zeer mooi huis en super rustig gelegen. Alles is prachtig onderhouden en dat zie je zowel binnen als buiten. De gastvrouw is een ECHTE gastvrouw. Toen ik toekwam stond er een lekkere taart klaar en had ze veel tips voorbereid. Het was een zeer warm welkom. Een prachtige streek om in te vertoeven en je voelt wel degelijk het gastvrije en warme Limburgse. EEN ECHTE AANRADER!
Stijn
20-11-2023
Dag Geert, wat een fijne tijd hebben we gehad. het startte met leuke krantje, die naar jouw authentieke huis leidde, daar hebben we een fijn weekend gehad. de kleine attenties maakten het helemaal af. bedankt!
Tony en Gerd
09-09-2023
ZussEnzo is een heel tof vakantieadres voor een grote familie. Gastvrouw Geert verwelkomt je met een heerlijke Limburgse rijstvlaai en lekkere jam. Het vakantiehuis heeft alle comfort: een grote aangename living met een leuke verkleedkoffer - ideaal voor de kleintjes; een prachtige tuin met alle faciliteiten, zoals buitensalon, ligzetels, sauna en petanquebaan; ruime slaapkamers met goede douches. Kortom: super voor een grote groep en dit zeker dankzij een heel fijne gastvrouw, die ons nog eens extra verwend heeft met aardbeien van bij de lokale aardbeiboer. Heel tof!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.