Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Familie Van Cauwelaert
18-03-2021
Fijn vakantiehuis met een gezellige inrichting! Voor ieder wat wils! Super dat er ook veel speelgoed voorzien is voor de kinderen. Minder gesleur voor ons! Idem voor alle andere voorradige zaken. De open indeling gaf ook een extra gevoel van samen zijn. Ons verlengd weekend viel letterlijk wat in het water door weekendje Belgische storm maar dat lieten we niet aan ons hart komen. Uitstap naar C-Mine expeditie met spel viel reuze in de smaak van onze 2 jongens van 5j en 9j. Voor de rest leunde het huis ideaal voor gezellig samen zijn: samen koken aan het grote eiland, samen spelletjes spelen,... We hebben onze batterijtjes kunnen opladen!
Annelies Muylle
03-02-2021
Super leuk vakantiehuis om met het gezin te verblijven! We hebben een dochter van bijna 3 jaar en die heeft het geweldig naar haar zin gehad. Er is heel veel speelgoed aanwezig, als ook een kinderbedje en kinderstoel, perfect dus voor een weekend met kids. Enige minput is misschien het geluid van de steenweg, maar dat wisten we op voorhand en er zijn ook oordopjes voorzien. Door de avondklok hebben we in ieder geval s'nachts sowieso amper last gehad van het voorbij rijdend verkeer. Ook de ligging is ideaal, je kan richting Genk, Tongeren, Lanaken, enzo... waar enorm veel te beleven valt. Geert is een super gastvrouw, die ons verschillende tips qua eten en uitstappen heeft gegeven als ook verschillende attenties bij aankomt. Zij had ons de kabouterwandeling in Lanaken aangeraden, zowel onze dochter als wij vonden deze wandeling geweldig! We hopen zeker snel nog eens terug te komen!
Familie Dhooghe
01-02-2021
Samen met onze twee kinderen vierden we het einde van 2020 in StroEnzo. Wat leuk dat er speelgoed aanwezig was in het huisje. Ook de kinderstoel was handig! We hebben veel plezier gehad met de verkleedkoffer. Ook de handdoeken en de opgemaakte bedden zorgen voor extra luxe. Een winkel vind je heel dichtbij. Handig! We bestelden ook een vispannetje bij de Visfactorij. Aanrader! Met onze kinderen (2 kleuters) deden we een kabouterwandeling (domein Pietersheim) en deden we een toffe wandeling bij het Kasteel van Alden Biesen. We komen later graag nog eens langs met vrienden in één van de grote vakantiehuizen!

Schrijf een beoordeling

famile De Backer
29-04-2021
Met een "staycation door corona" zomer achter de rug had ons gezin het echt nodig om er eens uit te zijn. We twijfelden tussen de Ardennen en Limburg, maar na dit huis gevonden te hebben op internet, was de keuze snel gemaakt. Naast de prachtige wandelingen in de ruime omgeving was het vooral het huis zelf die de nodige rust en ruimte bood om te herbronnen. De gezellige keuken, de zithoek, de sauna, de TV kamer, alles had zijn plaats en zorgde voor het perfecte plaatje. Een absolute aanrader!!! / november 2020
familie Vernaillen
29-04-2021
Wij hadden een zalig verblijf in deze prachtige villa! Leuke, relaxte gastvrouw ook. Je vindt er alles wat je nodig hebt, en zelfs meer. De kinderen konden hun fantasie meteen gebruiken met de verkleedkoffer in de speelhoek, terwijl wij genoten van een saunabeurt. Heel leuk en gezellig huis! Ideaal ook om verstoppertje te spelen :) Geert gaf ons ook goede tips om lekker eten af te halen in coronatijden. De Visfactorij is een aanrader, maar ook in de jambrouwerij konden we terecht voor heerlijke ambachtelijke confituur. En op woensdag stond de frituur voor de deur :) Goede uitvalsbasis om te fietsen in het mooie Limburg. We komen terug! Dank je Geert. / april 2021
Verdegem Elena
03-11-2020
Wij verbleven met 12 in Villa enzo! Huisje is heel netjes, bedden worden opgemaakt. Er is zeker wat te doen in de buurt, huisje ligt in een rustig dorpje waar je gezellig kan wandelen. Gastvrouw Geert komt langs om uitleg te geven en je kan haar bereiken indien nodig! Alles tip top in orde!

Schrijf een beoordeling

Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...
Familie Medaer
18-11-2020
Wij zijn met onze familie een weekendje te gast geweest bij Zussenzo. Wat een belevenis voor groot en klein! De kleinsten onder ons hebben talrijke make-overs gehouden door de goed gevulde verkleed kist. Daar wordt nu nog over gepraat! De tieners hadden dan weer veel plezier aan die beamer, IPad en kickertafel. en de krijtmuur waar eindeloos werd op getekend! De tuin was zeker de moeite waard om nog maar te zwijgen van de sauna. Zalig!!! Het huis was echt gezellig ingericht. We voelden ons dan ook direct thuis! Ook de service van de lieve gastvrouw stelden we zeer op prijs! Kortom, een echte aanrader....
Eline
14-07-2020
Bij ZussEnzo kom je terecht in een echt verborgen pareltje op een toplocatie. Een prachtig en ruim huis waar echt alles aanwezig is dat je nodig hebt voor de perfect vakantie. Geert is een zeer correcte en verwelkomende gastvrouw. We hebben enorm genoten van ons verblijf en keren graag nog eens terug! / Juli 2020

Schrijf een beoordeling

Alison uit Londen
26-02-2020
Geert is just wonderful, and keen to share love her live of hygge and of Maastricht. She showed places we would never have found ourself which were so lovely we sought them out the next day. She gave us small gifts and treated us to an ice cream. This is not the usual walking tour and it’s a fabulous way to spend an afternoon. // Juni 2019
Ron uit Nederland
26-02-2020
De wandeling met Geert is verrassend, warm, betrokken en erg Hygge. We kenden het niet maar zijn nu op plekjes gekomen waar, denk ik, andere wandelingen niet komen. Een aanrader! // Juni 2019
Hilary uit Texas, USA
26-02-2020
Our tour of Maastricht with Geert was the perfect way to see the city and learn more about the "hygge" lifestyle. Our host was very knowledgeable and a great storyteller, sharing details we wouldn't have otherwise known about the city and some of its most unique artisans. We enjoyed a lovely walking tour, complete with descriptions of the neighborhoods we passed through and some of the history of the city. We stopped in to a few shops where the products are handmade, special, and very unique. We enjoyed the fabulous aromas of the coffee roasters who provide coffee and tea to the royal family of Holland, a sweet little shop offering handmade jams, mustards, and sauces, a fabulous ice cream shop where we were treated to a yummy cone by our host, a very cool area of town where an old ceramics factory was transformed into student housing, cool shops, and a gorgeous arthouse movie theater, and many other secret spots around the city. Geert is charming and friendly, and our tour of Maastricht made us feel like old friends welcomed to a beautiful city. She even presented us with a gorgeous map of the city and a lovely gift at the end of the tour! We strongly recommend this special experience! // April 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.