Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Suzy
14-07-2020
Het huis is een gezellige en ontspannende plek. Veel privacy door locatie op eerste verdieping en mét dakterras. Heel goed uitgeruste keuken en platencollectie is een nostalgische extra. / Juni 2020
Reiko uit Maleisië
26-02-2020
Great stay, great host, all you need for a stress free holiday stay. // September 2019
Tina
23-09-2019
Geerts Ferienwohnung ist total gemütlich und toll eingerichtet. Vor allem für Kinder gibt es schöne Spielecken und -sachen. Bei Ankunft gab es lecker selbst gebackenes Brot und Marmelade. Wir hatten ein tolles Wochenende. Danke, Geert! / September 2019

Schrijf een beoordeling

Monique
16-05-2022
VillaEnzo is een heerlijk huis. Alles ademt een warm welkom! Dit begint al met de communicatie met gastvrouw Geert vooraf aan het verblijf en gaat alleen maar door in dit prachtig ingerichte royale huis. Alles is aanwezig. Heerlijke keuken, ruime slaapkamers, goed sanitair, airco en ook buiten meer dan genoeg plek om goed te vertoeven. Wij hebben enorm genoten! Afstand tot Maastricht met de auto ongeveer 20 minuten.
Iris
10-05-2022
Wat een zaligheid was het om te verblijven in de villa in Zussen.! Niet alleen was alles tot in de puntjes verzorgd in dit ruime warme huis. In elk detail kon je de fijne smaak van de inrichters herkennen. Toch was het niet alsof je in een woonblad rondliep, in dit huis mocht geleefd en genoten worden. Er was voor elke leeftijd wat wils. Verrassende speelhoekjes voor ons jongste familielid 4 j), een filmkamer voor onze tieners en twintigers. Ik genoot enorm van de ruime leefkeuken en de sauna’s. De bedden waren heerlijk! We komen graag terug! Groetjes, De familie Rits-Goossens Haacht
Christian en Martine
02-05-2022
Vorig weekend logeerden wij met onze vriendengroep in Villa Enzo. De ontvangst door onze gastvrouw Geert was zeer hartelijk en aangenaam. Wij hebben volop genoten van ons verblijf in de villa en maakten mede dank zij de tips van Geert enkele zeer mooie fietstochten in de streek. Topweekendje!

Schrijf een beoordeling

Stijn
08-06-2022
Mijn moeder trakteerde haar kinderen en kleinkinderen voor haar 70ste verjaardag op een mid-week in ZussEnzo. Het weer viel wat tegen, maar het verblijf biedt voldoende mogelijkheden om jong en oud bezig te houden tijdens de regenpauzes: ingebouwde IPad met Spotify, TV en DVD op groot scherm via beamer, sauna, gezelschapsspelen,... Ook de aangeboden paaseieren en rijsttaart vielen erg in de smaak. Rond en op het buitenvuur in de prachtige tuin maakten we popcorn en Marshmallows. De woning zelf biedt heel veel ruimte en kraaknette, opgemaakte bedden en de uitbaatster voorziet voldoende handdoeken en badjassen. Een aanrader! / april 2022
Elena
07-06-2022
Wir hatten eine wunderschöne Zeit in Riemst! Das Haus lässt keine Wünsche offen, es ist alles da und noch viel mehr :) super schöne Zimmer, sehr gemütliche Atmosphäre und ein perfekter Garten. Ich würde die Unterkunft jederzeit wieder buchen und auch jedem mit bestem Gewissen empfehlen! Ich hoffe auf einen weiteren, baldigen Besuch bei Geert :) Danke für alles! / mei 2022
Veronique Goossens
03-04-2022
We verbleven in ZussEnzo ter ere van een vriendin die vorige zomer trouwde. Een bende vrouwen die met z'n allen man en kindjes een weekendje achterlieten om even te kunnen relaxen. En of dat gelukt is! Wat een heerlijk verblijf. Al op voorhand zorgde Geert voor verschillende tips ivm uitstapjes (fietsen tussen de bloesems en wijnkasteel Genoels Elderen = aanrader!) / catering / restaurants. Ze zorgde ook voor een fantastische verwelkoming: de kaarsjes brandden, de sfeerverlichting stond aan én alles was aanwezig om op onze eerste avond gezellig rond het kampvuur te zitten en de sauna te laten branden. Zeer nette kamers, meer dan voldoende badkamers, goed uitgeruste keuken (hoe handig die industriële vaatwasser!), heerlijk ochtendzonnetje op de veranda, leuke boeken en magazines aanwezig, sfeervolle muziek door de boxen .... We ontsnapten even uit de drukte en kwam allemaal tot rust. Ik kan het aan iedereen aanraden!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.