Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Fanny
05-06-2024
Knusse woonst met veel plaats, ook buiten. Prachtig onderhouden en een zeer vriendelijke dame die je nog lekkers aanbiedt. Een ding vonden we spijtig, dat er niet meer licht was in de eet-keuken ruimte. De keuken mist niets, alles is aanwezig.
Greetje
15-05-2024
We hadden een super leuk verblijf . Gastvrouw Geert haar verwelkoming is super! Het huis biedt rust en alle comfort. In de buurt is er veel te beleven. Helemaal een aanrader!
Helen
26-04-2024
We stayed at VillaEnzo with a group of 10 friends and had a fantastic time. Geert is a very nice an corteous host and the house has absolutely everything you could need! Unfortunately, we had only two nights-not nearly enough time to exploit all of the house‘s and area‘s benefits. Can only recommend staying at Geert‘s place!!

Schrijf een beoordeling

Heidi Van Driessche
23-03-2022
Wat een heerlijk verblijf hadden we hier! Geert zorgde met haar warme, hartelijke ontvangst ervoor dat we ons meteen thuis voelden. De veranda was onmiddellijk de lievelingsplaats van onze groep! Zalig om hier te ontbijten met uitzicht op de prachtige tuin! We probeerden uiteraard ook de sauna uit...heerlijk was dat! Het weekend was meer dan geslaagd! Bedankt Geert! de (loop)vrienden uit Ename!
Elise
18-01-2022
Heel fijn en mooi verzorgd huis. Schitterende tuin! We hebben er met onze familie twee weken gelogeerd en verschillende gasten ontvangen voor meerdere dagen. Genoten van alle faciliteiten in het huis/de tuin en de mooie omgeving waar vanalles te doen is met genoeg uitstapjes voor jong en oud. Gastvrouw Geert zorgt dat het aan niks ontbreekt, zelfs voor ophaal van vuilnis wordt gezorgd. / juli 2021
De losse steekskes
18-01-2022
Fantastisch weekend gehad met ons naaigroepje j, reeds 2e keer dat we kwamen . De veranda met enorm veel lichtinval is wat we nodig hadden om ons hobby uit te voeren. De woning was tip top in orde, alles aanwezig wat er nodig was, zowel handdoeken, dekbedovertrekken en het nodige in de keuken. Zeer fijne gastvrouw. De losse steekskes 15-18/10/2021

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.