Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Kitty
11-04-2024
We hebben genoten van het paasweekend samen met de hele familie. Het huis was prima geschikt voor zes kids tussen de 3 en 15 jaar en zeven volwassenen. De beneden slaapkamer was perfect voor opa Wim. Het huis is van alle gemakken voorzien. Fijne uitgebreide voorraad in de keuken. Sowieso veel uren doorgebracht aan de keukentafel, kletsen, eten, spelletjes doen. Het huis is gezellig en smaakvol ingericht en ingedeeld. Er is veel speelgoed voor kinderen en de zitzakkenhoek is een ideale chill- en speelplek. Mooie rustige slaapkamers met bedden die heerlijk lagen. De communicatie met Geert was ook prettig en snel. Deze mooie herinnering nemen ze ons niet meer af. We bevelen het huis van harte aan voor familieweekenden.
Patricia
27-03-2024
Met een groep frollega's genoten van ons verblijf in Villa en Zo. We werden hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Geert die ook tijdens weekend nog eens polste of alles naar wens was. Bij aankomst werden we ook verwend met een aantal typische streekproducten. Altijd fijn. Villa en zo is een gezellig herenhuis in het centrum van Zussen waar het leuk vertoeven is. De kamers waren picobello in orde en de woning is voorzien van alles wat je nodig hebt. Het is ook de ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen.
Ulf
29-12-2023
We enjoyed the house very much and the area. Great set up for 10 people. And it felt at home right away.

Schrijf een beoordeling

Stefanie
27-09-2021
Meteen een leuk gevoel bij het bezoek van de website. Dat gevoel werd ook meteen bevestigd bij het eerste contact met de hartverwarmende gastvrouw! Vlotte communicatie met enorm veel tips en uitstapjes. We hadden een enorm leuk verblijf bij zussenzo! Erg genoten van het blotevoetenpad in Zutendaal, leuke kinderboerderij in Maastricht, fijne speeltuinen in de buurt, gezellig dorpje met als perfecte uitvalsbasis voor fijne fietstochten! En als kers op de taart een gezellig huis met de nodige ruimte en rust in de grote tuin. Een leuke homecinema, alhoewel het prachtige uitzicht al genoeg indrukken gaf. Alles was top, ik kan het aan iedereen aanraden om een zorgeloze vakantie te hebben! Hier komen we zeker nog eens terug, voor ieder wat wils! Bedankt voor de goede zorg! Stefanie Kevin Uma briek / 27 aug 2021
Ilona
20-11-2020
Wat een heerlijk(e) (t)huis. Met ouders, broer, zussen en kinderen op weekend geweest: ondanks het slechte weer volop genoten van huis, tuin én omgeving (bezoek aan de grotten van Riemst, heerlijke mosselen gegeten bij Gasthof Delicia). Het huis is gezellig ingericht en biedt voor iedereen het nodige entertainment wat geweldig was aangezien we nog al een variatie in leeftijd hadden (home cinema, verkleedkoffer, sauna, kampvuur, voetbaltafel,...). We hebben echt genoten...
Familie Medaer
18-11-2020
Wij zijn met onze familie een weekendje te gast geweest bij Zussenzo. Wat een belevenis voor groot en klein! De kleinsten onder ons hebben talrijke make-overs gehouden door de goed gevulde verkleed kist. Daar wordt nu nog over gepraat! De tieners hadden dan weer veel plezier aan die beamer, IPad en kickertafel. en de krijtmuur waar eindeloos werd op getekend! De tuin was zeker de moeite waard om nog maar te zwijgen van de sauna. Zalig!!! Het huis was echt gezellig ingericht. We voelden ons dan ook direct thuis! Ook de service van de lieve gastvrouw stelden we zeer op prijs! Kortom, een echte aanrader....

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.