Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Sabina
05-06-2022
Wat is dit toch een fijn huis! We komen er inmiddels al vele jaren met heel veel plezier terug. Het huis is heerlijk ruim opgezet, schoon, gezellig en alles is aanwezig, van handdoeken tot heerlijke thee van Blanche Dael. Ook voor kleine kinderen is het huis geschikt. Er is een traphekje, babybedje, veel speelgoed, verschoonkussen etc. aanwezig. Verder is de ligging t.o.v. Maastricht ideaal en ook zijn leuke Belgische stadjes, bakkertjes en wandelgebieden dichtbij te vinden. Gastvrouw Geert doet er alles aan om de gasten een fijn verblijf te geven. Zo staat er onder meer een zelfgebakken broodje en heerlijke jam klaar! Ook stuurt zij een hoop tips om de omgeving te verkennen. Kortom: een heerlijke plek voor een weekend of week ertussenuit! / 6 januari 2022
Leonardo from Brasil
10-05-2022
Mijn familie en ik hielden van de dagen die we bij Geert thuis doorbrachten! De plaats is heel charmant, ingericht met mooie details, fijne bedden en uitstekend bad! Het beste deel van het huis is de keuken, waar we samen onvergetelijke momenten doorbrachten. Obrigada, Geert!
Laura
21-03-2022
We hebben een super tijd gehad. Grote en lichtrijke loft zowel kids-( speelkeukentje, veel boekjes en een verkleedkoffer) als adultsproof (groot keukeneiland, platenspeler en gezellige zithoek). Gelegen op een goede locatie. ligt aan een iets drukkere baan, maar dat stoorde ons helemaal niet. Bovendien is het naar de avond toe een pak rustiger. Super warm ontvangst gehad van Geert met heel veel tips voor uitstapjes. Communicatie liep super vlot en ze verwende ons met een lekkere verrassing. Zou dit verblijf zeker aanraden!! / 12 maart 2022

Schrijf een beoordeling

Tine & co
19-02-2022
Al jaren gaan we met 3 gezinnen op lang weekend om oud en nieuw te vieren, maar nog nooit waren we te gast in zo’n prachtig verblijf als Villa Enzo. Het hele huis is zeer smaakvol ingericht, de bedden slapen heerlijk en werkelijk alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie. Hoewel we Geert niet persoonlijk hebben ontmoet voelden we de gastvrijheid via haar berichtjes. De lekkere kriekenvlaai was een heerlijke verrassing die op ons lag te wachten na een mooie wandeling in de buurt. Absoluut een aanrader en we zijn van plan om terug te keren en ook de andere verblijven van Geert te komen uitproberen. 29 december-1 januari 22
Sabrina
18-01-2022
VillaEnzo is super gezellig en comfortabel ingericht. Gastvrouw Geert was heel gastvrij en deed er alles aan om het ons naar onze zin te maken. Wijzelf en onze kinderen, gaande van de jongste van 10 tot de oudste van 23, hadden een heel fijn verblijf!
Rian
18-01-2022
We had an amazing week in Geert’s lovely house. Geert was the perfect hostess and went to exceptional lengths to make our Christmas week extra special. We have stayed in some special AirBNB properties, but she definitely took things to a new high. The house has all necessities with the bonus of the sauna. There is even a charger for our electric car literally on the doorstep. The surrounding area is quiet and peaceful, yet Maastricht is only around 20 minutes away by car. I cannot recommend this house and Geert’s hospitality enough! We loved it! / 19-26 december 2021

Schrijf een beoordeling

Stijn
08-06-2022
Mijn moeder trakteerde haar kinderen en kleinkinderen voor haar 70ste verjaardag op een mid-week in ZussEnzo. Het weer viel wat tegen, maar het verblijf biedt voldoende mogelijkheden om jong en oud bezig te houden tijdens de regenpauzes: ingebouwde IPad met Spotify, TV en DVD op groot scherm via beamer, sauna, gezelschapsspelen,... Ook de aangeboden paaseieren en rijsttaart vielen erg in de smaak. Rond en op het buitenvuur in de prachtige tuin maakten we popcorn en Marshmallows. De woning zelf biedt heel veel ruimte en kraaknette, opgemaakte bedden en de uitbaatster voorziet voldoende handdoeken en badjassen. Een aanrader! / april 2022
Elena
07-06-2022
Wir hatten eine wunderschöne Zeit in Riemst! Das Haus lässt keine Wünsche offen, es ist alles da und noch viel mehr :) super schöne Zimmer, sehr gemütliche Atmosphäre und ein perfekter Garten. Ich würde die Unterkunft jederzeit wieder buchen und auch jedem mit bestem Gewissen empfehlen! Ich hoffe auf einen weiteren, baldigen Besuch bei Geert :) Danke für alles! / mei 2022
Veronique Goossens
03-04-2022
We verbleven in ZussEnzo ter ere van een vriendin die vorige zomer trouwde. Een bende vrouwen die met z'n allen man en kindjes een weekendje achterlieten om even te kunnen relaxen. En of dat gelukt is! Wat een heerlijk verblijf. Al op voorhand zorgde Geert voor verschillende tips ivm uitstapjes (fietsen tussen de bloesems en wijnkasteel Genoels Elderen = aanrader!) / catering / restaurants. Ze zorgde ook voor een fantastische verwelkoming: de kaarsjes brandden, de sfeerverlichting stond aan én alles was aanwezig om op onze eerste avond gezellig rond het kampvuur te zitten en de sauna te laten branden. Zeer nette kamers, meer dan voldoende badkamers, goed uitgeruste keuken (hoe handig die industriële vaatwasser!), heerlijk ochtendzonnetje op de veranda, leuke boeken en magazines aanwezig, sfeervolle muziek door de boxen .... We ontsnapten even uit de drukte en kwam allemaal tot rust. Ik kan het aan iedereen aanraden!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.