Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Sytske
09-01-2023
Geert is een hele vriendelijke gastvrouw, reageert altijd snel, is flexibel, geeft leuke tips voor de omgeving. Het appartement is precies zoals beschreven. Heel huiselijk, de kinderen hebben zich ontzettend vermaakt en voelden zich duidelijk thuis. De ruime keuken is heerlijk om met zijn allen in te koken. Het appartement is dicht bij Maastricht en een goede uitvalsbasis voor de regio. Kortom een aanbeveling!
Torsten
08-11-2022
Sehr schöne Wohnung mit sehr guter Ausstattung und toller Dachterrasse. Idealer Ausgangspunkt für ausgiebige Radtouren. Sichere Abstellmöglichkeiten für mehrere Fahrräder. Schönes Zimmer für drei Kinder mit Spiel- und Malsachen und Verkleidungskiste. Sehr aufmerksame Gastgeberin. Vielen Dank für Brot, Marmelade und die frischen Erdbeeren. ;-) / juli 2022 - review via Booking
Peter
08-11-2022
Sinds we zelf kookten vonden we alles wat nodig was. Koffie, thee, kruiden, azijnolie, enz. alles was in het huis. Alles werd geregeld door de gastheren. Het appartement is ingericht met veel smaak en liefde en zeer schoon en airconditioning vriendelijk. Winkelen Een paar minuten. De gastheren zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De verbinding met Maastricht top. "We vonden het erg leuk" / juli 2022

Schrijf een beoordeling

Christian en Martine
02-05-2022
Vorig weekend logeerden wij met onze vriendengroep in Villa Enzo. De ontvangst door onze gastvrouw Geert was zeer hartelijk en aangenaam. Wij hebben volop genoten van ons verblijf in de villa en maakten mede dank zij de tips van Geert enkele zeer mooie fietstochten in de streek. Topweekendje!
Lut de baere
20-04-2022
In 2021 logeerden we met 2 koppels in StroEnZo. Deze fijne ervaring liet ons beslissen om dit jaar met de hele familie een "EnZO" ervaring te gaan opsnuiven. Vorige week mochten we met zijn allen (6 volwassenen en 4 kinderen) een fantastische week in VillaEnZo doorbrengen. Zoals vorige keer, werden we hartelijk ontvangen door Geert. Het contact met haar was uitermate aangenaam. Een super gastvrouw ! Het huis was aangenaam en sfeervol verlicht. Het weer was niet super, maar zeker en vast goed genoeg om wandelingen en uitstapjes te ondernemen. Ook het voorplein van het huis was aangenaam om op te vertoeven. 's Avonds was de cinema/TV zaal een favoriete plaats voor de kinderen. Overdag hadden ze voldoende speelmogelijkheden; de verkleedkoffer en keukentje waren toppers, maar ook het tekengerief viel in de smaak. De volwassenen konden zich af en toe verdiepen in een goed boek. Koken was in de keuken een plezier, alles was voorhanden en zeer handig. De grote tafel was een ontmoetingsplaats om gezellig na te keuvelen en spelletjes te spelen. De nabije omgeving was zeer rustig. Uitstapjes naar Maastricht en Tongeren waren zeer leuk, maar ook een wandeling in de omgeving was opperbest. De mergelgrotten bezoeken was voor groot en klein een topper. Het feit dat we champignons konden meenemen en dan thuis, onverwachts, een lekker soep mee konden klaar maken, was plezant. Kortom, we hadden een toffe tijd. Zeker een aanrader !
Familie Vranckaert
07-04-2022
Afgelopen weekend zijn we met de familie, pepe, kinderen en kleinkinderen, te gast geweest in Villa Enzo. Het is een prachtig huis met fantastische kamers waaronder eentje op het gelijkvloers inclusief douche, heel handig voor onze pepe. In de grote keuken is alles voorhanden om samen gezellig te koken. En als ontvangst stond er zelfs een lekkere rabarbertaart op ons te wachten! Alles was dus perfect in orde! Een echte aanrader!

Schrijf een beoordeling

Hanne en CO
16-01-2023
Weer een genot om hier oudjaar te vieren! Gezellig huis, warm onthaal, de beste rijsttaart van Limburg, fijne loopplekjes. Borgloon, Maastricht, de lichtjes in Bokrijk,... Tot volgend jaar! We hebben er weer prachtige herinneringen bij :-) Liefs en dank je Geert! / jan 2023
Robin
09-01-2023
Onze kleinzoon heeft genoten van alle attenties en de volwassenen van de super keuken. Sauna is ook geweldig
Lode
03-10-2022
Zeer leuk weekend achter de rug. Ontvangst door Geert was hartelijk en het verblijf tip top. De inrichting van het huis is huiselijk en gezellig. Ook onze kleine kinderen hadden alles wat ze moesten hebben.

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.