Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Roos
24-04-2023
Wij hebben een heerlijk weekend gehad met zijn 5-en. Geert verwelkomde ons erg hartelijk met vers brood, jam en een introductie krantje (die zij zelf ontworpen heeft) De loft is gezellig ingericht, schoon en met alle gemakken voorzien. De keuken is lekker ruim en konden daar gezellig met zijn alles koken en borrelen. De bedden lagen ook erg goed. Geert is ook makkelijk te bereiken voor vragen en ander tips. We hebben een top weekend gehad, en dit is echt een aanbeveling!
Wendy
15-04-2023
Wij hebben met ons gezin van 5 genoten van het weekend in het huisje van stro. Een mooie loft, licht, schoon en Geert ontving ons persoonlijk! Een zelfgebakken brood en jam lagen klaar, het was schoon en van alle gemakken voorzien. Wij komen nog een keer terug om nog meer van de omgeving te zien! Geert was goed bereikbaar, stuurde van tevoren al nuttige info en ook tijdens ons verblijf checkte ze of alles in orde was. Kortom, aanrader mensen!
Sytske
09-01-2023
Geert is een hele vriendelijke gastvrouw, reageert altijd snel, is flexibel, geeft leuke tips voor de omgeving. Het appartement is precies zoals beschreven. Heel huiselijk, de kinderen hebben zich ontzettend vermaakt en voelden zich duidelijk thuis. De ruime keuken is heerlijk om met zijn allen in te koken. Het appartement is dicht bij Maastricht en een goede uitvalsbasis voor de regio. Kortom een aanbeveling!

Schrijf een beoordeling

Greetje
15-05-2024
We hadden een super leuk verblijf . Gastvrouw Geert haar verwelkoming is super! Het huis biedt rust en alle comfort. In de buurt is er veel te beleven. Helemaal een aanrader!
Helen
26-04-2024
We stayed at VillaEnzo with a group of 10 friends and had a fantastic time. Geert is a very nice an corteous host and the house has absolutely everything you could need! Unfortunately, we had only two nights-not nearly enough time to exploit all of the house‘s and area‘s benefits. Can only recommend staying at Geert‘s place!!
Kitty
11-04-2024
We hebben genoten van het paasweekend samen met de hele familie. Het huis was prima geschikt voor zes kids tussen de 3 en 15 jaar en zeven volwassenen. De beneden slaapkamer was perfect voor opa Wim. Het huis is van alle gemakken voorzien. Fijne uitgebreide voorraad in de keuken. Sowieso veel uren doorgebracht aan de keukentafel, kletsen, eten, spelletjes doen. Het huis is gezellig en smaakvol ingericht en ingedeeld. Er is veel speelgoed voor kinderen en de zitzakkenhoek is een ideale chill- en speelplek. Mooie rustige slaapkamers met bedden die heerlijk lagen. De communicatie met Geert was ook prettig en snel. Deze mooie herinnering nemen ze ons niet meer af. We bevelen het huis van harte aan voor familieweekenden.

Schrijf een beoordeling

Verena
20-05-2024
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben Vorallem den großen, hellen essbereich, den außenbereich sowie die Sauna sehr genossen. Die Küche ist verhältnismäßig etwas eng und könnte noch etwas besser mit schüsseln usw ausgestattet sein, aber sonst hat es und an nichts gefehlt. Geert war sehr nett in der Kommunikation und auch Gewürze, Öle, Handtücher usw waren bereits und in genüge vorhanden, deutlich großzügiger als ich das aus anderen Unterkünften kenne. Wir hatten eine tolle Zeit mit der Familie, lediglich die zimmeraufteilung war für uns nicht optimal, aber das wussten wir ja vorher bereits. Generell kann ich die Unterkunft auf jeden Fall empfehlen! Ohne Auto ist die Anbindung allerdings schwierig, wir sind zu Unternehmungen meist 20-30 Minuten gefahren.
Audrey
20-05-2024
Een zeer fijne teambuilding kunnen beleven. Alles was perfect in orde! Gezelligheid troef en alle comfort die we nodig hadden. Aanrader!
Nick
21-02-2024
Hele mooie drie dagen gehad met het hockeyteam. De accommodatie leent zich voor grote groepen. Alles is aanwezig in het huis, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Hele mooie tijd gehad!!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.