Geniet nog meer dankzij gast-vrije extra’s

Van taxiservice tot hondensitter: bij gast-vrij kan het allemaal!

Geef je verblijf een upgrade met leuke gast-vrije extra's

Verwennerij en gastvrijheid … ik kan er simpelweg niet genoeg van krijgen! Om jouw thuisgevoel op vakantie nog te vergroten bied ik een aantal gast-vrije extra’s aan. Je kunt ze vrijblijvend bijkomend boeken om je vakantie een leuke upgrade te geven.

Wat dacht je van ontbijtservice, een high tea of een gast-vrije kok aan huis in mijn logeeradresje? Zo kunnen jullie gewoon 'thuis' in mijn gezellige vakantiewoning lekker gezellig genieten van culinaire verwennerij. 

Je ontdekt hieronder alle mogelijkheden. Via de link reserveer je de gast-vrije extra's rechtstreeks bij mijn lokale partners. 

Genieten maar!

Je gastvrouw Geert

Heb je een vraag?

+32 477 03 82 55 Maandag - Zondag: 14u - 21u

Taxi Ambiorix Tongeren

Taxiservice

Vervoer van en naar het station of de luchthaven? Of een veilige rit van en naar een nabije stad voor een avondje uit? gast-vrij biedt je een betrouwbare taxiservice aan met vriendelijke chauffeurs die zorgen voor comfortabel vervoer. 

 

Extra comfort voor jou

Je kan met een grote groep bij Taxi Ambiorix terecht - wel tijdig reserveren.

Super vriendelijk team dat echt meedenkt. gast-vrije service in regio Tongeren-Hasselt! 

 

Babysitter

Babysitter

Ook op vakantie wil je eens een avondje uitgaan met je partner of vrienden, niet? Vertrouw je kinderen toe aan een superlieve en dynamische babysitter, zodat ze evenveel plezier hebben als jij.

Extra comfort voor jou

entertainment voor je kinderen

Carrefour Riemst

Ontbijtservice

Niets zo gezellig als uitgebreid ontbijten op vakantie. En misschien vind je het nog gezelliger wanneer je zelf niets hoeft klaar te maken? Ontdek dan de ontbijtservice bij gast-vrij. Je wordt wakker met de heerlijke geur van koffie en croissants.

Extra comfort voor jou

Bestel tijdig je ontbijt bij Carrefour. Keuze tussen 'gast-vrij ontbijt' en 'luxe ontbijt'. Je mag het ontbijt zelf afhalen vanaf 8u 's morgens. 

I cook for you

Kok aan huis

De vakantiewoningen van gast-vrij zijn supercomfortabel en dus wil je ze eigenlijk zo weinig mogelijk verlaten. ;-) Maar je hebt misschien niet elke avond zin om zelf te koken. Of je hebt een speciale gelegenheid tijdens je verblijf en wilt eens iets speciaals op tafel zetten … Nodig een kok aan huis uit, en het enige wat je nog hoeft te doen is genieten!

Extra comfort voor jou

lekker eten en toch thuis blijven

High Tea at Home

Theebeleving

Het hyggeconcept komt oorspronkelijk uit Denemarken, maar volgens mij kennen ze er in Engeland ook iets van. Want er is niets zo gezellig (en lekker) als een high tea met je gezin, familie of vrienden! Dit is dan ook een gast-vrije extra om vingers en duimen bij af te likken.

Extra comfort voor jou

Ria tovert heerlijke gerechtjes en verrassende theesoorten op tafel! Zij dekt de tafel voor je en ze ruimt ook alles weer netjes op. 

De Oude Winning

Fietsverhuur

Limburg staat bekend om zijn zeer uitgebreide fietsroutenetwerk met wondermooie uitkijkpunten en gevarieerde landschappen. Huur vooraf je fietsen via gast-vrij en spring meteen op het zadel als je koffers uitgepakt zijn.

Extra comfort voor jou

Filip en Anneleen van de Oude Winning zoeken graag de geschikte fiets voor jou. Eventueel brengen ze de fietsen ook naar de vakantiewoning. 

 

Macha's Buddies

Hondensitter

In de vakantiewoningen van gast-vrij zijn huisdieren niet toegelaten, omdat er gasten na jou kunnen komen met een hondenallergie. Wil je je hond toch bij je in de buurt hebben, zodat jullie overdag samen fijne wandelingen kunnen maken? Vertrouw je viervoeter dan toe aan Katrijn, een ervaren hondensitter in de buurt van mijn logeeradresjes.

Extra comfort voor jou

Katrijn heeft een groot hart voor dieren in haar huiselijke hondenopvang.

Spreek tijdig af met Katrijn, zodat ze jouw hond de beste zorgen kan geven. 

Hygge Hotspot Tour

Gezellige rondleiding In Maastricht

·      Maastricht is een van de gezelligste steden om vanuit Riemst te bezoeken. De stad heeft heel wat bijzondere hygge hotspots. Ik laat je graag enkele gezellige adresjes ontdekken. Van shopping tot gastronomie: mijn hyggeroute is puur genieten!

Extra comfort voor jou

Ik wandel met jou door Maastricht en trakteer je op een ijsje en een drankje. Ook heb ik een kleine hyggelige verrassing voor je x

warme groeten van gastvrouw Geert 

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.