Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Greetje
15-05-2024
We hadden een super leuk verblijf . Gastvrouw Geert haar verwelkoming is super! Het huis biedt rust en alle comfort. In de buurt is er veel te beleven. Helemaal een aanrader!
Helen
26-04-2024
We stayed at VillaEnzo with a group of 10 friends and had a fantastic time. Geert is a very nice an corteous host and the house has absolutely everything you could need! Unfortunately, we had only two nights-not nearly enough time to exploit all of the house‘s and area‘s benefits. Can only recommend staying at Geert‘s place!!
Kitty
11-04-2024
We hebben genoten van het paasweekend samen met de hele familie. Het huis was prima geschikt voor zes kids tussen de 3 en 15 jaar en zeven volwassenen. De beneden slaapkamer was perfect voor opa Wim. Het huis is van alle gemakken voorzien. Fijne uitgebreide voorraad in de keuken. Sowieso veel uren doorgebracht aan de keukentafel, kletsen, eten, spelletjes doen. Het huis is gezellig en smaakvol ingericht en ingedeeld. Er is veel speelgoed voor kinderen en de zitzakkenhoek is een ideale chill- en speelplek. Mooie rustige slaapkamers met bedden die heerlijk lagen. De communicatie met Geert was ook prettig en snel. Deze mooie herinnering nemen ze ons niet meer af. We bevelen het huis van harte aan voor familieweekenden.

Schrijf een beoordeling

Verena
20-05-2024
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben Vorallem den großen, hellen essbereich, den außenbereich sowie die Sauna sehr genossen. Die Küche ist verhältnismäßig etwas eng und könnte noch etwas besser mit schüsseln usw ausgestattet sein, aber sonst hat es und an nichts gefehlt. Geert war sehr nett in der Kommunikation und auch Gewürze, Öle, Handtücher usw waren bereits und in genüge vorhanden, deutlich großzügiger als ich das aus anderen Unterkünften kenne. Wir hatten eine tolle Zeit mit der Familie, lediglich die zimmeraufteilung war für uns nicht optimal, aber das wussten wir ja vorher bereits. Generell kann ich die Unterkunft auf jeden Fall empfehlen! Ohne Auto ist die Anbindung allerdings schwierig, wir sind zu Unternehmungen meist 20-30 Minuten gefahren.
Audrey
20-05-2024
Een zeer fijne teambuilding kunnen beleven. Alles was perfect in orde! Gezelligheid troef en alle comfort die we nodig hadden. Aanrader!
Nick
21-02-2024
Hele mooie drie dagen gehad met het hockeyteam. De accommodatie leent zich voor grote groepen. Alles is aanwezig in het huis, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Hele mooie tijd gehad!!

Schrijf een beoordeling

Nina uit Duitsland
26-02-2020
Unique tour. We took it at the end of our trip and wish we had taken it at the beginning as got lots of great ideas from Geert - already planning our next trip! Unique tour that is more about Hygge and Dutch lifestyle, not history of Maastricht. // Maart 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.