Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Annemarie
19-10-2023
Wat een feest om in het huis van Geert te mogen verblijven! Vanaf het moment dat ik boekte wist ik al dat het een goede keuze was, we kregen direct een warm en gastvrji bericht met extra informatie over de locatie. Geert geeft om haar huis, en dat zie en voel je overal. Ze heeft het huis zo ingericht dat het net lijkt alsof je er echt woont, van kruiden in de kast tot badjassen op de kamers tot handdoeken die klaar lagen en een verkleedkist voor de kinderen. Geen enkele vraag was teveel voor Geert, snelle reactie op berichten, flexibel met aankomst en vertrek tijd, en ze had een geweldige rijstvlaai klaargezet bij aankomst. Kortom: een warme, oprechte, vriendelijke gastvrouw die enkel wil dat haar gasten het naar hun zin hebben.
Guy
01-08-2023
The host was exceptional and the house was very clean and spacious. The kids really liked the neighborhood and everything went well. The host was ready to even give us lifts to places we wanted to explore.
Marco
29-06-2023
De grote tuin is echt ideaal voor groepen met daarin genoeg zitjes, ligbedden en leuke hoekjes! Villa is van alle gemakken voorzien en de locatie op 10min rijden van Maastricht is ook perfect.

Schrijf een beoordeling

Verena
20-05-2024
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben Vorallem den großen, hellen essbereich, den außenbereich sowie die Sauna sehr genossen. Die Küche ist verhältnismäßig etwas eng und könnte noch etwas besser mit schüsseln usw ausgestattet sein, aber sonst hat es und an nichts gefehlt. Geert war sehr nett in der Kommunikation und auch Gewürze, Öle, Handtücher usw waren bereits und in genüge vorhanden, deutlich großzügiger als ich das aus anderen Unterkünften kenne. Wir hatten eine tolle Zeit mit der Familie, lediglich die zimmeraufteilung war für uns nicht optimal, aber das wussten wir ja vorher bereits. Generell kann ich die Unterkunft auf jeden Fall empfehlen! Ohne Auto ist die Anbindung allerdings schwierig, wir sind zu Unternehmungen meist 20-30 Minuten gefahren.
Audrey
20-05-2024
Een zeer fijne teambuilding kunnen beleven. Alles was perfect in orde! Gezelligheid troef en alle comfort die we nodig hadden. Aanrader!
Nick
21-02-2024
Hele mooie drie dagen gehad met het hockeyteam. De accommodatie leent zich voor grote groepen. Alles is aanwezig in het huis, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Hele mooie tijd gehad!!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.