Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Leen
11-01-2023
VillaEnzo is een sfeervol en gezellig huis met warm onthaal, we hebben er een mooie en deugddoende kerst gehad met de hele familie. In de gezellige zithoek hadden de kinderen het altijd naar hun zin. De goed uitgeruste keuken nodigt uit om samen te koken, te keuvelen of gezelschapsspellen te spelen. De mooie ruimte met infrarood en sauna geven rust, mooie ruime slaapkamers en zeker voldoende sanitair. Villa Enzo is ook goed uitgerust om in de garage de fietsen te stallen ... Zeker een aanrader om met de hele familie te genieten van het samenzijn!
Matti & familie
08-12-2022
Jaarlijks gaan we met onze familie op weekend, zelden hadden we zo'n perfect vakantiehuis. De voorzieningen voor kleinkindjes, ontspanning voor de kinderen, comfort voor de (groot)ouders, alles was top! Daarnaast is er gezelligheid troef overal in het huis en een uiterst geschikte keuken om voor een grote groep eten klaar te maken. Na bedtijd van de kinderen konden we ook zalig tot rust komen in de sauna. Gastvrouw Geert zorgt voor een warm onthaal, en is zeer correct in de praktische regelingen. Eerder kwamen we ook al met een groep vrienden, dus dit was onze tweede keer in bij gastvrouw Geert... en zeker niet de laatste keer!
Joan
31-10-2022
We hebben een heerlijk lang weekend doorgebracht in VillaEnzo met onze kinderen ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk. Twee van de kinderen arriveerden per OV-fiets vanaf station Maastricht. Dat bleek goed te doen. In de omgeving is veel te doen. Met dank aan de tips op de website van onze gastvrouw. De keuken is gezellig, met een lange tafel en voldoende ruimte voor spelletjes. We hebben ook genoten van de sauna en het vuur maken in de vuurschaal in de tuin. Een aanrader dit huis! 30 oktober 2022

Schrijf een beoordeling

Nick
21-02-2024
Hele mooie drie dagen gehad met het hockeyteam. De accommodatie leent zich voor grote groepen. Alles is aanwezig in het huis, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Hele mooie tijd gehad!!
Michelle
29-12-2023
Geert’s place is perfect for large families. It has everything children and adults might need. It is super close to Maastricht, which is really nice. Geert is a great host. She left the house very well supplied with toiletries, coffee, wood for the sauna and fire pit, and even marshmallows and pop corn for the kids. We would definitely stay there again.
Hester
27-11-2023
Zeer mooi huis en super rustig gelegen. Alles is prachtig onderhouden en dat zie je zowel binnen als buiten. De gastvrouw is een ECHTE gastvrouw. Toen ik toekwam stond er een lekkere taart klaar en had ze veel tips voorbereid. Het was een zeer warm welkom. Een prachtige streek om in te vertoeven en je voelt wel degelijk het gastvrije en warme Limburgse. EEN ECHTE AANRADER!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.