Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Torsten
08-11-2022
Sehr schöne Wohnung mit sehr guter Ausstattung und toller Dachterrasse. Idealer Ausgangspunkt für ausgiebige Radtouren. Sichere Abstellmöglichkeiten für mehrere Fahrräder. Schönes Zimmer für drei Kinder mit Spiel- und Malsachen und Verkleidungskiste. Sehr aufmerksame Gastgeberin. Vielen Dank für Brot, Marmelade und die frischen Erdbeeren. ;-) / juli 2022 - review via Booking
Peter
08-11-2022
Sinds we zelf kookten vonden we alles wat nodig was. Koffie, thee, kruiden, azijnolie, enz. alles was in het huis. Alles werd geregeld door de gastheren. Het appartement is ingericht met veel smaak en liefde en zeer schoon en airconditioning vriendelijk. Winkelen Een paar minuten. De gastheren zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De verbinding met Maastricht top. "We vonden het erg leuk" / juli 2022
Alexandre
08-11-2022
Magnifique maison, avec une superbe décoration. Très lumineux, belle terrasse et très belle vue. La cuisine est bien équipée et le parking est grand. / juli 2022

Schrijf een beoordeling

Joan
31-10-2022
We hebben een heerlijk lang weekend doorgebracht in VillaEnzo met onze kinderen ter gelegenheid van ons 25-jarig huwelijk. Twee van de kinderen arriveerden per OV-fiets vanaf station Maastricht. Dat bleek goed te doen. In de omgeving is veel te doen. Met dank aan de tips op de website van onze gastvrouw. De keuken is gezellig, met een lange tafel en voldoende ruimte voor spelletjes. We hebben ook genoten van de sauna en het vuur maken in de vuurschaal in de tuin. Een aanrader dit huis! 30 oktober 2022
Marieke
03-10-2022
Wat een heerlijk huis! Wij hebben een heerlijk weekend gehad met een groep vriendinnen in Villa Enzo. Het huis is heel sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Gastvrouw Geert heeft aan alle details gedacht. De kaarsjes waren aan, er stond een heerlijke Limburgse vlaai klaar. Het hele huis ademt gezelligheid uit met haar mooie woonkeuken en knusse zitkamer. De bedden sliepen heerlijk! De ligging is prima t.o.v. Maastricht en omgeving en er is zeker genoeg te doen. Het is een aanrader voor een groep vrienden/vriendinnen om dit huis te huren, maar ook voor families is dit zee geschikt. Wij gaan zeker nog een keertje terug!
Monique
16-05-2022
VillaEnzo is een heerlijk huis. Alles ademt een warm welkom! Dit begint al met de communicatie met gastvrouw Geert vooraf aan het verblijf en gaat alleen maar door in dit prachtig ingerichte royale huis. Alles is aanwezig. Heerlijke keuken, ruime slaapkamers, goed sanitair, airco en ook buiten meer dan genoeg plek om goed te vertoeven. Wij hebben enorm genoten! Afstand tot Maastricht met de auto ongeveer 20 minuten.

Schrijf een beoordeling

Yannice
29-05-2019
Geert is een fantastische gastvrouw. Supergemakkelijk te bereiken om af te spreken en heel flexibel en correct. Ook het huis heeft veel meer voorzieningen vergeleken met andere vakantiehuizen (oven, scherpe messen, koffie, kruiden, olie, geschenkje bij aankomst, ...). Wij hebben een geweldig weekend gehad, bedankt! / Maart 2019
Peggy
29-05-2019
Great place, warm welcome from host, very clean just wonderfull! Thank you Geert! / Maart 2019
Balda
29-05-2019
Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.