Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Sabina
05-06-2022
Wat is dit toch een fijn huis! We komen er inmiddels al vele jaren met heel veel plezier terug. Het huis is heerlijk ruim opgezet, schoon, gezellig en alles is aanwezig, van handdoeken tot heerlijke thee van Blanche Dael. Ook voor kleine kinderen is het huis geschikt. Er is een traphekje, babybedje, veel speelgoed, verschoonkussen etc. aanwezig. Verder is de ligging t.o.v. Maastricht ideaal en ook zijn leuke Belgische stadjes, bakkertjes en wandelgebieden dichtbij te vinden. Gastvrouw Geert doet er alles aan om de gasten een fijn verblijf te geven. Zo staat er onder meer een zelfgebakken broodje en heerlijke jam klaar! Ook stuurt zij een hoop tips om de omgeving te verkennen. Kortom: een heerlijke plek voor een weekend of week ertussenuit! / 6 januari 2022
Leonardo from Brasil
10-05-2022
Mijn familie en ik hielden van de dagen die we bij Geert thuis doorbrachten! De plaats is heel charmant, ingericht met mooie details, fijne bedden en uitstekend bad! Het beste deel van het huis is de keuken, waar we samen onvergetelijke momenten doorbrachten. Obrigada, Geert!
Laura
21-03-2022
We hebben een super tijd gehad. Grote en lichtrijke loft zowel kids-( speelkeukentje, veel boekjes en een verkleedkoffer) als adultsproof (groot keukeneiland, platenspeler en gezellige zithoek). Gelegen op een goede locatie. ligt aan een iets drukkere baan, maar dat stoorde ons helemaal niet. Bovendien is het naar de avond toe een pak rustiger. Super warm ontvangst gehad van Geert met heel veel tips voor uitstapjes. Communicatie liep super vlot en ze verwende ons met een lekkere verrassing. Zou dit verblijf zeker aanraden!! / 12 maart 2022

Schrijf een beoordeling

Katrijn
20-11-2023
Wij (een driegeneratie-familie) hebben heel hard genoten van onze midweek in Villa Enzo. Het was echt 'thuis'komen in dit gezellige, karakteristieke herenhuis in het centrum van Zussen. De woning was voorzien van alle comfort. De hartelijke ontvangst en vlotte communicatie door gastvrouw Geert verdienen ook een pluim, als ook de smakelijke, lokale attenties. Het vakantiehuis is een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de streek: wandelen, fietsen, stadsbezoek Maastricht, het fort van Eben-Emael... Eén klein detail ivm de TV-hoek: voor de jongste generatie was het daar heerlijk vertoeven op de zitzakken, voor de oudere generatie was dit wat minder praktisch/comfortabel.
Matthias
20-11-2023
Het is een prachtige en goed uitgeruste woning, waar al de nodige voorzieningen aanwezig zijn (handdoeken, badjassen, koffie,...). De communicatie met de gastvrouw Geert verliep heel aangenaam en vlot. In de omgeving zijn er vele activiteiten mogelijk en ook Maastricht en Hasselt zijn eenvoudig bereikbaar. Echt een aanrader dus!
Christel
14-11-2023
Zeer vriendelijk en warm onthaal. Foto´s stemmen overeen met faciliteiten. Alles netjes voorzien. Voldoende huisraad voor aantal gasten.

Schrijf een beoordeling

Hester
27-11-2023
Zeer mooi huis en super rustig gelegen. Alles is prachtig onderhouden en dat zie je zowel binnen als buiten. De gastvrouw is een ECHTE gastvrouw. Toen ik toekwam stond er een lekkere taart klaar en had ze veel tips voorbereid. Het was een zeer warm welkom. Een prachtige streek om in te vertoeven en je voelt wel degelijk het gastvrije en warme Limburgse. EEN ECHTE AANRADER!
Stijn
20-11-2023
Dag Geert, wat een fijne tijd hebben we gehad. het startte met leuke krantje, die naar jouw authentieke huis leidde, daar hebben we een fijn weekend gehad. de kleine attenties maakten het helemaal af. bedankt!
Tony en Gerd
09-09-2023
ZussEnzo is een heel tof vakantieadres voor een grote familie. Gastvrouw Geert verwelkomt je met een heerlijke Limburgse rijstvlaai en lekkere jam. Het vakantiehuis heeft alle comfort: een grote aangename living met een leuke verkleedkoffer - ideaal voor de kleintjes; een prachtige tuin met alle faciliteiten, zoals buitensalon, ligzetels, sauna en petanquebaan; ruime slaapkamers met goede douches. Kortom: super voor een grote groep en dit zeker dankzij een heel fijne gastvrouw, die ons nog eens extra verwend heeft met aardbeien van bij de lokale aardbeiboer. Heel tof!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.