Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Vivian
08-11-2022
Alles was schoon en netjes. Airbnb ligt vlak bij wat leuken steden als Maastricht en Luik. Van te voren kregen we al een aantal mailtjes met tips uit de buurt. En toen we aankwamen lag er een vers gebakken brood en jam voor ons klaar. / juli 2022
Anne
08-11-2022
Nous avons passé un excellent week-end dans la maison de Geert. La maison est très accueillante, propre et bien équipée. Geert est une hôte sympathique et arrangeante. Tout était parfait. / okt 2022
Martijn
01-11-2022
Wij hebben 3 heerlijke dagen mogen verblijven in het stro huis van Greet. Alles was tot in de puntjes verzorgt. Greet is een geweldige gastvrouw en heeft echt overal aan gedacht. We komen graag nog een keer terug

Schrijf een beoordeling

Jasna
08-07-2024
Zeer mooi verblijf op een geweldige locatie!
Christel
24-06-2024
Mooi en gezellig vakantiehuis, zeer kindvriendelijk ingericht. Goede opvang gekregen van de gastvrouw met leuke verrassingen . We hebben ervan genoten !!! Christel en co
Andrea
24-06-2024
Wij verbleven met een groep van 13 in het gezellige VillaEnzo-huis in Zussen. Het huis had alles wat we nodig hadden en meer. We werden gastvrij ontvangen en konden genieten van alle lokale specialiteiten. Top weekend!

Schrijf een beoordeling

Malte
25-06-2024
Wir hatten ein perfektes Wochenende mit 18 Freunden. Das Haus ist so wie beschrieben und bietet sehr viele, tolle Extras. Die Lage in der Nähe von Maastricht ist perfekt für Ausflüge. Gerne wieder:)
Nadja
24-06-2024
Sehr liebevoll und schön eingerichtet, perfekt ausgestattet für große Gruppen. Wir haben uns sehr wohlgefühlt, der Garten ist ein besonderes Highlight!
Verena
20-05-2024
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben Vorallem den großen, hellen essbereich, den außenbereich sowie die Sauna sehr genossen. Die Küche ist verhältnismäßig etwas eng und könnte noch etwas besser mit schüsseln usw ausgestattet sein, aber sonst hat es und an nichts gefehlt. Geert war sehr nett in der Kommunikation und auch Gewürze, Öle, Handtücher usw waren bereits und in genüge vorhanden, deutlich großzügiger als ich das aus anderen Unterkünften kenne. Wir hatten eine tolle Zeit mit der Familie, lediglich die zimmeraufteilung war für uns nicht optimal, aber das wussten wir ja vorher bereits. Generell kann ich die Unterkunft auf jeden Fall empfehlen! Ohne Auto ist die Anbindung allerdings schwierig, wir sind zu Unternehmungen meist 20-30 Minuten gefahren.

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.