Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Filip Michiels
20-12-2020
Begin er maar eens aan: een leuke logeerplek vinden die voldoende ruim is, goed gelegen is, voldoet aan het verwachtingspatroon van 2 studerende dochters (18 & 22) én je in donkere dagen toelaat om samen ook gezellig te aperitieven en te koken. StroEnzo heeft en is het allemaal: warm, gezellig, met een zalig groot kookeiland en een mooi uitzicht. Wandelaars vinden hun gading in de mooie Voerstreek (25 min met de auto), liefhebbers van het betere winkelwerk of een gezellig terrasje zakken af naar Maastricht (10 min rijden). En het gezellige huis zelf leent zich perfect tot een culinaire avond afgesloten met enkele gezelschapsspelletjes. Lichte slapers nemen beter oordopjes mee, het huisje ligt immers langs een behoorlijk drukke weg.
Dorien & Kobe
06-12-2020
Onlangs een midweek doorgebracht in 'Stro & zo'. Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Geert heet je persoonlijk welkom, en geeft leuke tips voor uitjes/eetgelegenheden,... De loft is van alle gemakken voorzien. Zelf hebben we een dochter van 1.5 jaar. We moesten eens niets voorzien: bedje/kinderstoel/speelgoed waren allemaal aanwezig; zalig dat we dat eens niet allemaal moesten meesleuren! De streek zelf heeft ons tevens aangenaam verast. Ondanks de corna-tijden (lees; niets open) hebben we ons toch kostelijk geamuseerd! Zo hebben we veel mooie wandelingen gedaan en hadden we telkens onze picknick bij, gezellig! Aangezien we een grote familie hebben, zou het leuk zijn om na corna-tijden nog eens terug te komen in 1 van de andere accommodaties! We kijken ernaar uit!
Roger & Michèle
28-11-2020
Door corona een ander verblijf moeten zoeken. StroEnZo kwam naar boven als een goed alternatief. Geert is een warme gastvrouw die je al snel thuis doet voelen in de woning. Het verblijf is heel huiselijk ingericht wat we een geweldige plus vonden. Wel rekening houden met de N-weg waaraan deze plek gelegen is; persoonlijk vonden we dat dat best wat geluidsoverlast geeft. Riemst en omstreken hebben prachtige wandelgebieden.

Schrijf een beoordeling

Guy
01-08-2023
The host was exceptional and the house was very clean and spacious. The kids really liked the neighborhood and everything went well. The host was ready to even give us lifts to places we wanted to explore.
Marco
29-06-2023
De grote tuin is echt ideaal voor groepen met daarin genoeg zitjes, ligbedden en leuke hoekjes! Villa is van alle gemakken voorzien en de locatie op 10min rijden van Maastricht is ook perfect.
Peter
03-06-2023
Heel gezellige, kwaliteitsvolle inrichting. Alle comfort. Goede sanitaire voorzieningen. Hartelijke ontvangst. Meer dan een vakantiewoning. Een aanrader.

Schrijf een beoordeling

Tony en Gerd
09-09-2023
ZussEnzo is een heel tof vakantieadres voor een grote familie. Gastvrouw Geert verwelkomt je met een heerlijke Limburgse rijstvlaai en lekkere jam. Het vakantiehuis heeft alle comfort: een grote aangename living met een leuke verkleedkoffer - ideaal voor de kleintjes; een prachtige tuin met alle faciliteiten, zoals buitensalon, ligzetels, sauna en petanquebaan; ruime slaapkamers met goede douches. Kortom: super voor een grote groep en dit zeker dankzij een heel fijne gastvrouw, die ons nog eens extra verwend heeft met aardbeien van bij de lokale aardbeiboer. Heel tof!
Andy
29-06-2023
De tuin en de rust is een dikke plus! Er zijn verschillende plekken gecreëerd in en rond het huis. Waar je jezelf kan ontspannen! En de huislijke sfeer die er hangt is zeer aangenaam!
Jochen
29-06-2023
Gast-vrij en warme communicatie met gastvrouw Geert; Rustige ligging in het dorpje Zussen, dichtbij Kanne, Maastricht, etc.; Vakantiehuis is met heel veel faciliteiten ingericht, enkele zaken die er uit springen: veel speelgerief voor kinderen, muziekinstallatie te bedienen via ipad, keuken met professionele vaatwasser, heel goede bedden, buiten met saunabarrel, vuurkorf, petanquebaan, veel zit- en ligplaats, ruime badkamers; kortom alles aanwezig voor een prachtig en volledig 'Hygge' verblijf!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.