Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Fanny
05-06-2024
Knusse woonst met veel plaats, ook buiten. Prachtig onderhouden en een zeer vriendelijke dame die je nog lekkers aanbiedt. Een ding vonden we spijtig, dat er niet meer licht was in de eet-keuken ruimte. De keuken mist niets, alles is aanwezig.
Greetje
15-05-2024
We hadden een super leuk verblijf . Gastvrouw Geert haar verwelkoming is super! Het huis biedt rust en alle comfort. In de buurt is er veel te beleven. Helemaal een aanrader!
Helen
26-04-2024
We stayed at VillaEnzo with a group of 10 friends and had a fantastic time. Geert is a very nice an corteous host and the house has absolutely everything you could need! Unfortunately, we had only two nights-not nearly enough time to exploit all of the house‘s and area‘s benefits. Can only recommend staying at Geert‘s place!!

Schrijf een beoordeling

Verena
20-05-2024
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und haben Vorallem den großen, hellen essbereich, den außenbereich sowie die Sauna sehr genossen. Die Küche ist verhältnismäßig etwas eng und könnte noch etwas besser mit schüsseln usw ausgestattet sein, aber sonst hat es und an nichts gefehlt. Geert war sehr nett in der Kommunikation und auch Gewürze, Öle, Handtücher usw waren bereits und in genüge vorhanden, deutlich großzügiger als ich das aus anderen Unterkünften kenne. Wir hatten eine tolle Zeit mit der Familie, lediglich die zimmeraufteilung war für uns nicht optimal, aber das wussten wir ja vorher bereits. Generell kann ich die Unterkunft auf jeden Fall empfehlen! Ohne Auto ist die Anbindung allerdings schwierig, wir sind zu Unternehmungen meist 20-30 Minuten gefahren.
Audrey
20-05-2024
Een zeer fijne teambuilding kunnen beleven. Alles was perfect in orde! Gezelligheid troef en alle comfort die we nodig hadden. Aanrader!
Nick
21-02-2024
Hele mooie drie dagen gehad met het hockeyteam. De accommodatie leent zich voor grote groepen. Alles is aanwezig in het huis, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Hele mooie tijd gehad!!

Schrijf een beoordeling

Avril uit Schotland
26-02-2020
A very informative tour - just wishing we could be here longer to revisit more of those special places - although we did retrace our steps to have a lovely meal and buy some of the delicious fruit pie from the bakery - yum! ? thank you for a wonderful morning and for being so accommodating in changing our day - we hope to see you again x // Juni 2019
Lisette uit Gelderland, NL
26-02-2020
Vanmiddag met 5 zussen genoten van de hygge hotspots tocht door Maastricht, Geert heeft ons mooie plekken laten zien. Het thema hygge kwam regelmatig terug en we voelden ons daar prettig bij. Fijne middag gehad! // Juni 2019
Saskia uit Amsterdam
26-02-2020
Wij hebben een hele fijne hotspot wandeling gedaan in Maastricht. Bij Geert voel je je meteen op je gemak en ze heeft veel kennis over de stad en omgeving. Wij hebben echt het gevoel gehad nu alle leuke plekken in Maastricht te kennen. Bedankt! // Juni 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends