Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Lonneke
08-05-2023
Wat hebben we genoten van het mooie huis en de mooie omgeving! We hebben al heel wat particuliere woningen gehuurd maar nog niet eerder hebben we zo'n compleet huis getroffen. De bedden fijn opgemaakt, heerlijke handdoeken, veel keukenspullen en boeken/tijdschriften en bovenal een gezellige sfeer met een mooi uitzicht. Voor herhaling vatbaar!
Vanessa
27-04-2023
Voor de 2de keer ben ik enkele dagen komen overnachten in Stro Enzo, deze keer met het gezin. En we hebben er van genoten, zelfs de kinderen waren heel enthousiast. Het huisje ligt in een prachtige omgeving, is ruim, er is veel lichtinval, huiselijk ingericht en voorzien van alle comfort. Gastvrouw Geert heeft ons vanaf de boeking heel goed geïnformeerd en ontvangen. Een absolute aanrader!
Roos
24-04-2023
Wij hebben een heerlijk weekend gehad met zijn 5-en. Geert verwelkomde ons erg hartelijk met vers brood, jam en een introductie krantje (die zij zelf ontworpen heeft) De loft is gezellig ingericht, schoon en met alle gemakken voorzien. De keuken is lekker ruim en konden daar gezellig met zijn alles koken en borrelen. De bedden lagen ook erg goed. Geert is ook makkelijk te bereiken voor vragen en ander tips. We hebben een top weekend gehad, en dit is echt een aanbeveling!

Schrijf een beoordeling

Anoek
08-05-2023
Heerlijk huis! Ruimtes zijn super gezellig en groter dan op de foto’s. Alles is tot in de puntjes verzorgd en voorzien van alle gemakken. De kamer met badkamer was perfect voor de ouderen in ons gezelschap. Boven is alles ruim en netjes. Aan niks een gebrek en de tuin nodigt ontzettend uit!
Leen
11-01-2023
VillaEnzo is een sfeervol en gezellig huis met warm onthaal, we hebben er een mooie en deugddoende kerst gehad met de hele familie. In de gezellige zithoek hadden de kinderen het altijd naar hun zin. De goed uitgeruste keuken nodigt uit om samen te koken, te keuvelen of gezelschapsspellen te spelen. De mooie ruimte met infrarood en sauna geven rust, mooie ruime slaapkamers en zeker voldoende sanitair. Villa Enzo is ook goed uitgerust om in de garage de fietsen te stallen ... Zeker een aanrader om met de hele familie te genieten van het samenzijn!
Matti & familie
08-12-2022
Jaarlijks gaan we met onze familie op weekend, zelden hadden we zo'n perfect vakantiehuis. De voorzieningen voor kleinkindjes, ontspanning voor de kinderen, comfort voor de (groot)ouders, alles was top! Daarnaast is er gezelligheid troef overal in het huis en een uiterst geschikte keuken om voor een grote groep eten klaar te maken. Na bedtijd van de kinderen konden we ook zalig tot rust komen in de sauna. Gastvrouw Geert zorgt voor een warm onthaal, en is zeer correct in de praktische regelingen. Eerder kwamen we ook al met een groep vrienden, dus dit was onze tweede keer in bij gastvrouw Geert... en zeker niet de laatste keer!

Schrijf een beoordeling

Yentl
24-04-2023
We hebben genoten in het huis. Super comfortabel, alles wat je nodig hebt is aanwezig, fijne bedden, heerlijke douches, prachtige tuin, kortom een dikke aanrader! En Geert is een hele lieve, behulpzame host.
Nele
15-04-2023
Fantastische woning en tuin met alles erop en eraan. Ideaal om even helemaal te ontspannen. / begin april 2023
Anna
12-02-2023
Wir waren nun bereits zum 4. Mal mit der gesamten Familie bei Geert und es war wieder großartig. Das Haus ist fantastisch ausgestattet, sehr sauber, tolle Matratzen und insbesondere die Küchenausstattung ist TOP. Mit viel Liebe zum Detail wurde hier ein Wohlfühlort geschaffen. Es gibt tolle Ausflugsmöglichkieten in der Nähe. Absolut empfehlenswert. Wir kommen wieder!

Schrijf een beoordeling

Avril uit Schotland
26-02-2020
A very informative tour - just wishing we could be here longer to revisit more of those special places - although we did retrace our steps to have a lovely meal and buy some of the delicious fruit pie from the bakery - yum! ? thank you for a wonderful morning and for being so accommodating in changing our day - we hope to see you again x // Juni 2019
Lisette uit Gelderland, NL
26-02-2020
Vanmiddag met 5 zussen genoten van de hygge hotspots tocht door Maastricht, Geert heeft ons mooie plekken laten zien. Het thema hygge kwam regelmatig terug en we voelden ons daar prettig bij. Fijne middag gehad! // Juni 2019
Saskia uit Amsterdam
26-02-2020
Wij hebben een hele fijne hotspot wandeling gedaan in Maastricht. Bij Geert voel je je meteen op je gemak en ze heeft veel kennis over de stad en omgeving. Wij hebben echt het gevoel gehad nu alle leuke plekken in Maastricht te kennen. Bedankt! // Juni 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends