Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Dian
14-07-2020
The pictures speak for itself. Very clean and cozy. A very nice place for a family with young kids. Enough toys and loads to read. The internet connection is very good. You have a supermarket about 1,5km away and it’s open on Sunday. We stayed for two nights but definitely worth to spend longer there. / Juli 2020
Suzy
14-07-2020
Het huis is een gezellige en ontspannende plek. Veel privacy door locatie op eerste verdieping en mét dakterras. Heel goed uitgeruste keuken en platencollectie is een nostalgische extra. / Juni 2020
Reiko uit Maleisië
26-02-2020
Great stay, great host, all you need for a stress free holiday stay. // September 2019

Schrijf een beoordeling

Sarah
04-08-2020
Doordat onze oorspronkelijke plannen wegens de corona-crisis niet konden doorgaan, zochten wij een waardig alternatief. Dit hebben we zeker gevonden in VillaEnzo. Geert zorgde van bij het begin voor een warm en hartelijk gevoel en dit is gedurende de hele reis gebleven. Het huis is supergezellig ingericht en de laken- en handdoekenservice geeft je een hotel-gevoel. De bedden liggen zeer comfortabel en het sanitair is tip top. Met 7 kinderen in onze groep vreesden we even voor het gemis van een tuin, maar het ruime terras en het pleintje naast de deur zorgden voor meer dan genoeg buitenruimte. De chill-kamer binnen was eveneens een groot succes bij de jeugd en we hebben mooie babbel-uurtjes beleefd in de nieuwe loungehoek onder het afdak buiten. Zowel buiten als binnen hadden we 14 volwaardige zitplaatsen aan tafel (we maakten het ook al anders mee)! De wasbak in de keuken was iets minder praktisch maar qua keukenmateriaal is echt alles voorzien. Het enige wat we echt gemist hebben, was een extra parasol voor wat meer schaduw tijdens de maaltijden, maar toen we dit met Geert bespraken ging ze meteen met de tip aan de slag dus dat komt in de toekomst zeker in orde. :-) Al bij al een prachtige en sfeervolle woning waar je als groep of familie zeker een mooie tijd kan beleven met heel wat mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt. Tip 1 : 1x in de week staat er op het dorpspleintje een frituur ;-) Tip 2: wij bestelden op de laatste avond pizza's bij Mamma Mia in Kanne en die waren top!
Balda
29-05-2019
Goed geschikt voor zowel zakelijk als familie weekenden. De professionele keuken is een uitkomst, alles is zeer netjes en gezellig en luxe. / Januari 2019
Eline
29-05-2019
Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019

Schrijf een beoordeling

Eline
14-07-2020
Bij ZussEnzo kom je terecht in een echt verborgen pareltje op een toplocatie. Een prachtig en ruim huis waar echt alles aanwezig is dat je nodig hebt voor de perfect vakantie. Geert is een zeer correcte en verwelkomende gastvrouw. We hebben enorm genoten van ons verblijf en keren graag nog eens terug! / Juli 2020
Andi
18-09-2019
Everything was simply perfect. We would defenitely stay here again because two days is too short for that wonderful place. We got to know Geert as a outstanding friendly host. We felt like home and in love with the garden and all the lovely interior. Fully recommended! / September 2019
Alain
18-06-2019
Maison charmante, calme et agréable, adaptée à un petit groupe et disposant d'un équipement complet pour passer un agréable séjour. Geert est vraiment accueillante et disponible et surtout de bon conseil. / Juni 2019

Schrijf een beoordeling

Avril uit Schotland
26-02-2020
A very informative tour - just wishing we could be here longer to revisit more of those special places - although we did retrace our steps to have a lovely meal and buy some of the delicious fruit pie from the bakery - yum! 🙂 thank you for a wonderful morning and for being so accommodating in changing our day - we hope to see you again x // Juni 2019
Lisette uit Gelderland, NL
26-02-2020
Vanmiddag met 5 zussen genoten van de hygge hotspots tocht door Maastricht, Geert heeft ons mooie plekken laten zien. Het thema hygge kwam regelmatig terug en we voelden ons daar prettig bij. Fijne middag gehad! // Juni 2019
Saskia uit Amsterdam
26-02-2020
Wij hebben een hele fijne hotspot wandeling gedaan in Maastricht. Bij Geert voel je je meteen op je gemak en ze heeft veel kennis over de stad en omgeving. Wij hebben echt het gevoel gehad nu alle leuke plekken in Maastricht te kennen. Bedankt! // Juni 2019

Subscribe to my newsletter and get 5 gast-vrij hygge tips on how to have an extra cosy time with your family or friends