Share your gast-vrij experience

Discover how enthusiastic guests rated their stay

Inspire and be inspired... 

Who better to tell you about the gast-vrij experience in StroEnzo, VillaEnzo and ZussEnzo than previous guests who spent their holiday and felt at home here?

Thank you very much for sharing your story! I hope to welcome you and your (extended) family, friends, colleagues etc. to one of the gast-vrij holiday homes again some time.

And to anyone who is still a little unsure about whether or not to book gast-vrij accommodation: be inspired by the warm feedback you can read here.

 

Write a review

Tina
23-09-2019
Geerts Ferienwohnung ist total gemütlich und toll eingerichtet. Vor allem für Kinder gibt es schöne Spielecken und -sachen. Bei Ankunft gab es lecker selbst gebackenes Brot und Marmelade. Wir hatten ein tolles Wochenende. Danke, Geert! / September 2019
Jeroen
18-09-2019
Geert is een zeer vriendelijke gastvrouw met een geweldige locatie om te verblijven. Ik raad haar verblijf en gastvrijheid zeker aan. Het was een geweldig en inspirerend huis. / September 2019

Schrijf een beoordeling

Ariane
04-03-2019
We hebben een geweldig verblijf gehad, en dat vooral te danken aan een topgastvrouw die alles tot in de puntjes heeft voorzien. Communicatie was super, de kamers waren geweldig en groot, badkamers, keuken, leefruimte, alles voorzien op een grote groep zoals die van ons. Ook aan de kindjes was gedacht; speelgoed, een leuke verkleedkoffer, groot tv-scherm,... kortom, alles was er voor een topweekend onder vrienden! We komen zeker en vast een keertje terug!
Linda
18-02-2019
Wij zijn door de gastvrouw uiterst professioneel en gastvrij ontvangen. Het huis is meer dan compleet, alles maar dan ook alles is aanwezig. Onze kinderen en kleinkinderen konden zich uitstekend vermaken. Het huis was brandschoon en de bedden liggen heerlijk. De communicatie met de gastvrouw was ook prima. Wij gaan zeker nog een keer terug! December 2018

Schrijf een beoordeling

Andi
18-09-2019
Everything was simply perfect. We would defenitely stay here again because two days is too short for that wonderful place. We got to know Geert as a outstanding friendly host. We felt like home and in love with the garden and all the lovely interior. Fully recommended! / September 2019
Alain
18-06-2019
Maison charmante, calme et agréable, adaptée à un petit groupe et disposant d'un équipement complet pour passer un agréable séjour. Geert est vraiment accueillante et disponible et surtout de bon conseil. / Juni 2019