Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Rik
08-01-2024
Een heel leuk en lichte woning. Plezant om er te verblijven. Geert had heel duidelijk in haar beschrijving van de woning geschreven dat je moet rekening houden met het soms drukkere verkeer in de ochtend en avond. Maar als je daar aan gewoon bent, is het een heel leuke plek om te verblijven. De omgeving is super om te bezoeken: Maastricht, Tongeren, ...
Sophie
02-01-2024
Tout était parfait et conforme à l’annonce . Plusieurs petites attentions de notre hôte Geert pour préparer notre arrivée et elle a été à disponible et à notre écoute ! Logement très propre et décoré avec soin . Vraiment agréable d’y séjourner en famille
Katrien
04-12-2023
Verblijven bij StroEnzo is alsof je in je eigen huis verblijft. Super gezellig.

Schrijf een beoordeling

Jasna
08-07-2024
Zeer mooi verblijf op een geweldige locatie!
Christel
24-06-2024
Mooi en gezellig vakantiehuis, zeer kindvriendelijk ingericht. Goede opvang gekregen van de gastvrouw met leuke verrassingen . We hebben ervan genoten !!! Christel en co
Andrea
24-06-2024
Wij verbleven met een groep van 13 in het gezellige VillaEnzo-huis in Zussen. Het huis had alles wat we nodig hadden en meer. We werden gastvrij ontvangen en konden genieten van alle lokale specialiteiten. Top weekend!

Schrijf een beoordeling

Eline
29-05-2019
Met een groep van 18 studenten aan de UHasselt hebben we in het fijne verblijf van gastvrouw Geert een midweek intensief gewerkt aan het ontwerp voor ons bouwproject in Marokko. Het huis was ruim genoeg voor ons allemaal en van alle gemakken voorzien. Overdag werkten we in 2 groepen in de eet- en woonkamer, 's avonds werd er heerlijk gekookt in de ruime en goed uitgeruste keuken en gedanst in de woonkamer. De laatste twee dagen was het heerlijk weer en werd er ook buiten gewerkt. De bedden slapen heerlijk. Het dorp is klein en wat stil, maar het is omgeven door groen en vergezichten. / Februari 2019
Valerie
29-05-2019
Top huis, prachtig en volledig voorzien en ingericht. Een echt thuisgevoel. Leuke tuin met vuurschaal en bankjes alsook een petanqueveld met ballen die voorzien werden! Er was zelfs een welkomstpakketje voorzien! Aanrader! / Maart 2019
Jolien
29-05-2019
Gezellige, ruime woning met prachtig terras en tuin. Ideaal om met een grote groep er even helemaal tussenuit te zijn! / Maart 2019

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.