Deel je gast-vrije ervaring

Ontdek hoe enthousiaste gasten hun verblijf hebben ervaren

Inspireer en laat je inspireren om bij ons te komen logeren

Wie kan beter over de gast-vrije ervaring in StroEnzo, VillaEnzo en ZussEnzo vertellen dan de gasten die er vakantie vierden en er zich thuis voelden?

Hartelijk dank om hier je verhaal te delen! Ik hoop jou en je gezin, familie, vrienden, collega´s ... ooit terug te zien in een van de vakantiehuizen van gast-vrij.

En aan iedereen die nog twijfelt om een gast-vrij verblijf te boeken: laat je inspireren door de warme reacties die je hier leest.

Schrijf een beoordeling

Laureen
18-02-2018
Wonderful loft in an incredible location perfect for holidays with the family. Super close to a grocery store, 15 min from Maastricht and yet feels a world away when you walk up the stairs and look out over beautiful fields. Oktober 2018

Schrijf een beoordeling

Ulf
29-12-2023
We enjoyed the house very much and the area. Great set up for 10 people. And it felt at home right away.
Katrijn
20-11-2023
Wij (een driegeneratie-familie) hebben heel hard genoten van onze midweek in Villa Enzo. Het was echt 'thuis'komen in dit gezellige, karakteristieke herenhuis in het centrum van Zussen. De woning was voorzien van alle comfort. De hartelijke ontvangst en vlotte communicatie door gastvrouw Geert verdienen ook een pluim, als ook de smakelijke, lokale attenties. Het vakantiehuis is een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van de streek: wandelen, fietsen, stadsbezoek Maastricht, het fort van Eben-Emael... Eén klein detail ivm de TV-hoek: voor de jongste generatie was het daar heerlijk vertoeven op de zitzakken, voor de oudere generatie was dit wat minder praktisch/comfortabel.
Matthias
20-11-2023
Het is een prachtige en goed uitgeruste woning, waar al de nodige voorzieningen aanwezig zijn (handdoeken, badjassen, koffie,...). De communicatie met de gastvrouw Geert verliep heel aangenaam en vlot. In de omgeving zijn er vele activiteiten mogelijk en ook Maastricht en Hasselt zijn eenvoudig bereikbaar. Echt een aanrader dus!

Schrijf een beoordeling

Nick
21-02-2024
Hele mooie drie dagen gehad met het hockeyteam. De accommodatie leent zich voor grote groepen. Alles is aanwezig in het huis, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Hele mooie tijd gehad!!
Michelle
29-12-2023
Geert’s place is perfect for large families. It has everything children and adults might need. It is super close to Maastricht, which is really nice. Geert is a great host. She left the house very well supplied with toiletries, coffee, wood for the sauna and fire pit, and even marshmallows and pop corn for the kids. We would definitely stay there again.
Hester
27-11-2023
Zeer mooi huis en super rustig gelegen. Alles is prachtig onderhouden en dat zie je zowel binnen als buiten. De gastvrouw is een ECHTE gastvrouw. Toen ik toekwam stond er een lekkere taart klaar en had ze veel tips voorbereid. Het was een zeer warm welkom. Een prachtige streek om in te vertoeven en je voelt wel degelijk het gastvrije en warme Limburgse. EEN ECHTE AANRADER!

Schrijf een beoordeling

Dragos uit Utrecht
26-02-2020
Geert’s Hygge Hotspot Tour was a wonderful experience! We got to know Maastricht from a local perspective which felt very rewarding! Geert is easy to talk to and super knowledgeable. We had a few breaks in between and had the opportunity to share stories. For example, we stayed for a few minutes on a bench on the West side of the city and ate peanuts which Geert brought for us and were roasted at shop in the center which we then visited. We ended the tour with a drink at a rooftop bar, overlooking the city. I would recommend this tour to anyone who wants to discover the current state of Maastricht and find out cool places to eat or have a drink. Definitely do this at the start of your holiday so you can go back to your favorite places (Geert shares a route map). // Februari 2020
Chi Woon uit NY, USA
26-02-2020
Geert is a warm-hearted amazing person from beginning. Her local Maastricht “Hygge” tour covers so many wonderful places everywhere in Maastricht. The 3 hours tour went like instant flash. I enjoyed it very much & I will definitely take it again when I visit Maastricht again in the future. It is not only informations about the places she give, the experience being those places she leads us gives very pleasant comforts Cheers to Geert & her tour. ❤️ // Februari 2020
Thomas uit Recklinghausen, Duitsland
26-02-2020
Freundlich, offen und schöne Orte gesehen. // Oktober 2019

Schrijf je hier in voor mijn gast-vrije nieuwsbrief TipsEnzo. Je ontvangt dan direct vijf Hygge-tips om het gezellig te maken met je familie of vrienden.